Geçen sene atanan iki öğretmeniz. 1.5 yıldır tanışıyoruz ve bu geçen süre zarfında birbirimize her konuda çok destek olduk. Bütün zor zamanlarımızı birlikte atlattık. Arkadaşım İstanbul'dan hızlı trenle geliyor ve indiği yerden otobüsle okula ulaşımını sağlıyordu. Bu sene başında araba aldım. Araba aldıktan sonra onu her gün arabayla tren garına götürmeye ve sabahta gardan almaya başladım. Sabah onu gardan alabilmek için uyanmam gereken saatten daha erken utanıyordum. Bir süre böyle devam ettik ve bu durumdan şikayetçi değildim asla. Karne haftası yine onu almaya giderken bana mesaj yazmış hocam geliyor musun diye. Telefonun sesi kısık olduğu için duymamisim o da otobüse binmiş beni beklememis. Boşu boşuna gitmiş oldum gara ve üzüldüm açıkçası. Onu hiç almadan gitmemiştim çünkü okula. Bana güvenmediğini düşündüm. Hem üzgün hem de biraz kızgındim. Okula gittiğimde gönlümü almasını ve özür dilemesini bekledim ama o ise beni gormzden gelmeyi ve hiç bir şey olmamış gibi davramayi tercih etti. Bende hiç bir şey demedim akşama kadar. Giderken yanıma bile uğramadan uzaktan iyi aksamlar dedi , cevap bile vermedim. Tatile bu şekilde çıkmamiz beni çok üzdü. Whatsapptan ve telden engelledim.
Güncellemeler
1 yıl
Soruya gelen saçma sapan ithamlar ve yakıştırmalar nedeniyle soru amacını aşmıştır. ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer