İçimizdeki çocuğa sahip çıkan onu her daim sevenlere gelsin bu soru.. @Matraxwoman❣️❣️

Çocukluk, biz o yaşta güzel olduğumuz için güzeldi.
O saf bakış, dünyayı anlamadan sevme hali, her şeyin mümkün olduğu bir zaman dilimiydi..
Salıncaktan düşen bir çocuk, içindeki umudu kaybetmediği sürece parka küsemez. Çünkü düşüş, büyümek için bir adımdır..
Çocukluk yıllarımız çok güzeldi.
Evlerimiz küçüktü ama yürekler o kadar büyüktü ki herkesi kucaklayabiliyorduk. Kimse kimseyi kıskanmazdı çünkü kimsenin hiç bir şeyi yoktu. Hiç bir şeyi yoktu ama her şeyi paylaşacak kadar kocaman yüreklerimiz vardı.
Yamalı elbiselerimizle kimse alay geçmezdi çünkü hepimiz aynı idik. Büyüklük yoktu çünkü herkes küçüktü.
Eskiden telefonlar yaygın değildi gadası
Şimdi insanlar telefonlarla haşır neşir oldu
Yalnızlık aileden uzaklaşma çok var
teşekkür ederim
Ahh benim güzel çocuklugum ve anılarım ikimiz 🥲🥲
Birdaha buraya gelmezdim
Zaman yolculuğumsun ❤️🥰
Cevap
10Cevap
eskiler güzeldi biraz
Çocukken güzeldik bak kime sorsan çocukluk der çünkü siyah beyaz gibiydi
Çocukken güzeldik. Salça ekmeği bölüşen, top oynamaktan, ip atlamaktan , kıskançlık ve fesatlıktan uzak birbirimizi saf duygularla seven insanlardık.
Çocukluğumda b0k gibiydi, ergenligimde yetiskinligimde öyle olmaz Inşallah babamla aynı evde yaşamazsam
Her sene bir önceki seneyi mumla arıyorsun. Çocukluğumu çok özlüyorum.
Her dönem kendi çocukluğunu güzel anarlar buda demek oluyor ki çocukken her şey güzel geliyor
Her ikisi de bence ama günümüz çocuklar i çocukluğun yaşamıyor bizim zamanımızda güzel di çocukluk. Düşe kalka yürüdük dimdik durduk
90'lar güzeldi baştan sona 🚬
Çocukken çok daha güzeldik.
Çocukluk güzeldi
Çocukluk güzeldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?