Yani varsa bir sıkıntısı söylesin. Ama bazıları söylemiyor göstermeye çalışıyor ya da ima ediyor. Onu da ben anlamıyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sormak zorunda değiliz. Açık açık konuşmadığı sürece kimsenin kaprisli tavırlarını üzerime alınmıyorum
Bunu babamin kadın doktoru yapıyorsa eğer
Aynı şekilde karşılık ver umursama
ama babamin doktoru bu. Yanlış olmaz mı. Tedavi sürecinde sıkıntı olmasın. Hem yanlış anlaşılırsa. Sanki kadına bir şey yapmışım gibi
Yoo niye yanlış anlaşılsın ki? Asıl bu kadar kafa yormanız yanlış anlaşılmaya çok müsait alt tarafı babanızın doktoru
Kadın sonuçta.. amcamla gittik bir keresinde. Amcamla düzgün ilgilendi. Bana gene ters yaptı. Amacam da dedikodumu yaptı bunu görünce. Güvenilmez erkek bakımından. Sanki kadına bir şey yaptık.. orasına burasina baktık
Abicim kadınla olan diyalogun zaten sadece soru cevap şeklinde değil mi? Düzgün bir şekilde cevabını alıyorsan niye bu durumu kafaya takıyorsun
cvp vermiyor işte düzgün. sorun da burada. heleki en son gidişimizde duymamış gibi yaptı.
Zorunda değilsin ama bi arkadaş olarak hatırı için sorabilirsin
Bunu babamin doktoru yapıyorsa eğer
Nası bişi
tersliyor, artık cvp vermemeye başladı bile. ters cvp veriyor
O zaman sormayacaksın
nie. babamın durumu değil mi bu
Yoo değiliz. Karaktersiz de olabilir
Yani derdini açık şekilde söylemeyen bu şekilde davranan biri manipülasyon yapıyor da olabilir mi diyosun
Evet olabilir
Babamin kadın doktoru bunu yapan bana. Ters davranıyor genel olarak
Sorsana derdi neymiş hayırdır yani :dd
demi haklısın.
Evet
ya babam da ters birisi. şimd tartışma çıkar haksız görür babam. zaten onun doktoru için sabrediyorum ama sıkıldım artık
Sen neden muhatap olmak zorundasın peki, sen mi götürüyorsun babanı
evet ben götürüyorum babamı. tek olmuyor. bazen onsuz ben görüşmek zorunda kalıyorum. melesa akıllı ilaç tedavisi başlayacak bunun için evrak falan filan oraya götür buraya götür işlerini babam yapamaz. bu evrakları verirken de ters tavranıyor. en son başka şehirdeki üniversiteye akıllı ilaç için beni gönderdi. kağıtlar verdi ama sorun çıktı gittiğimde. mecbur kaldım aramaya. hastaneyi aradım dokotra ulaştım iki dokotru birleştirdim telefonda konuştular halledildi. meğerse yanlış yazmış bizim dokotor. oradaki söyledi. "o yanlış yazmış yoksa bir sıkıntı yok tu" dedi. ama kadın bunu üstünü kapatmak için benle uğraşıyor. bir şey demememe ragmen. karşıma alıp konuşurum ama ne olacak bilmem. yanındaki çalışanlar ve skreterle doktordan yana
Bazılarının kibri o kadar büyük ki. Kendini dev aynasında görüyor heralde. Sen bence onu şikayet et
tamam da nereye ve bu şikayet ne işe yarayacak ki. babam memnun şikayet etmemi istemiyor. şikayet etmeyince de olay bana ihale oluyor. kadına bir şey yaptık sanki
Kendine asıldığını falan sanmasın bu kadın? Bazıları her şeyi yanlış anlıyo
İşte ben de onu diyorum zaten. Böyle anlıyor olabilir. Başlarda biraz sık gidiyordum. E acemilik var korkuyoruz da. Düzgün cvp vermiyordu. Benimle de ilgilenmiyordu pek şimdi tamamen kapattı. Zor duruma sokuyor beni haberi yok.
O zaman düzgünce konuş, yanlış anladıysa belki söyler, sen de açıklamanı yaparsın
Yarın gidiyoruz onun yanına. Mecbur kalmasam gitmem zaten. Geçen hafta gayet normaldi en son böyle yaptı. Ne oldu anlamadım
Dedin ya hani. Açıklamanı yaparsın. Eğer açıklama işe yaramazsa ne olacak o zaman nasıl davranmalıyım
O zaman da bağır çağır, kendini sırf o doktor diye ezdirme
Ya yaparım da babamın doktoru babam zarar görür mü
Bilmiyorum cidden 😟