Ne yaparsam yapayım bazı şeylerin kontrol edilemeyeceğini. Çünkü hayat tamamen bir tesadüfler sillesinden oluşuyor. O yüzden artık kontrol etmek yerine akışa bırakmayı tercih ediyorum. Hem böylelikle kafam daha rahat.
Degiştirme sakın sen sensin değerlisin kimseyi memnun ve mutlu etmek zorunda değilsin kendinden bir kere ödün vermek sonrası seni hasta yapar ruhen bedenen
Evleneceğim kadından tut hayatımda yapmak istediğim mesleğe kadar vazgeçmiş biri olarak sadece yaşamaya odaklanmış ve kendimi öylesine boşa harcamış biri olarak görüyorum. Karşıma başkaları da çıktı ama dediğim gibi bi zaman sonra sadece kişisel mutluluğa bakıp tek başıma yaşayacak bi hayatı seçtim ve şimdilik te mutluyum. Bu hayatta özel olarak birseyleri aramıyorum.
Her insanın ayakkabısının ve yürüdüğü yolun farklı olduğunu kabul ettim. Her birimiz kendi yolunda farklı şartlarda bir şekilde ilerliyoruz. Gerçekleşen koşullar en ufak değerlere göre değişime tabi olabiliyor. Bu unsurlar sık sık aklımızdan çıkmaya müsait. Bu gerçekliğin farkındalığı kişiyi özgür kılacaktır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
25 gü
Onun beni sevmedigini aylar yillar da surse, burnum surte surte, acimi ceke ceke sonunda kabullendim... 😟😪
Acı çekmeye değmez be kızım! Kendi değerini bil kendini harap etmek işe yaramaz. Yap sporunu giyin güzelce yap makyajını çık dışarı gez kitabını oku kahveni iç mis gibi. Hayat kısa kimseye kendinden fazla değer biçme. Duygularını yaşama demiyorum. Ama gerçekten kadın gibi davranmaya başlayınca ağladıktan sonra güçlü kalıp kendine saygı duyduğun ve kendine sevgi verdiğin için kendine özen gösteriyorsan mutlu olursun. Herkes kendine değer vereni sever. Bunu unutma.
Dediklerinin hepsi zaten fazla fazla yapiyorum. Ama an gelio yine basbasa kalio insan kendiyle ve o an yine akljna dusuyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Evet biliyorum, haklisin, unutmaliyimmm... Bunu onlarca yuzlerce kez tekrarladim kendime... ama gonlume kabul ettiremedim... .. Neyse.. olacak ins zamanla...🙏 Az daha acimi cekeyim..😪
Seni çok iyi anlıyorum. Bu duygunun ardında bambaşka duygular yatıyor olabilir aslında. Ama acını sonlandırmanın zamanı gelmedi mi? Tamam çektin ve bitti. Sen acı çekince geri dönmeyecek. Sen acı çekince değişmeyecek.
Evet biliyorum, soylediklerinde cok haklisin ama elimde olan birsey degil bu 😪😪 Neyse bakalim... Elbet bir gun bu da gececek 🙏 .. Cok saol. canım destegin icin 🥰🥰😘
İnsanların değişmeyeceğini kabullendim. Hayatımdaki insanlara sadece tahammül ediyorum artık. Düzelmelerini beklemiyorum. Çünkü düzelmeyeceklerini biliyorum.