Ne demek Aşko kuşko? Cilveli mi demek?
Ve nasıl bakıyorsunuz çekici mi itici mi sizce?
Aşko kuşko musunuz?
Ne demek Aşko kuşko? Cilveli mi demek?
Ve nasıl bakıyorsunuz çekici mi itici mi sizce?
Aşko kuşko musunuz?
herhangi bir şeye dayanamayıp ağlayacak kadın tipleri için kullanılır. Genellikle narin, çekici ve kırılgan kızlara söylenen bir ifadedir. Çok fazlası itici bence ama normali kadınsılık kattığı için çekici
Asla işim olmadı ve olmayacak. Bana son derece samimiyetsiz, cıvık ve kezban geliyorlar net. İnsan naif olabilir buna diyecek bir lafım yok ama ağzını yaya yaya konuşup, tırnağı kırılsa ağlayan ve önüne gelen herkesle aynı samimiyeti yakalayan tiplerden iğreniyorum.
Harbi kızım ben diyorsun
Kendim gibiyim diyorum evet.
Süpersin yani 😏
Süper olmak gibi bir çabam hiç olmadı. Dediğim gibi kendimim nokta.
Virgüle ayıp oldu
Benim karakterim o yönde değil ama çok tatlı bir tipleme aşko kızlar neyi var ki erkekler beğenmiyor? Hani normalde ölüp bitiyorsunuz hahahahd
Cevap
4Cevap
İtici. Sevmiyorum o tarz insaları. Her şeye kırılıp alınıyorlar. Sevgilisi veya eşinden en ufak ilgi görmese ağlıyorlar hayatları onlara programlı gibi.😏
Psikolojik bir sorun mu peki sence
Evet kesinlikle. Onlar aile içinde ya çok hassas yetişen, her dediği yapılan tip olurlar veya aşırı ilgisiz bir ailede yetişmiş oluyorlar çocukluklarına bakıldığında. Ortası yok.
Çıkksss aşko kuşko kız sevmem. O ne öyle. Kadın dediğin, az olgun olur mesela dudağını yayarak büzerek konuşmaz. Sesini bebek gibi yapmaz, şekilden şekile girmez. İtici yapıyor bunlar. Ben çocuksu buluyorum aşko kuşko kızları, erkek olsam bakmazdım. Sfhjn
Ooooo Racon wow
Hemcinslerim kusura bakmasın ama itici. Asıl kadın olan hanımefendi ve asaletli olandır. Aşko kuşko hiçbir hemcinsim hanimefendilik kavramının önünden bile geçemiyor. Gıybet, tırnakları toynak gibi uzatıp boyatmak dışında hanimefendilikten anladıkları bir şey yok.
Aşko kuşko biraz renkli kişilik cıvıl-cıvıl 18-24 yaş aralığında kızlarda daha çok rastlamak oluyor , cilve tam ayrı bir kavram cilveli kadın aşko kuşko olmaya da bilir.
Hmmm iyi bir şey mi kötü bir şey mi sence
Gıpvjjvvj
Burdaki yapay zekalar çok geride kalmış verdiği bilgiler çok boş gereksiz geliyor
Savaş mı yapay zekaya
Dkdkdk ayy ben soruyu yanlış anlamışım dkkx
Benim için itici yani kendimi düşünemiyorum öyle ama yakıştıran var saygı duyarım uyum saglarım ortama
Değilim istesem de olamam sanırım. Bir npc türü herhalde.
Çekici bir yüzü var hele ki yazım şekli mükemmel biri 😍
Aşko kuşko diyende kafamda canlanan dudklrını büzerek tuhaf tuhaf hareketlerle konuşanlar ve hazz etmem ben bu aşkomudur kuşkomudur ondan ve ne işe yarar onu da anlamıyorum maleseff
Gerçek biri olsa yürürdüm öyle diyeyim. Onu bile beğenmeyen de ne bileyim yani...
Ben çekici olduğunu düşünüyorum ama şahsen kendimde herkes için o kadar enerji barındıramıyorum her zaman :D
Bana göre itici valla
Hmmm pembe değil mi
Çok şeker çekici itici asla olamaz
Pembe
Evit
Benim için itici ve boş 😃
Net yorumlarınız harika 😂
😂😂😂
Bunlar için bizi üzdüler 😜🫢
Kim oblbkbbı
Evlendirelim sizi 😻.
@aşkokuşko
Hadi diz çök, teklif et 😻. Aşko kuşko kabul et.
Degilim inanılmaz itici buluyorum
bana göre çok itici.
Hayır tatlı, itici değil.
tatlı bişi bence
Çekici tabi ki
Ortası olmalı bana göre öyle olduğumu düşünmüyorum
İtici bence
İtici
asko kusko igrenc bi kelime bence
görmek bile ishal yapıyor
Çekici
İtici