En büyük hayalim şu diyemem. Genel olarak büyük hayallerim yok. Fakat çok istediğim tek hayalim gerçek anlamda dünya turu yapabilmek. Turun ne şekilde olacağının bir önemi yok. Sadece dünyayı görmek istiyorum o kadar diyebilirim.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bende bunu çok istiyorum dünya üzerinde olan tüm ülkeleri Seyehat etmek hayalim bunun için yaşıyorum 🌸😊
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBunu cümlelere dökmek o kadar zor ki.
Belki kitap yazmam gerekirse bitmeyen ciltler peşi sıra gelmek zorunda gelebilir.
Gönlünün güzelliği ile harman edilmis , bunu yuzu ve gözlerinden anlayabildiginiz bir sadece bir kadın.
O gözlere bakınca sanki kendiniz papatyalarla dolu bir bayır içinde hissetiren bir kadın.
Son nefese kadar hep el ele kalabileceğim bir kadin.
Hayal etmesi bile güzel.13 Yorumla
Soran+1 yılHmm düşler güzeldir 🙃
- +1 yıl
Hayal kurmak , kurabilmek güzel.
Tabi bunu 👑 landırmak daha da güzel.
Soran+1 yılEvet katılıyorum ☺️☺️💖
- Kişilik & Karakter konusunda 206,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEn büyük hayalim yok ama bir gün mutlu olmak diyebilirim.
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım olursun 🌸✨️
- +1 yıl
🌸🌸
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sevilmek isterdim..!
1110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılInstagramın kapalı mı
Soran+1 yılÇoktan
Cevap sahibi+1 yılYazarmısın bi
Soran+1 yılKapattım yok hesabım
Cevap sahibi+1 yılBurdan demek istemiştim
Soran+1 yılAldatanlar ile işim yok
Cevap sahibi+1 yılBen mi aldattım? Nerde ne yaparak?
Soran+1 yılBilemicem düşün bulursun
Cevap sahibi+1 yılBurdan açıkla benim utanıcak birşeyim yok mesaj atmak istemiyorsun ya
Cevap sahibi+1 yılTartışmak için yazmadım neyse rahatsız ettim kusura bakma özür dilerim...
Soran+1 yılAynen gizlen hatta şimdi manitaların görmesin ayıp olur
Cevap sahibi+1 yılGizli olacak olsam birilerinden çekimsem burdan sana yazmam
Cevap sahibi+1 yılYine kavga modundasın yine susuyorum.
Soran+1 yılBen sakinim
Cevap sahibi+1 yılBurada mı tartışalım özel hayatımızı.
Soran+1 yılÖzel hayatımız yok
Cevap sahibi+1 yılGerçekten tartışmak istemiyorum.. özel derken bunu kastetmediğimi anlaman gerekirdi.. en güzeli yine sessiz kalmak..
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılYine suçlayacak bir sebebin var.. Yorumda da bunları konuşmak içime sinmiyor kusura bakma..
Soran+1 yılHahahah tabi
Cevap sahibi+1 yılGüye küçümsüyorsun öyle mi?
Soran+1 yılSenin sevdiklerin seni küçümser beni onlarla karıştırma
Cevap sahibi+1 yılGülüyorsun dalga geçiyorsun güya neyse haklısın değerimi gördüm.. Olmaz bir daha sende beni tanıyorsun..
Soran+1 yıl😊😊
Cevap sahibi+1 yılGeç bakalım dalganı. !! Bu da benim ayıbım olsun..
Soran+1 yılKimin ne olduğu ortada...
Cevap sahibi+1 yılSon defa gururla oynuyorsun.. bunu iyi değerlendir.. bir daha hakkın olmayacak..
Soran+1 yıl😃😃😃duyduklarım bna yetti nasıl biri olduğunu öğrenmem için bide üzüldüğüm ne biliyo musun.. bunca sene sna katlandım nasıl biri olduğunu bildiğim halde
Soran+1 yılÇünkü sen benim gururumu çok önceden hiçe saydın bna dürüst olmadın hiçbir zmn
Soran+1 yılAcaba diğer kız arkadaşların pardonn manitalarına da yüzünü atmıyo musun gizemli şey
Cevap sahibi+1 yılDevam et.. devam ett..
Soran+1 yılSeninle kavga etmeye değmez
Cevap sahibi+1 yılGururunu kırmamak adına susuyorum.. konuşacak çok şeyim var biliyorsun.. ama bunu sana birdaha vermicem..
Cevap sahibi+1 yılDeğmez.. öylemi.. unutma sakın unutma..
Soran+1 yılBenim de konuşacağım çok şey var ama susmayı tercih ediyorum gururunu kırmayım diye
Cevap sahibi+1 yılGurur kıracak çok şey söyledin zaten.. her zaman ki gibi yine seni üzecek tek kelime etmedim.. bak gizlenmedim kaçmadım ama şunu bilmeni isterim bu burdaki insanların içinde küçümseyip alay ettiğin son olaydı.. sende beni tanıyorsun.. gurur bunu unutma.. gurur..
Soran+1 yılSeni tanıdığım güne lanet olsun
Cevap sahibi+1 yılDevam et..
Cevap sahibi+1 yılSeni seviyorum buda son olsun.
Soran+1 yılSevebilmek kâbiliyet ister.. bi çiçeği de seversin ama sdc seversin gerçekten sevmek için uzunca yol kat etmek gerekir.
Cevap sahibi+1 yılİnsan bazen seni seviyorum diyemediğinde sen bende eksiksin dermiş.. Herşeye rağmen seni çok seviyorum diyemezde sevgisini bastırmak için hakaret edermiş kızarmış.. o yüzden ne dersen de ne söylersen söyle bende biliyorum ki... .
Cevap sahibi+1 yılİnsan en çokta en sevdiğine kırılır... ama seviyorum diyemezde sevdiğim için kızgınım diyemezde seni hala çok seviyorum diyemezde.. lanet olsun der.. o yüzden ne dersen de ben seni seviyorum..
Cevap sahibi+1 yılBurada hakaret etmişsin kızmışsın bağırmışsın lanet okumuşsun önemi yok... Sevgini de bilirim.. Kimse benden iyi tanıyamaz..
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılSeni seviyorum bunu bil o yeter..
Soran+1 yılBende seni
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılNee
Cevap sahibi+1 yılSende beni?
Soran+1 yıl🙂🙂.
Cevap sahibi+1 yılCanın sağolsun.
Cevap sahibi+1 yılSanırım bi takip kadar değerim yok.. Zoruna gidiyor insanın.. Umarım pişman olmazsın bunlardan.. Bu sözlerden.. karşına çıkmam..
Soran+1 yılBna ihanet etmeden önce düşünseydin
Cevap sahibi+1 yılAllah herkesin gönlüne göre versin günah alanın günahı olsun başka bir şey demem
Cevap sahibi+1 yılSöyleyecek çok sözüm var ama gönlüm seni kırmaya razı değil günah alıyorsun umarım pişman olmassın ve bir gün tekrar gelip ben o an sinirliydim demessin
Soran+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılSenin günahın sende kalsın bay gizli üye
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBu bana attığın son mesaj ihanet eden birine bu atılmaz değil mi?
Soran+1 yılİnsan sanmıştım seni
Soran+1 yılOndan
Cevap sahibi+1 yılNeden kızgınsın biliyormusun gelmedim yazmadım diye bunun adıda ihanet oldu aslında tam tersi ben gördüklerimi unutumadım yaşadıklarımı unutamadım eğer her şey normal olsaydı zaten koşarak gelirdim
Soran+1 yılAynen benim de gördüklerim benim fazlasıyla iştahımı açtı ztn...
Soran+1 yılYa da birkaç şahıstan duyduklarım
Cevap sahibi+1 yılNe düşünürsün ne kurarsın bilmiyorum ama tek isteğim ihanet deme çünkü sende biliyorsun ben bunu yapmam.. kendini aklamak için bana ihanet ettin deme..
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi kim ne der kim ne yazar kim ne söyler kimden neden duyarsın bilmem ama beni olmamış bir şey için aldattın deme.. biliyorsun yapmam
Soran+1 yılGördüm gözümle mert
Soran+1 yılSeni suçlamak amacım diğil bunu sende biliyosun
Cevap sahibi+1 yılBurada konuşmak burada söylemek istemiyorum olanları seni kırmak seni üzmek istemiyorum yorumda bu konu daha fazla uzamasın
Cevap sahibi+1 yılKeşke o gördüklerini bende görseydim bende şahit olsaydım o kıza yazdım sordum tek kelime bile olayların senin söylediğin gibi gelişmediğini seninle asla öyle konuşmadığını söyledi
Soran+1 yılKeşke sdc o kızla bitseydi
Cevap sahibi+1 yılTekrar ediyorum hala yapmadığım bir şey için suçluyorsun yine aynı şeyi yapıyorsun bak beni biliyorsun herşeye katlanırım ama suçlamak asla
Cevap sahibi+1 yılVe sen bunu yaptıkça daha da sinirleniyorum ben seni üzmek istemiyorum ben sen kırıl istemiyorum sende biliyorsun ki istersem bunu yaparım ama ben senin üzülmeni istemiyorum lütfen bu hassasiyeti senden de bekliyorummmmm
Soran+1 yılTamam tamam statün düşer sonra havalı görünümün kaybolur manitalarınla @mert_tm
Cevap sahibi+1 yılGerek yok yorumlarda bunları konuşmaya lütfen bunu uzatmayalım olur mu
Soran+1 yılOk.
Cevap sahibi+1 yılBak seni üzmek istemiyorum seni kırmak istemiyorum etiket yapıyorsun ya buna gerek yok bak tekrar ediyorum seni üzmek istemiyorum seni kırmak istemiyorum lütfen bak lütfen diyorum
Soran+1 yılUtandın mı mert
Soran+1 yılCesaretin yok işte
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim kimseden utandığım yok kimseden gizlim saklım yok aynı şeyi senden de beklerdim ben nasıl sûkûnetli davranıyorsam senden de beklerdim şunu kafana sok kim ne duyarsa kim ne derse desin kim ne konuşursa konuşsun ben seni seviyorum
Cevap sahibi+1 yılMesela sabahtır beri kaç defa takip attım kaç defa hemde takip ettiğin kimse kadar olamadım bazı şeyler zoruma gidiyor anlamazsın ama ben yine de söyliyim bazı şeyler zoruma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılAşağılayacak başka sözün kalmadıysa bana müsade bazı şeyler zoruma gidiyor ondan anlıyormusun kimseden gizlenmek değil derdim sadece zoruma gidiyor
Soran+1 yılZoruna gidiyormuş
Cevap sahibi+1 yılBen bırakıyorum burayı mutlu ol.
Soran+1 yılRahatını bozmam merak etme birkaç güne hesabımı kapatcam ztn
Cevap sahibi+1 yılGörüyorum ne kadar rahat olduğunu kimlere açıldığını umarım mutlu ol bu saatten sonra söylecek sözüm yok
Soran+1 yılKimse ile alâkam yok bilen bilir ztn
Cevap sahibi+1 yılİnan ki umurumda değil kimle ne yaptığın gördüklerim yeterde artar ne olur uzak dur o yeter
Soran+1 yılBenimde kimse umrumda diğil
Soran+1 yılSna karışmıyorum ne istersen onu yapabilirsin keyfin bilir
Cevap sahibi+1 yılKalmıyorum artık midem bulanıyor
Soran+1 yılAllah böyle yaratmış tiksinip tiksinmemek sna kalmış bisi
Cevap sahibi+1 yılNe yaşadığımı da ne düşündüğümü de kimse bilmez Allah mutlu mesut etsin
Soran+1 yılMutlu mesut etsin falan deme gören de bisi sanacak şimdi ya
Soran+1 yılSen nasıl hakkında yorumlardan hoşlanmıyorsan bende hoşnut değilim fesatça fikirlerini kendine sakla lütfen
Cevap sahibi+1 yılGören görsün ya kim ne der umurumda olmaz yorumların belli ne olduğu belli benden uzak dur başka bir şey istemiyorum
Soran+1 yılPekâla
Cevap sahibi+1 yılÇok şey yaşadık çok şey gördük bak insanlara attığın mesajın tekini atmadın yorumda konuşuyoruz işte bizim birbirimize verdiğimiz değer bu işte bir mesaj kadar bile değil sana söyleyeceğim herşeyi söyledim hayat sana seçim senin benden bu kadar ben pes ediyorum
Soran+1 yılOnu beni aldatmadan önce düşüncektin
Cevap sahibi+1 yılDilara Allah'ıma şükür kimseyi aldatmadım aldatmam bugün bana seni seviyorum diyen sen akşamına başka biriyle sohbet ettin ben seni kötülemek istemiyorum bak tek kelime kötülemek istemiyorum ne olur beni yapmadığım şeyle itham etme seni kırmak istemiyorum bak onca şeye rağmen susup köşeme çekiliyorum PES ediyorum
Soran+1 yılGüle güle
Cevap sahibi+1 yılKapatıyorum hesabımı bir daha da asla ama asla bu siteye uğramam ematin Allah'a önce kendine sonra Allah'a emanetsin mutlu ol her şey gönlünce olsun.
Soran+1 yılPeki.
Cevap sahibi+1 yılEyvallah ben gider.
Soran+1 yılSevdiğine koş eyw 👍🖐
Cevap sahibi+1 yılBunu diyince hiç aklına gelmiyor dimi böyle bir şey olmadığı
Soran+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılRica etsem mesaj atarmısın buradan konuşmayalım
Soran+1 yılBeni rahatsız etme demiştin ve ayrıca gizlisin atamam
Cevap sahibi+1 yılAttım takip
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Söylersem gerçekleşmez 😒
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki😊
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Planım , çok gezmek, yeni yerler, yeni şeyler kesfetmek ve bunları yaparkende gün sonunda aaa para da kazanmışım demek. Şuanda da böyle ama daha da geliştirmek istiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok iyi
- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılHayalim yok hedeflerim var, en iyisi en güçlüsü olmak kendi versiyonumun o da😇☺️
14 Yorumla- +1 yıl
Aaa şeyi unuttum hayalim var aslında😅, kızımın olması o da ❤️
Soran+1 yılUmarım olur 🙂
- +1 yıl
Ahahah hayırlısı bakalım ☺️, çok isterim ama benim biricik prensesim olur🥰🌸
Soran+1 yıl🤍😊
+1 yılSadık bir eş bir kızımın olması saçlarını taramam mutlu bir hayat ama asla olmayacak
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur belki
+1 yılYurt dışı zaten bunun için her şeyi yapıyoruz
dil öğreniyoruz , araştırıp bakıyoruz onun dışında birde onun kokusunu tekrar içime çekeceğim Salı günü
başka bir şey istemiyorum içim kıpır kıpır bu aralar 😍
10 YorumlaEn büyük hayalim, bir yuva kurmak. Bir ağacın altına oturup bir yanımda eşim bir yanımda kızım Rabbime şükretmek.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41,3b cevap paylaştı. İş bulunulacak
Saygınlık kazanılacak
Evlenilecek 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılSüper 😃
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kızımın olması.🧚♀️
10 Yorumla
+1 yılBenim evlenmek çocuk sahibi olmak senin ne
12 Yorumla
Soran+1 yılDünyayı gezmek 😃
- +1 yıl
Ben geziyorum 🙄
Karşılıklı aşk
110 Yorumla
Soran+1 yılBu zmnda biraz zor gibi ✨️
Soran+1 yılNeden 🌸
Soran+1 yılI understand ✨️🙂
Soran+1 yıl😊😊
Soran+1 yılEvet 🖤
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızımla beraber yaşamak herkesten herşeyden uzak
31 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Sevmek sevilmek ve sevdiğimle deli gibi gezmek dolaşmak
10 YorumlaKendi hayatımı kurabilmek
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an bir tane var :D
111 Yorumla
Soran+1 yılNedir acaba 😃
Cevap sahibi+1 yıltatlı şirin birini tanımak :D dünden beri merak konusu oldu biz o ayı gibi kaslı değiliz ama :D
Soran+1 yılYaa 😄🤍
Cevap sahibi+1 yılee ne yapacaz tüyo ver :D sporamı başlıyım ne ;:D
Soran+1 yılOlur 😂
Cevap sahibi+1 yıl185 boy 95 kiloyum zaten 🤭😂. Yeterlimi boy
Soran+1 yılBoy güzel 😀
Cevap sahibi+1 yılDaha detay gerekiyor herhal 😂 45 ayak no birazcık hanzoyuz işte.. aslında bilmek istedigim birkaç şey var burdan yazmiyim
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYani seni profilime kadar davet ediyorum 🤭
Cevap sahibi+1 yılbeklemedeyim..
Önceden çok para kazanma hayalim vardı
10 Yorumla
+1 yılEn büyük hayallerimi kimseyle paylaşmam ben
10 Yorumlaİmanlı şekilde kısa sürede ölmek
10 Yorumlaİş güc aga maddiyat
10 Yorumla
+1 yılSeninle konuşmak
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Ciddiyim ama sen konuşmazsın biliyorum
Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Evlenmek yuva kurmak
10 YorumlaKarşılıklı aşk
10 Yorumla
+1 yılHayalim yok
10 Yorumlaemekli olmak asdfg
10 YorumlaAlmanya ya gitmek
12 Yorumla
Soran+1 yılHayalin gerçekleşir umarım 🌸
Kişilik & Karakter konusunda 24,3b cevap paylaştı. Dışarı çıkmak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKalmadı
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hayalim yok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılaraba almak 0 dan :D
10 Yorumla Ailemi kurmak
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler