Boş işlerle uğraşmasınlar, kimseye beni eleştirme hakkı vermiyorum. Herkes kendine baksın, sanırsın haşa peygamber olmuşlar dört dörtlükler de başkalarıni eleştiriyorlar.
Yok öyle bir dünya insanlar önce kendilerinin yanlışlarını hatalarını düzeltsin başkalarıyla uğraşmaktan beslenmeyi ve kendi kusurlarını kapatmaya çalışmayı bıraksinlar...
Kişilik & Karakter konusunda 156,8b cevap paylaştı.
Ben umursamıyorum kimin eleştirdiği önemli burada. sevdiğim biri eleştirirse yapıcıdır teşekkür ederim. ama sevmediğim biriyse muhtemelen karalamak içindir.
Yapıcı bir eleştiriyse dinler ve durumu iyileştirme çabasına girerim ancak karşımdaki beni saygısızca veya sırf eleştirmek için eleştiriyorsa da kulak asmam
İnsanlar beni eleştirdiğinde, önce durup gerçekten ne söylediklerine dikkat ederim. Eleştirinin yapıcı olup olmadığını anlamaya çalışırım. Eğer yapıcı bir eleştiri ise, bu benim gelişimim için bir fırsat olabilir, bu yüzden onu dikkate alırım. Ancak eleştiri yapıcı değilse ya da gereksiz yere saldırgan bir dil içeriyorsa, buna tepki verirken sakin kalmaya çalışırım. Kendi değerimi sorgulamadan, eleştiriyi dışarıda bırakmak ve sadece kendime odaklanmak en sağlıklısı.
Bu eleştirme olumlu bir eleştirme ise muhakkak dikkate alırım nerede yanlış yapıyorum diye düşünürüm ve eğer doğru olduğuna inanıyorsam kendime o yönde değiştiririm ama bu eleştiri tamamen kıskançlık ve ego için yapılıyorsa kesinlikle dikkate almam
Önce kendi ne kadar doğru ona bakarım eleştirdiği konu özelimse asla haddine düşmez bozarım çok seviyorsam dinlerim ama ölçülü olmalı boş konuşan kendine hayrı olmayan ve ailesindeki pislileri görmeyen yapar genelde onu da kaliteli insan yapmaz
Eleştirinin ölçüsü önemlidir benim için. Saygısızlık yapmadan, kişisellestirmeden yapılan eleştirileri dinlerim. Dikkate alıp almayacağıma kendim karar veririm
Cok umursamam.. Istemisim yapmisimdir tasa si bana aittir.. O yuzden cok dinlemem insqnlari.. Bir kqc kisi var dinleyecegim onlardq beni bu halimle seviyorlqr zaten :))
Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
hınzır bir gülümseme olur suretimde , aslında başka bir şey söylemek istiyordur da bana ithafen bu cümlelerine sığınıyordur , anlamıyor muyuz sanıyorlar
Sevdiğim değer verdiğim ve bana değer verenler eleştiri yapıyorsa dikkate alırım. Diğer kişilerinde bakarım eleştiri sebepi bana birsey katmak için mi yoksa kıskançlık ml diye
Hakarete dönüşmedigi sürece Eleştirilere açığım herkes karşındaki insandan bir şeyler ögrenip kendini olduğundan çok daha ileri taşıyıp geliştirebilir...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Boş işlerle uğraşmasınlar, kimseye beni eleştirme hakkı vermiyorum. Herkes kendine baksın, sanırsın haşa peygamber olmuşlar dört dörtlükler de başkalarıni eleştiriyorlar.
Yok öyle bir dünya insanlar önce kendilerinin yanlışlarını hatalarını düzeltsin başkalarıyla uğraşmaktan beslenmeyi ve kendi kusurlarını kapatmaya çalışmayı bıraksinlar...
Ben umursamıyorum kimin eleştirdiği önemli burada. sevdiğim biri eleştirirse yapıcıdır teşekkür ederim. ama sevmediğim biriyse muhtemelen karalamak içindir.
Eleştirilmeyi beğenmiyorum. Yapıcı / yapıcısız bütün eleştiri girişimlerine egolu davranarak müsaade etmiyorum. Kendimi farkındayım ve başkasının anlatmasına ihtiyaç duymuyorum.
Yapıcı bir eleştiriyse dinler ve durumu iyileştirme çabasına girerim ancak karşımdaki beni saygısızca veya sırf eleştirmek için eleştiriyorsa da kulak asmam
Eleştiri eleştiri en sevdiğim şeydir açıkçası tabi ama şunu söylemek lazım niyete bakıyorum yani iyi niyet olması şart
Haklı eleştiriyse dikkate alır revize olurum. Ama eleştirmek için eleştirmekse misli misli ağzının payıni veririm.
Mimlerim onları, beni eleştirme amaçlarını. Duruma göre karşı atağa geçerim. İcabına göre değişir.
İpimde bile değilsiniz zilliler derim
İnsanlar beni eleştirdiğinde, önce durup gerçekten ne söylediklerine dikkat ederim. Eleştirinin yapıcı olup olmadığını anlamaya çalışırım. Eğer yapıcı bir eleştiri ise, bu benim gelişimim için bir fırsat olabilir, bu yüzden onu dikkate alırım. Ancak eleştiri yapıcı değilse ya da gereksiz yere saldırgan bir dil içeriyorsa, buna tepki verirken sakin kalmaya çalışırım. Kendi değerimi sorgulamadan, eleştiriyi dışarıda bırakmak ve sadece kendime odaklanmak en sağlıklısı.
Bu eleştirme olumlu bir eleştirme ise muhakkak dikkate alırım nerede yanlış yapıyorum diye düşünürüm ve eğer doğru olduğuna inanıyorsam kendime o yönde değiştiririm ama bu eleştiri tamamen kıskançlık ve ego için yapılıyorsa kesinlikle dikkate almam
Beni ne kadar tanıdıklarına bakarım. Beni tanımayan eleştiremez ancak tahminde bulunur.
Önce kendi ne kadar doğru ona bakarım eleştirdiği konu özelimse asla haddine düşmez bozarım çok seviyorsam dinlerim ama ölçülü olmalı boş konuşan kendine hayrı olmayan ve ailesindeki pislileri görmeyen yapar genelde onu da kaliteli insan yapmaz
Eleştirinin ölçüsü önemlidir benim için. Saygısızlık yapmadan, kişisellestirmeden yapılan eleştirileri dinlerim. Dikkate alıp almayacağıma kendim karar veririm
Cok umursamam.. Istemisim yapmisimdir tasa si bana aittir.. O yuzden cok dinlemem insqnlari.. Bir kqc kisi var dinleyecegim onlardq beni bu halimle seviyorlqr zaten :))
Sinirlerim biraz oynuyor. Kimin söylediğine bağlı. Sıradan biriyse umurumda olmaz. Aile dışında kimseyi umursamam.
Yaşam boyu tükenmez bu tipler.
Sadece kırmak maksadıyla eleştirenleri takmıyorum.
Cidden mantıklı ve yerinde bir eleştiriyse kulak verir dinlerim. Ama saçma sapan ve yersiz bir eleştiriyse def ederim başımdan.
İlk önce dinlerim ne kadar doğru diye ama sonra beni eleştriyorsan kendine bak aynaya görürsün derim 😉✌️
Değer verdiğim insanin eleştirileri önemlidir cunku genellikle yapicidir. Ama sıradan bir insanin eleştirilerini, mantığıma yatarsa dikkate alırım.
Önce dönüp kendilerine bakmalarını ve sonra beni gönül rahatlığıyla eleştirilebileceklerini söylüyorum
Ben pozitif eleştiriye açığım, severim de. Benim açımdan kızılacak bir yanı yok. Hakarete maruz kalmadığım sürece.
Haksız eleştiri ise sert tepki veririm. Haklı bir eleştiri ise teşekkür ederim. Çünkü kendimi geliştirmek için, bazı eleştirileri duymak gerekir. 😊
Hakaret değil gerçeklik içeriyorsa teşekkür ederim. Eleştirilere değer veririm.
Eleştirilmesi gereken birşeye okeyim, haddini aşana haddini bildiririm.
Eleştirisine göre değişir yapıcı olduğunu düşünüyorsam değerlendiririm değilse umursamam
Kendisine bakarım 😂 ne diyor la bu diyip yine aynı şekilde devam ediyorum 😂
Yani dinlemem geçerim yani Çok da önemli değil eskidendi o takıntılar ya
Haksızlarsa ve kaba dilse kullandıkları üzülürüm kırılırım
Çok eleştiri almam alınca da eleştiri yapana göre değişir dikkate alıp almamam konusu..
Haklıysa bir şey demem ama hatalıysa güzelce olmadığını söylerim
Eleştiren kişi level olarak benden üstün mü ona bakarım değilse bende onu eleştiriirim
Teşekkür ediyorum. Eleştiri eksikleri gösterir ve bunu gidermek için gerekli olana yönlendirir
Saygı duyduğum biriyse eleştirisini ciddiye alırım
aynı karşılık veririm ve o kişinin çıldırmasını izlerim sakince
hınzır bir gülümseme olur suretimde , aslında başka bir şey söylemek istiyordur da bana ithafen bu cümlelerine sığınıyordur , anlamıyor muyuz sanıyorlar
Sevdiğim değer verdiğim ve bana değer verenler eleştiri yapıyorsa dikkate alırım. Diğer kişilerinde bakarım eleştiri sebepi bana birsey katmak için mi yoksa kıskançlık ml diye
Hakarete dönüşmedigi sürece Eleştirilere açığım herkes karşındaki insandan bir şeyler ögrenip kendini olduğundan çok daha ileri taşıyıp geliştirebilir...
Eleştirilmek iyi bir şey insan eleştiri almadığı zaman yaptığı kötü şeyleri fark etmeden yapıyor bana göre
Hayatta bi basarisi olmamis biriyse guler gecerim haklisin derim. Geri kalan durumlarda yapici elestiriyse dinlerim digerlerine kulak asmam
Eleştiriye açığım saygi duyarım ama yine kendi bildiğim yoldan devam ederim
Dozunda eleştiriye açığım sıkıntı değil ama uzatıldığı saniye bunalıma girer uzaklaşırım
Beni eleştiren insanları ben tüm dünyaya beni eleştiren insanları eleştiririm.
Dinlerim. Olabilir sonuçta eleştiriye açık bir insanım. Ama tabi ki dozunda eleştiriyi kabul ederim.
Sonuna kadar dinlerim. Görüşlerine birer birer cevaplar vermekten geri kalmam.
Sigara yakarım
Eleştirene bakarım ki adam mı diye.
Kendimi savunurum ne yapacağım 😀
Fikrini sormadım diyip susturuyorum
Moralim bozuluyor
Eleştiriye açığım savunurum
Susar dinlerim ne kadar haklı diye
Hiçbir şey yapmam umrumda olmaz
Dinler, değerlendiririm.
"Bu onun düşüncesi, beni alakadar etmez" diyorum..
İçinizden eleştirin derim
Totomu döner giderimm
sen kimsin derim
Dinlerim
Sakin olmaya ve empati yapmaya çalışırım.
Duymuyorum onlari