Kişilik & Karakter Siz bu hayatta neye şartlandınız? frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kötü bir şey yaşarsın, ve ona bağlı olarak gördüğün her şeyde yine aynı kötü şeyi yaşayacığını düşünürsün ya.. off off Siz bu hayatta neye şartlandınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Aşık olmaya 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Valla şartlansan ne yazar ki hayatın kendi planları oluyor ve evdeki hesap çarşıya uymuyor. 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Bir gün mutluysam iki günde kahır, net ve asla değişmez. 0 0 Yorumla
Sҽɱραƚiƙ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Düzgün insanlarla konuşmaya şartlandırdım kendimi.:) 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Gerçekten kendimi olmak ile 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Her zaman cozum yolu bulmaya 0 0 Yorumla
Minass1 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı. Öyle keskin şartlarım yok hayatla ilgili 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşık olmaya
Valla şartlansan ne yazar ki hayatın kendi planları oluyor ve evdeki hesap çarşıya uymuyor.
Bir gün mutluysam iki günde kahır, net ve asla değişmez.
Düzgün insanlarla konuşmaya şartlandırdım kendimi.:)
Gerçekten kendimi olmak ile
Her zaman cozum yolu bulmaya
Öyle keskin şartlarım yok hayatla ilgili
Kötü şeylere şartladım
Geçim derdine şartlandik
Tipsiz başarısız olmaya
Hedefime
Sadece kendime.