Senelerdir bekleyen oyun CD'leri ile eski günleri yad etmek ve geçmişe dönüş 💿🖥️

Senelerdir bekleyen oyun CD'leri ile eski günleri yad etmek ve geçmişe dönüş 💿🖥️
Eskileri anmak adına bazen sevdiğim insanlarla geçirdiğim özel anları düşünürüm. Özellikle birlikte dinlediğimiz bir şarkıyı tekrar açar, bir zamanlar sıkça gittiğimiz bir yeri ziyaret ederim. Bu, o günlerin hislerini yeniden yaşamamı sağlar. Anılarımda canlanan yüzler, yaşadığımız güzel anlar beni hem hüzünlendirir hem de gülümsetir. Bu sayede geçmişe teşekkür ederim.
Kesinlikle
Genellikle eski filmler izliyorum, eskileri yad etmek için lakin mütemadiyen eski Yeşilçam şarkıları dinlerim, hatta ben eski yeşilçam şarkılarıyla hemhal, müsemma oldum, birde eskileri yad etmek adına hep eski dilde konuşurum, Yeşilçam usulü, ah utanmasam millet içinde n'ayır n'olamaz da diyeceğim denk geldikçe lakin o kadar da abartmayayım diyorum, hatta o kadar içli dışlıyım ki nostaljiyle Instagram keşfetime de hep Yeşilçam esintileri düşüyor, ben de mutlulukla izliyorum o güzellikleri değişmeyen hislerle, aynı tatla. Soruyu yanlış anladım sanırsam, eski diyince aklima hep yesilcam geliyor, sevgi neydi sevgi emekti repliği geliyor , saf aşıklar geliyor, bunlarla dolup taşıyor yüreğim , saman kağıtları geliyor eski diyince aklıma, o vakit soruyu anladığım üzere yanıt vereyim şimdi de; bisküvili pasta yapıyorum, çocukluğum var o pasta da çünkü, çocukluğumun kokusu var o pastada, annem ve benim olduğumuz bir resim var, bir ucu yırtıldı hâlâ saklıyorum onu, öyle bir bakıyorum ki annem ve kendime , iyice içine giriyorum resmin resmen, ah mümkün olsa içine girsem o resmin o bebek İnci'ye doya doya sarılırdım, belki genç anneme de öyle , iyice bakardım ona , o resimde benim şu anki halimden daha genç annem , acaba nasıl bir kadın diye konuşurdum resmin içine girseydim, acaba bana ait bir şeyler var mı mimiklerinde diye konuştururdum onu, ah o resimler anıların var olduğunun alameti, yoksa hiç yaşanmamış gibi olur o anilar resimler olmasa , o resim hep beni maziye götürür, resme baktığımda annemin beni ne kadar çok sevdiğini görüyorum gözlerinden, keşke o gözler bana resimdeki gibi baksa , sevgiyle üzerime titreyerek, yanımda olmaktan memnuniyet duyarak, bir de denk geldikçe harby çikolata alıyorum, o da beni maziye götürüyor.
Çizgi film izliyorum çocukluğum geliyo aklıma 😂
Eskilerle yaşıyorum. Bu çağı zerre kadar sevmiyorum.
İnsanı geçmişe en çok seslerin ve kokuların götürdüğüne inanıyorum.
Görülmemiş derecede plak müptelasıyım ve parfüm koleksiyonumda kıyamadığım yarım şişe Venezia'm dahi var.
Eski yahut antika olan ve hatta eşi emsali olmayan objelerle dolu bir hayat sürüyorum. Böyle mutlu oluyorum.
Sevemediğim tek şey ise kanepelerin yahut televizyonun üzerine -illa ki- çapraz koyulan dantelli örtü (;
Ne kadar güzel 😎
Onore ettiniz, çok teşekkür ederim ((:
Rica ederim 😊 Bu güzel görüşünüz için de ben teşekkür ederim 😊🙏🏻
Cevap
15Cevap
Nostaljik filmler ve müzikler yeterli oluyor ya da fotoğraf albümleri.
Yumiyum şeker vardı onu yiyorum
Büyüdüğüm sokaklarda turlamak anısı olan bir şarkıyı dinlemek bazen geçmişe götüren bir koku çocukluğumun abur cuburları çok eski dostlarımla muhabbet
https://www.youtube.com/embed/HKZ_gTqEdLoNerde bizim çocukluğumuz nerde şimdiki çocuklar; eskileri yad etmek çok güzel unutamıyorum ki zaten mutluluğun nirvansını yaşamış fakir mahallenin yüreği zengin çocuklarıydık hepsi dün gibi aklımda yaşadığım hayatım ve çocukluğum gizli bir hazine gibi duruyor keşke tekrar yaşayabilsem o yıllara dönebilsem hayat işte hep birşeylere yetişmek için koşturuyoruz sürekli, o günlere dönmek için çocukluk arkadaşlarım var onlarla toplanırız bazen konuşuruz sanki dün yaşamış gibi yine heyecanlanırım.
Resim albümlerime bakıyorum onları saklıyorum bir tek. Çok güzel albümlerim var. Özellikle bilgisayarda dijital ortamda daha güzel.
Albüm karıştırıyorum.. Kendi çocukluğumu çocuklarıma anlatmak çok başka..
Küçükken hep şu yumurtaya benzeyen cikolatadan yerdim bide petito ayıcık arada onları alıp yiyorum😂
Eveett totooo😂😂😂
Yatağımın altını karıştırırım ya da masa üstü bilgisayarımı kurarım her şey orada saklı gibi hissediyorum. 😃
Yıllar sonra eski anıları canlandıran eski müzikleri dinlemek, eski filmleri izlemek, çocukken izlediğim çizgi filmleri izlemek özellikle.. Şeyi de çok seviyorum bugün yayınlanan ama konusu eskileri anlatan dizi/filmleri.(seksenler gibi)
Çocukken dövdüğüm arkadaşımla buluşunca anıları yaşatmak adına yine dövdüm.
Küstü mü :D
Bilmem, Kaçıp gitti ve sonra görüşemedik
En fazla ağızda patlayan şeker alır yerim sdjkjs o kadar eski olmadım daha🥲
Dimi yaa☺️
Vay vay cd lere baak
Aklıma gelmedi hiç abi ya benim😂 eski oyunlari indirip oynadiğim oluyor ama
Eski çizgi filmleri izlemek, eskileri anmak için birebir oluyor. Aynı tat olmasa da o an geçmişe dair hisler ufak ufak kalbime dokunur. Bazen bu mazinin kendini hatırlatmasına ihtiyaç duyuyor insan. Bu doyumu çizgi filmlerle sağlıyorum ben.
Eski çizgi filmleri ve eski şarkılari izler dinlerim. Bazen mahalle bakkallarinda bulduğum eskiye ait oyuncaklardan ve çocukluğuma ait abur cuburlardan alırım.
Albümlere bakmak ,
Teşekkür ederim 🙏❤️
Eski resimlere bakarım bazen bazende eski nostaljik şarkılarla anılarıma dalarım
Leblebi tozu yemek ve buna benzer var saymakla bitmez
Eski çizgi filmleri izlemek finallerden sonra izleyeceğim
Bazen arada geçmişe özlem duyunca yeşimcam filmleri açar izlerim. Onun dışında başka bir şey yaptığım yok.
Long play plak ve cd dinliyorum.
yok yaf hep çöpe atıyorum öyle şeyleri
Oyuna giriyom arada eski 😂
Sevdiğim eski çizgi filmleri izliyorum 😂
Teşekkür ederim abi 😂😇
😂🙏🏻
Dün kokulu silgi aldım 😄 yeğene
Meybuz bulursam alcam
@27esmerim Şimdi alacak param yok. Olursa bakarım.
Adımla seslendi nasıl ağrıma gitti ") teşekkür ederim. Sağolasın, olursa alırız inşallah")
@27esmerim Yani evet 😂
Gecmis geçmişte kalmıştır hatırlamam
Fotoğraflara bakıyorum ben
Eski fotoğraflara dönerim
Eski nostaljik şarkılara bakarım
Bazen denk geldikçe yaparım tabiki.
Eski şarkıları dinlemek
Hayır yok pek zaten anmayı tercih etmem
Yok sanırım
Albüm karıştırmak
Evet
Yok hayır