Bizim yaptığımız bize, onların yaptığı onlara. Azgınca eleştirileri kendileri aleyhinedir benim veya benim yanımda olanların onların söylediklerinden hiçbir şekilde sorumluluğu yoktur. Adalet Günü gelip teraziler ortaya konulduğunda onlar da inanacaklardır ama inanmaları kendilerine hiçbir yarar sağlamayacak. Allah onları dünyada öğüt alacak kişinin öğüt almasına yetecek süre kadar yaşatmadı mı? İnkarlaından dolayı onlara can yakıcı bir azap vardır, sen süreleri bitiriline kadar onları oyalana durdukları boş şeylerle bırak
Eleştiriye açık bir insanım ancak sırf eleştirmek için ➡ eleştiren haksız eleştiri yapan iğneleyici falan bu kişileri kıskanç olarak buluyorum. Yani birini sevecek taraflar varken kalkıp özellikle yok şu şöyle yok bu böyle gibi yorumlar yapan kişileri anlayamıyorum.🤔🌾
Haklı eleştirilere her zaman açık bir insanım çünkü bu beni geliştirir görmediğim şeyleri görmemi sağlar ama haksız yere bir insan beni asla eleştiremez buna müsaade etmen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gülerim sadece ve geçerim.
Bizim yaptığımız bize, onların yaptığı onlara. Azgınca eleştirileri kendileri aleyhinedir benim veya benim yanımda olanların onların söylediklerinden hiçbir şekilde sorumluluğu yoktur. Adalet Günü gelip teraziler ortaya konulduğunda onlar da inanacaklardır ama inanmaları kendilerine hiçbir yarar sağlamayacak. Allah onları dünyada öğüt alacak kişinin öğüt almasına yetecek süre kadar yaşatmadı mı? İnkarlaından dolayı onlara can yakıcı bir azap vardır, sen süreleri bitiriline kadar onları oyalana durdukları boş şeylerle bırak
Eleştiriye açık bir insanım ancak sırf eleştirmek için ➡ eleştiren haksız eleştiri yapan iğneleyici falan bu kişileri kıskanç olarak buluyorum. Yani birini sevecek taraflar varken kalkıp özellikle yok şu şöyle yok bu böyle gibi yorumlar yapan kişileri anlayamıyorum.🤔🌾
Siz önce kendinize bakın der ortamı terk ederim. Benim üzerimden sohbet döndürmeye çalışan birkaç zavallıyı mı takacağım.
Aynen öyle. 👑✨
💓
Önce kendine bakmalı sonra beni eleştirmeli tavrım sert olur kendine müslüman olmayan bana hafızlık yapamaz 😂
𝚂𝚎𝚗 𝚔𝚎𝚗𝚍𝚒𝚗𝚒 𝚜𝚊𝚟𝚞𝚗𝚞𝚗𝚌𝚊 𝚋𝚒𝚛 𝚍𝚎 𝚜𝚎𝚗𝚒 𝚜𝚞𝚌̧𝚕𝚞 𝚢𝚊𝚙𝚖𝚊𝚢𝚊 𝚌̧𝚊𝚕ı𝚜̧ı𝚢𝚘𝚛𝚕𝚊𝚛 𝚢𝚊 𝚘𝚗𝚊 𝚋𝚒𝚝𝚒𝚢𝚘𝚛𝚞𝚖. 𝙰𝚖𝚊 𝚞𝚐̆𝚛𝚊𝚜̧𝚖ı𝚢𝚘𝚛𝚞𝚖 𝚊𝚛𝚝ı𝚔. 😄
Ugraşma hiç kimse kimseyi suçlu yapamaz yaptığını sanır Allâh var emin ol yaptığı her şey ona iki misli döner bu bi gerçek
𝙽𝚎 𝚑𝚊𝚕𝚕𝚎𝚛𝚒 𝚟𝚊𝚛𝚜𝚊 𝚐𝚘̈𝚛𝚜𝚞̈𝚗𝚕𝚎𝚛 𝚋𝚊𝚗𝚊𝚗𝚎. 𝚃𝚘𝚔𝚜𝚒𝚔𝚕𝚒𝚔 𝚢𝚊𝚙𝚊𝚛𝚜𝚊 𝚌𝚎𝚟𝚊𝚋ı𝚗ı 𝚊𝚕ı𝚛. 𝙷𝚊𝚢𝚊𝚝 𝚔ı𝚜𝚊 𝚔𝚎𝚗𝚍𝚒𝚖𝚒 𝚞̈𝚣𝚖𝚎𝚢𝚎 𝚍𝚎𝚐̆𝚖𝚎𝚣.
👏👏👏👏🥰🙏
Haklı eleştirilere her zaman açık bir insanım çünkü bu beni geliştirir görmediğim şeyleri görmemi sağlar ama haksız yere bir insan beni asla eleştiremez buna müsaade etmen
Dozunda ve haklı eleştiriye açığım. Haksız eleştiride ise o anki duruma göre ya savunurum, ya da tamamen susar giderim.
Önce kusurum vsrmi diye kontrol ederim. Var ise özür dilerim sonra yoluma bakarım
. Yok ise. Direk yoluma bakarım
Hepsine teşekkür ederim
Eleştiriyor olmaları güzel bir şey
Ama nasıl eleştirdikleri önemli tabi
Eleştiri laf olsun diye mi yapılıyor, ya da haklı olarak mı? Bunu değerlendirdikten sonra onlarla olan ilişkilerimi gözden geçirdim.
Bininiz birleşse bir tane ben etmezsiniz konuşmaya devam edin derim
Dozunda eleştiriye açığım ama kimse benim hayatıma yön veremez veya ileri geri konuşamaz net.
Hangi hadlerine güvenip yapıyorlar bunu. Eleştiriye de çok eleştiriye de açık biri değilim.
Kendime de bakarım belki bende bir sorun olabilir diye
Teyzeler yapio bunu da hcbsi yapmiom napcm her bsi söyleyeni kafaya taksaydm ohoooo
Boş eleştirmedikleri sürece sorun etmezdim eleştirilere açık biriyim
Hiç bir insanın bana ne kadar değer verdiğine emin olmadığın sürece karşımdaki kişiye zerre değer vermem öyle bir yapıya sahibim.
Oradan be onlardan uzaklaşırım öyle bir imkan yoksa onlar yokmuş gibi davranırım
Umursamam meyva veren agaç. Taşlanır
Onlar gibi olmamak için ciddiye almıyorum
O eleştirileri ona yedirrim
Umursamaz davranırım.
Oyle bi dünya yok işte be
Hepsini çeker vururum da 😄😄😄
Taşlarım hepsini. Edebiyattaki taşlama.
herkes once kendini eleştirsin derim
Sınır koyarım
Takmam ve uzak dururum samimi olmam
Umrumda olmaz ben bildiğimi yaparım..
Niyet ve üslubuna bakarım. İyiyse söylediklerini düşünmek için kenara koyarım, kötüyse de onlarla muhatap olmamamaya çalışırım.
Umursamam
Umursamam
Çok umursamaz bir yapım var dikkate almam
Öldürürüm.
Teşekkür ederim
Uzak durun hepsinde
Üzülürüm ben böylemiymişim diye
Deli geçerim
Saygı çerçevesinde eleştirebilirler ya
Kendimi sorgularım
Uzak dur sakın konusma
Ölür 🤣