Bu bir foryou sözüdür...
1 Y. C. V. T
2 K. T. Y. C.
3 D. G.
Bu şifreli sözleri çözmenizi istesem şimdi ortaya neler çıkar tahmin bile edemiyorum...
1 yatağın civataları gevşemiş gibi tıkırtısı😈
2 Kadının tahrik olurken yaşadığı cıvıltısı
3 dilin gezinti sesi 😈
Tabi ki bunlar değil çok fesat düşünüyorsunuz:))
- 1 yağmurun cama vuran tıkırtısı
- 2 kuzunun tuzu yalarken ki cıvıltısı
- 3 diş gıcırtısı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kuş sesleri, yağmurun şırıltısı ve Göksel'in sesi, ah bu arada Göksel de yay burcu, ay niye bunu dediysem, alakaya maydanoz işte, ah madem Göksel dedim şu şarkısını paylaşayım madem, herkes huzurun sesini duysun Göksel'i dinleyerek🎈
https://youtu.be/AwL1XsiV6sQ?si=58KKJAe_SPrR2JH8https://youtu.be/BGt2jVo0ZsU?si=AF5iJ3XzO4kC_rQxBu şarkıları hiç güzel söyleyememiş normalde güzel bir sesi var ama bunları sevemedim. Olsun ama Yay burcu olduğunu öğrendik bu gerekli bilgiyi bizimle paylaştığın için teşekkürler 😀
Konuşma sesi bile çok tatlış Göksel'in🌸,
ne demek, istirham ediyorum :D
Sabah öten bir Bülbül, Kanarya kuşunun ötüş sesi
Sakin bir yaz sabahı sahilde kumsala çarpan denizin dalga sesi
Soğuk Bir kış gününde Şömine ya da Soba yanan Odunun çıtırtıyan ateşin sesi
Soba da yanan ateşin sesi çok huzurlu evet ben işin biraz mizahına kaçtım ama senin yorum tam izahı oldu..
Aslında bende Şömine ve soba da yanan odun kısmını mizahi açıdan yazmak istemiştim:)
O ses çok iyi ama özellikle açık alanda yakacaksın çatırr çatırrrr of diyorum 😂😂
Huzurun sesi… Sürekli duymayı çok isterim…
Buz gibi soğuk havada dalgaların sesi…
Yalnızken yağmurun sesi…
Bu kez detayı okudum ama Türkçem yetmedi anlamaya…
Çok mu karmaşık yazmışım
Yok o benle alakalı bir durum… Kıtlıktan kaynaklı…
Aslında biraz detayda kendi kendime eğlendim. Çok severim en iyi kendimle eğleniyorum hatta çünkü neyi neden yazıyorum en iyi ben biliyorum
Bu çok güzel ve iyi bişe… Kendimle anlaşıp eğlenmeyi bende isterdim…
Küs değilsen yapabilirsin.. aslında insana en iyi gelecek olan kendisi ama bunu bilen sanırım çok az...
Dün akşam saatleriydi kendime çok kızgındım..
Arabaya atladım hafif bir müzik açtım...
Hızlı ve öfkeli şekilde kendime sorular sordum... Cevapları mantık süzgecinden öyle bir geçirdim ki iç ses vicdan ruh ne varsa o an sadece dinlemek zorunda kaldı.. sonra kızdım bağırdım çağırdım ama rahatladım insanın terapisti kendisi değilse hiç bir ilaç fayda etmez bu benim düşüncem
Kendimi seviyorum küsmem asla… Ama aklımla kalbim anlaşamıyor… Ya fazla mantıklı ya da fazla şapşalım… Arasını bulmayı öğrendiğimde kolaylaşacak gibi…
Şapşallık iyidir boş ver 😀
Kalbini dinle diyosun… 🤔
Bir metal kaseye düşen su damlalarının düzenli olarak çıkardığı ses, çatıdan aşağı veya pencere camına düşen yağmur sesini taklit eder.
Bir kitabın sayfalarının çevrilmesiyle çıkan yumuşak hışırtı.
Uzun süre gıcırdayan bir kara tahta üzerinde beyaz tebeşirin sürtünme sesi mırıldanma sesi
Son tebeşir sesi hariç güzel o beni rahatsız ediyor
Tebeşirin kayma sesini seviyorum ama bunu bir fısıltı gibi hafifçe yapmayı bilmelisin, dişlerinle hafifçe kırarak bir elmayı ısırırken dudaklarını şehvetle bastırarak desteklemek gibi. Çatlama sesi var. .
Elmanın kabuğu tahta gibi serttir, dişleri de öyle.
Her şey hareketin ve çıkarmak istediğiniz sesin ustalığıyla ilgilidir; tebeşir tahtaya sürtünür, yolunu izler ve hafif bir tiz ses çıkarır; eğer sıkıca bastırırsanız, tüm bu formda bir güzellik vardır. Elbette ses hoş olmasa da, hareketi takip edip doğru tempoyu ayarlamayı bilirseniz, dinlemesi daha keyifli hale geliyor.
Bu sesin hatırası kolektif hafızamızda hoş görünmüyor, tebeşir genellikle bu işitsel sinyal uyarısıyla ilişkilendirilir, ancak daha fazla dikkat ettiğimizde hafif bir çıtırtı sesi, hatta bir elmanın üzerindeki bir dişin çıtırdayarak gıcırdaması gibi bir çıtırtı sesi görüyoruz. Her şey, her insanın duyarlılığına ve yaratıcı hayal gücüne göre her şeyi nasıl kullandığımızı algılamamız ve konumlandırmamızla ilgilidir. Vızıltı ve çıtırtı sesleri uyarı ve tehlike sinyalleridir ama bazen bu sesler, onu oraya getiren frekansı ayarladığınızda belli bir huzur da getirebilir. Müzikolojide, bazen rahatsız edici ve stres verici görünen, ancak bir ses uyumuna ayarlamayı başardığımız sayısız günlük sesi kullanırız. Ben buna ses terapisi diyorum.
Elma ısırma sesini çok iyi betimledin bir an elma yerken o sesi çok sevdiğimi anımsadım, olaya çok başka bir boyut kazandırdı yorumun çok dolu çok bilgilisin bu konuda belli oluyor, ve çok mantıklı seslerin kontrolü ve ayarlanacak frekans huzur vermeye yeterli olacaktır.
Muhteşem değil mi, tıpkı ısırdığınızda çatlayan bir elmanın dokusu gibi, hayatın basit bir zevki ama madde, duyularımız, sesin birleştiği tatlı, çarpıcı bir uyumdan kaynaklanıyor. şekil alır ve tadı onu varoluşumuzun bir anında donmuş bir eserle karıştırır
İç hafızamızda gömülü bir veritabanındaki tatlı bir anı.
Tebeşir sizin düşündüğünüz gibi bir şey değildir, daha ince ve daha rafine bir renge sahiptir ve çıkardığı ses diş gıcırdatmasını andırır, bu yüzden son örneğimde tebeşire atıfta bulundum. Alışkanlık ile ustalık arasında seslerin uyumu ve terapötik huzura götüren şey arasında bir sınır vardır. Hissettiğim ve algıladığım şekilde cevapladım, her birimizin kendine özgü hassasiyetleri, anlayışları ve algıları var. Güzel bir konuya değinmişsiniz.
Alışkanlık ve ustalık arasındaki seslerin uyumu... Aslında anahtar cümle burası oluyor. Aynen herkesin huzur algısı farklılık gösterse bile huzur veren ses belli bir frekansta gizli.
Eyvallah yorum için👍
👌Mevcut yanıt unsurlarından birine yanıt verebildiğim için mutluyum. Rica ederim.
İyi akşamlar.
Mutlu mesut gönderiyoruz seni ne mutlu bize
🫖🍵O yüzden bir bardak çay için, karşılığında sevinç sevinç getirir. bu çayın kalbinizi ve ruhunuzu ısıtmasını dilerim.
Çay çok severim teşekkürler
1 Kızımın sesi 2 kızımın sesi 3 kızımın sesi
Kızın mı var senin, bu aralar evren kız çocuklarıyla beni çok vuruyorsun bak☺️ evet kız çocuklarının o cıvıltısı anne ve baba için huzurun sesidir...
Evet 12 yaşında mavişim
En tatlı evresini biraz geçmiş olsa bile hala minik prenses o çok şanslısın biliyorsun de mi
Biliyorum 😌
Ateş sesi bu sesle uyuyorum.🔥
Yağmur ☔sesi.
Kuş cuvıltısı.
Cıvıl*
Soba mı var evde
Youtubedan bu sesi açıyorum tablet açıkken uyuyorum.
Koku sesten bir tık önde bende ama ses olarak mmmmmm
1. Sominede yanan odun ateşi
2. Y. G. D. D ve C. B
3. İ. A. T. S. ya da İ. A. O. S. 😅
Sevgilinin sesi de fena sayılmaz :))
Şifreler beni hep cezbeder çözülmemiş bit bilmece gibi bir al atayım mı
Al atayimmi ne demek? Tahmin alabilirim ama 3. Kesinlikle edemezsin 2 dhaa kolay onu dene :)) Y yi cozunce gerisi hemen gelir
'al atma' nasıl bilmezsin, tutkulu ve ateşli bir şekilde çözüme kavuşturma isteği
Cidden bilmiyorum hayatımda hiç duymadım 😅 ironiyi de anlamdim dolayısıyla yani çinko yapamadım bee :))
Böyle bir şey yok zaten uyduruyorum 😀 el atmak yazarken al oldu. Kaşığım mı kırılsaydı..
Neyse senin şu şifreyi kurcalamak istiyorum biraz
Puuuuh bende safim hemen kendi turkcemi sorguluyorum 🥹 bu kadar realist olunca insan yazım hatalarıni bile bir contexte oturtmaya calisior asdhdhjn 2 Yi çözersin bence hadi sana bir kıyak Y demek 👉☀️⛱️🌃 :))) ne olabilir?
Yağmur ye onu biliyorum zaten
Ne yağmuru yaz yaz 😃
Yaz gününde denizin dalgası mı?
Yaz gecesi denizin dalgasi ve C. B ne olabilir? O da yazları oluyor:)))
Cır cır böceği ne olacak
Ayy aferin bravo 👏 yıldızlı pekiyi takioruz oğlumuza hemen 🤓🤪
Bu kolaydı alttakine ip uzat sen oraya inelim gel
Yok ona hiç inmeyelim olmaz :))) Insek dahi çözümü yazılmaz
İyice cezbetti bak bu sözler aklıma bir şeyler geldi
Al atmaya girior o biraz :)))
Sondaki O. S kesinlikle al al :)))
Zeki sey seni 😃✌️
T. S içinde yorum yapardım ama geyik muhabbetine dönecek 😈 o nedenle burada noktalı yorum... Bu da nokta.
Sessizliğin sesi
yağmurun sesi
bebek veya çocuk sesi benimkiler
Bebek sesi huzur vermez iyi düşün viyak viyak ağlıyorlar, kokuları veriyor ama sesleri tırmalıyor beynimi☺️
Ben seviyorum kucağımda sakinlesmesi o huzuru arayışı anneyim ya ben beni tirmalamiyordu
Aslında senin bahsettiğin bebeğin sende huzur bulması sesi değil de sana huzur veren olayın bütünü bence
O bakis acisida dogru olabilir. Ama ağlayınca beni istiyor ya belkide istediğim o
Evet işte tam olarak o
Ister verdiği huzur ister istenmek olsun yine de seviyorum ama 1 şıkkı değiştiriyorum çocuklarımın cıvıltıları olsun
Bak bu daha güzel oldu
Mart kedilerine atılan küçük çakıl sesi huzur verir
O nasıl bir şey
Mart ayinda kediler çok ses çıkarıyorlar bebek gibi ağlıyorlar.. korkup uykumdan uyandığımı bilirim.. yumurta firlatmışlığim vardır😅
Huzuru kaçıran kedileri kovmak huzur sağlar evet mantıklı
Vahsice biraz ama olsun
Fazla masum bile geliyor ne vahşiliği 😄
Şöyle yürü yürü düz arazi dolu yere git sessizliği dinle o sessizliğin içindeki kalbini dinle ondan daha güzel ne olabilir 😃
Kedi miyavlaması
Kedi mırıldaması
Kuş sesleri - ateş sesi - rüzgar sesi - yağmur sesi
Sobada yanan odun ateşi sesi
Yağmurun sesi
Biraz da melodi
Yağmur sesi,
Gürültüye maruz kaldiysam sessizliğe
Sevdiğim bir müzik olabilir
Kendi sesim,
Telefonda başkalarına attığım sesleri dinlemek,
Şarkı söylerken duyduğum ses.
Az olmuş bence biraz daha sesine hayranlık besleseydin.. öksürük sesime kurban falan oluyorum ben de 😂😂
Şey gibi ahsh balgam atarken çıkardığım ses 😂😂
İğrençsin kaybol Recep kılıklı
Şıhh bu bi'şakaa 🤫😂
Şakaların hiç güldürmez mi senin
Öncelik kendi gülmem 😄
Gülmene de hayransan normal deli gibi gülüp duruyorsundur 😄
Tabi şu an herkes bana bakıyor evde 😁😆
Gülüşünle kelebek ömrü falan da uzatma gücüm var mı yoksa sadece ev ahalisinin dikkatini çekecek boyutta mısın 😄
Kelebeği falan bilmem bana bakan herkes güler sen gülmesende olurmuş 😂 bulaşıcı bir şey🙂)))
Alla ala gülüşünde ne var acaba insanlara bulaştıracak kadar merak ettim
Fazla merak.. zararmış 😂
Seni merak etmiyorum emin ol bir insanın gülüşü nasıl bulaşıcı olur onu merak ettim. Ama sana alıştım artık hep böyle erken atlıyorsun.
Ayy bana demektik hemen savunmaya geçç sen 😂, ben gülüyorum onlarında gülesi geliyor
Gülmek zaten bulaşıcı genel olarak ama herkesin gülmesi bulaşır mı sanmam senin tipin komik demek ki gülerken
Ne bilim gülüyorlar işte 😂
Güler yüzlü insanlar iyidir takılıyorum sana biliyosun. İnsanın etrafında böyle insanlar olmalı,
Gülmeli sık sık
Çay hazır demeli
Bittikçe doldurmalı de mi ☺️
Bilmezmiyim 😄, cidden çay koyan olsa da içsek, haklısın 😋
Bu zevki yaşa bence kalk bize çay yap ve müptelası ol 😀
O zevki ben sana devr etmek istiyorum işte kalbimin güzelliği bu, artık bende bir çayını içerim 😄
Mesai saatleri dışında devir teslim olmuyor, yarın artık içersin şimdi çok konuşma çay yap 😀
Bu işin sonunda kazanan ben olucam )), ben senin demlediğin çayı içmek istiyorum belkii aa
Klarnet deniz sesi ağaçların hışırtısı kuşların cıvıltısı eşliğinde 😀
Dalgaların kıyıya vurduğunda çıkan ses, ney sesi ve künefe dökülen şerbet sesi
Ya nasıl bilelim ki bunu cidden
Uyduracak olsaydın ne çıkardı yaz bakalım
Mesaj atmak mı gizli sır mı diyorsun yani
evet
İstemiyor musun
Ben mesaj atmam, sen tanımadığın için böyle bir istekle geldin ama genel olarak özel mesajla iletişim kurmuyorum sana da tavsiye ederim. Site de sanırım yenisin yanlış yapma
Yeni değilim. Yeni hesabim sadece. İyi geceler o halde
Tamam o zaman tavsiyelerime ihtiyacın yok. İyi geceler diliyorum 👍
Yağmur sesi
Bebek sesi
Horoz sesi
Yağmur sesi, para sesi, deniz sesi