Şu anda ne olsa/neye sahip olsanız dünyanın en mutlu insanlarından biri olursunuz sizce?
25 gü
Günaydın. Şuana kadar gerçekleştirmek istediğim bütün hayallerimi gerçekleştirdim. Ev aldım, araba aldım, oğluşum var. Sağlığımda iyi giderse daha ne isteyeyim bu saatten sonra. 10 yıl öncesine kadar ev almak hayalim vardı. Çok zor geliyordu gerçekten. Gerçekleştirdim memnunum. Yapmak istediğim büyük bir şey kalmadı. yurt dışı tatili istiyorum sadece. İmkanlar el verdiğinde de onu yapacağım.
Amin 🤲
Klasik arabayla Türkiye ve Avrupa turu yapmak; ama Avrupa'ya gitmek için hem bireysel hem de arabaya Schengen vizesi çıkarmak çok zor. Bir de arabayı yurtdışına çıkarmak için değişik işlemler yaptırmak... Neler yapılacağı hakkında herhangi bir bilgim yok.
Garanti bir iş, ev ve araba olsa şu an baya mutlu olurum en Büyük ve gerçekleşmesi en zor hayalim bu diil tabi ki ama bunlar olsa coook mutlu olurdum şu an, ekonomik özgürlükte çok önemli çünkü
Cevap
27Cevap
Merhaba, bence her anlamda beni tamamlayacak sadık, güzel ve zeki bir hayat arkadaşı yani onu bulabilmek gerçekten çok zor bir hayal olarak görüyorum. Umarım bir gün çıkar karşıma diyorum her seferinde :)
Bu dediğin dünyanın en büyük serveti zaten ama kimse bunun da kıymetini bilmiyor maalesef
Her anın tadını çıkaran ve mutluluğun beklentiyi düşürmekle başladığını bilen birisiyim. Bu yüzden sağlığım yerinde olsun, gerisini ben hallederim. Evimi de arabamı da yeniledim. Müstakil bir de yazlık alırsam, değme keyfime.
Üniversite yıllarımda dünya turuna çıkmak isterdim. Fakat aile, iş hep başkaları için yaşamışım bu yaşıma kadar. Bir senedir vakit buldukça, vize çıktıkça yeni yerler keşfediyorum.
Benim hayallerim çok büyüktü sokaklarda simit satarak ayakkabı boyayarak büyüdüm şükür hayallerime kavuştum
Teşekkür ederim inşallah herkes hayallerine kavuşur
Gerçekleşmesi zor hayaller kurmam. En büyük hayalim şu an yuva kurmak başka eksiğim kalmadı elhamdülillah
güvende, bir arada ve iyi olduklarını bildiğim bi ailem olsaydı nasıl mutlu olurdum... imkansız bi şey ama
Doğru düzgün ve aynı zamanda dünya güzeli bir hanımefendi ile evlenmek
Sonunda gerçekleştirdim. Hep Tüp ile dalmadan korkardım sonunda tüp ile daldım
Küçükleri gerçekleştirdim. Büyük olanı bana özel 😊
İyi geliri olan bir iş tüm sorunlarımı çözer aslnda
Nasip olmadı hayalim 🙂 istediğim hayatta nasip olmadı Allah'ın bir bildiği vardır elbet, ben moda tasarımcısı ya da makyöz kuaför olmak istiyordum çok hemde
Normal insanlar gibi uyumak ve yaşamak isterdim farklı birisi olmayı hiç istemedim
Aslında gerçekleşmesini istediğim şeyi yaptım çok şükür başardım. bundan sonraki tek hayalim çocuklarımın geleceklerini güvence altına alabilmek ve onların bu yoldaki hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olmak...
Balatta tek başıma yaşabileceğim bir ev, balatta küçük bir butik pastane ve vosvos araba ama zor.. 😂😂
dünya üzerindeki her ülkeye gitmek hedefim şuana kadar 26 ülke oldu imkansız hepsi ama deniyorum dlsnfşsndnsm
İyi kazandığım bir işimin olası ve sevdiklerimle beraber olmam
Gerçekten hoşlandığım sevdiğim biriyle evlenip bu topraklarda huzur içinde yaşamak olurdu sanırım
Benim evlenmek gibi bnir düşüncem var hayalimde. Kız babası olmak
monica bellucinin kocasini benimle aldatmasi.
Kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde kendi zevkime göre bir ev yapmak ve yaşamak
Hayalmkurmsyı bıraktım
Günaydın hayaller gerçek olmuyor ki
1 litre aldığım kolanın 1.5 litre olması.
Allah biliyor kâfi.
Merhametli bir sevgilim ve sonunda eşim olması
Hayal kurmam yapabilceklerime odaklanırım sadece
Çok şükür her şeyim var, mutluyum zaten.
Dışarı çıkıp dışarıda gezmek vakit geçirmek
Tayfun zor değil imkansız..
Pembe iphone 16
🤣🤣🤣🤣
@Çapkınkurt34 noldu
Allah başka dert vermesin telefon ne
İşin var mı okulu bitirdinmi sağlığın yerindemi
@Çapkınkurt34 sağlıktan çok telefon önemli
Telefonu tutacak elin okuyacak gözün olmadıktan sonra
Bir kadının bana aşık olmasıdır.
Atanmak istiyorummm
İnsallah