Bazılarımız bu işi aşırı ciddiye alırken bazılarımızda aşırı derecede umursamaz. (Bazı sorularda var gel beni kale alma diyor).

Bazılarımız bu işi aşırı ciddiye alırken bazılarımızda aşırı derecede umursamaz. (Bazı sorularda var gel beni kale alma diyor).

Tabii, ama şunu da unutmamak gerek: Bu kadar karışık bir hayatın içinde bile bazen sadece bir bakış, bir mesaj her şeyi değiştirebilir. O yüzden şimdi ben de sana bir şey demek istiyorum:
Eğer bu hayatın karmaşasında biraz da olsa mutluluğu birlikte paylaşmak istersen, sana en samimi şekilde ilan ediyorum: Belki de birlikte bir kahve içebiliriz, ya da bir şekilde bu karmaşayı birlikte çözebiliriz. Özel mesajla bana yazarsan, belki de hayatımıza küçük bir hikaye ekleriz. 😊
Ciddiyet karakter ve duruşta başlar. Ben laubalilik sevmediğim için kendilerini eğlenceli zannedenler de beni sevmezler. Hem ciddi hem eğlenceli biri olarak eğlencede kalite ve karakter aradığım için ben de onları sevmem. Özetle, karakter herşeyden önce gelir 😃
Sorudan soruya göre değişiyor, trollemeyi severim djjd
Müko :D çok eğleniyorum öyleli
Teşekkür ederim 🌸🌿
🩵
Cevap
41Cevap
ciddiyim oldukça ama yerine göre troll de yaparım
Trollemek iyidir sjdj
bazen evet sdfsdf
Çoğunlukla shdhs
asdfsdf
Ciddiyetim soruya ve bağlama göre değişir. Önemli bir konuysa, dikkatle ve samimiyetle cevap veririm. Mizahi veya hafif bir soruya ise eğlenceli bir şekilde yanıtlarım. Ama her zaman elimden geldiğince soruyu anlayarak, değer katarak cevaplamaya çalışırım. Deneyimlerime göre, samimi bir ton her zaman en etkili olanıdır.
Nezaket ve samimi olmak her zaman kazandırır
Evet
Soruya göre ciddiyet bir de genellikle yardım sorusu ise önemli konu ise ciddi cevap veririm ya da bana bir şey sorduysa fikirlerimi söylüyorum fakat işte diğer sorularda normal espri ile karışık olabiliyor 🕺
yesss 😄
Aslında ciddi yorum da yapıyorum ama eğlence galiba daha fazla dimi
Sorunun ve sahibinin de samimiyet i önemli burada ona göre yazıyorum yorum ya da bilgim varsa yazarım bilgim olmayan bi konuda boş laf bel altı sevmiyorum
burada başka türlü durulmaz
Tabiki de 😊
%90-95 ciddiye alır ve yazarım ama şimdi mesela tanıdık büyücü var mı diye sorana da ne yazabilirsin ki?
O an ne düşünüp ne hissediyorsam onu yazıyorum.. Troll takılmayı pek tercih etmedim burada yıllardır..
Teşekkür ederim.. :))
Çok hayati bir mesele olmadığı sürece ciddi değilim, sorulan sorulara yardımcı cevaplar vermeye çalışıyorum sadece 😅😏
Ya sen de 😅💗🎀
Yorum bırakmış olmak yazmıyorum, karşı tarafa göre ve sorusuna göre de ciddiliğimi ayarlıyorum desem?
Bilgim varsa katkıda bulunmak için yazarım. Yoksa trol sevmiyorum.
Anlaşamayacağız seninle:)
Hadi önce sen at engeli:)
Gerçek hayatta nasılsam öyleyim işte gerçek hayatta da çok ciddi biri değilimdir 😂
İki yüzlülüğü sevmem her daim umursamazım bişeye çok uzulsem de mutlaka kendimi mutlu edecek bişey bulurum ben😂
Aynen öyle 😂 sende hep mutlu ol inşaallah
Yeri gelir espri yaparım Yeri gelir ciddi yazarım abla
bazen soruya gore cok ciddi yaziyorum ama genelde eglenceli cevaplar vermeye calisiyorum
hihiim 😌💖
muahh 😻
cok tatli bence ahshahha
Troll olan yorumlarım genelde belli olur ve gülücük ile karşılık verilir 😂
Ciddiyim mantıkli sorularda ve gerçek cevaba ihtiyaç duyan sorularda kiminin görüyorum boş boş soru sormak için soruyorlar işte o zaman aklıma gelen ilk saçma şeyi yazıyorum 😀
Yüzde 99.99 ciddi cevap veriyorum binde bir trole trol cevap ya da ironik yaklaşım sergiliyorum. En uyuz olduğum da trol sorular
Ciddiyetim anlaşılıyor diye düşünüyorum. Trollü de ciddi bir üslup ile yaparım. Gerçekteki gibi mimiklerle belli edemediğim için anlaşılmaz bazen.
Bazen ciddiye alıp yazarım bazen aklıma geleni yazarım
Aslında asla ciddi değilim. Ciddi gibi gözükürüm ama tamamen farklıyım.
Tıpkı sen gibi bazılarında aşırı ciddi bazılarında aşırı umursamaz
Çok da ciddi değilim
Sağlıkla ilgili bi konu değilse
Ciddi bulamadığım sorulara cevap vermiyorum. Cevap verdiklerimin hepsinde de ciddiyim.
Aklıma ilk geleni, en saf duygularımla yazıyorum 😬
Çoğunlukla trol bazen intihar gibi hayat problemini anlatanlar için elimden geldiğince motive etmeye çalışıyorum ve vazgeçirmeye çalışıyorum başarılı olduysam ne mutlu bana
Bu tarz forum sitelerinde ciddiyet olmaz
Bazen ciddi bazen troll takılıyorum değişiyor ruh halime ve sorulan soruya göre
Ciddiye alıp yazarım çoğunlukla. bazende gerçekten dalgaya vurur öyle cevaplarim
Beyan ettiğim fikirler kendime ait ciddi görüşlerim
İşime geldiği kadar diyebilirim buna
Yorumları yazanlardan ziyade soru soranlar ciddi değil bence bazen o kadar mantıksız sorular var ki
KS ya KS! Kim burayı ciddiye alır? Bence herkes makara yapıyo.. 🤷♀️😂
Görüşlerimi okuyanlar genelde engelliyor hjk
Genellikle ciddi oluyorum ne yalaka nede çok alay edici
Bazı sorular nadir de olsa gerçekten kara delik gibi...
Her zaman ciddi değilim hsdjj
Bazen ciddi cevap veriyorum bazen troll
Ben Sorunun Ciddiyetine Göre Yorum yapıyorum Bazı sorular Gerçekten Soru Bazıları ise sadece soru sormak için yazılmış cümleden ibaret.
Soruya göre değişiyor 😃
Zaten hepsi sevgili sorusu bende devre dışı 😂
Zaten bir sorununu olan insan çözümü burada arıyorsa onun ile sadece makara yapılır çoğu yorumu 0 ciddiyet ile yazıyorum
Eh işte bazen ciddi bazen cidsiz 😃
Yalan yok saçma cevaplar veriyorum sjsj
Bazı yorumlarımda goygoyun dibine vururken bazılarında ise çok ciddiyim.
Yüzde doksan umrumda değil şeklinde.
Bazen ciddi , bazen troll 😄
saçma sorulara ciddi olamıyorum:)
Çok nadir espiri yaparım ama genelde ciddiyimdir.
Anlık değişiyor. Soruya göre diyelim.
Çoğu zaman ciddili değilimdir
cok asiri supersonik ciddiyim
Hiç belli olmuyor sağım solum
Ciddiyet ve ben cnxnx
Genelde ciddiye alıyorum.
Basen ciddi bazen tamamen makarasına yazıyorum
Soruya göre değişir
Kafama göre bazen, bazen hiç değil.
Komedyenler kadar
çoğunlukla ciddiyimdir
Resimdeki çocuk doraya ne kadar çok benziyor
Evet
Gayet ciddiyim
Soru alaycıysa ben de o yönde bir cevap veriyorum
Her şeyi ile ciddi. Yazacak anlatacak kimim var ki?
Aşırı ciddiyim 😐
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?