Sapyoseksuellik, bir kisinin zekaya cekimini ifade eder. Yani baska bir deyisle sapyoseksuel, cekicilik, zeka ve entelektuel kapasite ile dogrudan iliskilidir Haydiii🥂💕
Ben bir Sapyoseksüelim, entelektüel açıdan gelişmeyen kendi kararlarını veremeyen kişiyi , uzun süre hayatımda tutmam mantık insanıyım. Bu sebeple ilişkilerde danışılan bir arkadaş oldum her zaman, benim en yakın arkadaşıma sorun burada tıpkısını söyler benim için. Hatta beni tuhaf bulanlar da var bu sebeple. 🌾
Zeka ilgimi çeker ama başka şeyler de var. Her insan zeki olabilir ama pek azı zekasını hayırda kullanılır. Başkalarını manipüle eden, sinsi planlar kuran biri ne kadar zeki olursa olsun beni çekemez mesela. O yüzden buna duygusal zeka da diyebilirim, emosapyo'yum belki de? Çünkü leb demeden leblebiyi anlamak kadar tepkilerden önce gelen bakışı, nefesi bile yorumlama kabiliyeti daha çok dikkat çeker
Evet, zekayı ve zihnin güzelliğini takdir ettiğim için sapioseksüel olduğumu düşünüyorum, kelimeler benim için önemli
Ama sanırım bu bütün bir eyalet. Zekası, güzelliği ve bilgeliğiyle işe koşulmuş bir ruhun özü, beni kendisine çekilebilen ve belli bir ilgi duyabilen biri yapıyor, bu yüzden gerçekten öyle olduğumu söyleyebilirim.
Bazen tahrik edici bir unsur gibi çok etkileyebiliyor, gerçek mana da tescilli zeki bir arkadaşım oldu uzun süre iletişim kurduk ve konuşurken kelimelerin savaşını yaşardık bir nevi oyun gibi alt etmek için her yolu denerdik sonra kahkaha atarak tamam berabere hadi çay içelim derdik 😄 bana durmadan sorular atar 3 dakika içinde çözemezsem dalga geçerdi aslında çok besleyici oluyor bu tip insanlar...
Tek sorun çok ukala ve aşırı hazır cevap oldukları için her an tetikte olmalısın...
Böyle baktığım zaman zeka etkileyici fakat çirkin ve zeki bir kadınsa da olmuyor
Sadece güzelse hiç olmuyor, sapyoluk var ama üst düzey değil.
Evet akıllı zekayı severim. Çünkü insanın güzelliği ne kadar olursa olsun geçici sonuçta. En azından akıl kalıcı. Güzel bir insan olup da dengesiz oturmasını kalkmasını bilmeyen bir kültürsüz canavar olacağına normal bir insan olup zeki ve akıllı olsun ondan iyi.
İki güzel memeye, bir güzel popoya yükselemiyorum... Görünce belki "oha taş gibi hatun" diyebilirim ama, ona karşı cinsel arzu duymam için konuşmam lazım... Saatlerce sohbet edemediğim bir kadınla saatlerce sevişmeyi isteyemiyorum... Takdir edersin ki, biriyle saatlerce sohbet edebilmen için zekası, birikimi olmalı...
Fazla zeki erkeği tehlikeli buluyorum. Dehşet manipülatif oluyorlar. Zekadan mütevelli gelen bir narsistlik de oluyor. Dolayısıyla ne *ptal olsun ne de zeki. Orta iyidir sjgjk
Yakışıklı olmak için ekstra çaba içindeyse odağı farklıdır ve yakışıklılığıyla ön plana gelmeye çalışıyordur genelde belki de bu yüzden. Ama bazıları da tam tersi yakışıklı ya da güzel ve farkında ama umrunda değil böylesi de daha dikkat çekici olabiliyor
burada hissedilen haz erotik veya duygusal bağ kurmayabilir bir kişiye hayranlık sadece fikirlerine düşünce yapısına ilgi ile sınırlanabilir ama bu kelime öyle bir kalıplaşmışki zekanın tahrik ettiği düşüncesine kapılınıyor
Hayatıma hiç kimseyi almıyorum bu yüzden ilgi alanımın dışında kalıyor bu kavram hiç kimseyi hayatıma alamadığım için çok zekiyim ve artık akıllandım, şimdi daha deliyim...