'En büyük pişmanlığım' yoktur, bu gün nasıl daha tecrübeliyimse geçmişte yaptığım hatalarım sayesinde, kendimi ve hatalarımı seviyorum iyi ki yapmışım hepsini. 🙂
Hayattaki en büyük pişmanlığım, her şeyi gereğinden fazla dert edip kendimi yıpratmam oldu. Küçük detaylara takılıp mutsuz oldum, bazen olmayan sorunları bile kafamda büyüttüm. O anlarda kendime daha fazla değer verip hayatı akışına bırakmam gerektiğini göremedim. Şimdi ise bu deneyimler bana önceliğin mutluluk olduğunu öğretti.
En iyi cevap seçimin için teşekkür ederim.
Rica ederim
Cevap
17Cevap
"Keşke" diye başlayan cümleler beni kasar..." İyi ki" ise beni rahatlatır... Başıma ne geldiyse, beni olgunlaştırmak, büyütmek için gelmiştir... Keşke yerine "iyi ki" derseniz bazı şeyleri, daha rahat görürsünüz...
Not: Bazı durumlarda, "Keşke" demek gelse de içimden, söylemedim, "iyi ki" de kullanmadım cümlelerde... Sustum ve düşündüm sadece... Bazı acılar, hakikati ağır vursa da yüzüne. İnatla gülümsersen hayatı yaşarsın, sevdiğince...
Pişmanlığım yok. Yaşanan yaşandı biten bitti. Bundan sonrası tekrar hayatımı benim nasıl şekillendirmek istediğime bağlı.
Pişmanlık olarak görüp görmeme konusunda arada kalmakla birlikte bazı zamanlar zihnimi ve bedenimi fazla yormasaydım dediğim yıllar oluyor.
Henüz öyle büyük bir pişmanlığım yok
çocukken bir kuşu kurtarmak için yeterince hızlı davranamamak Hala aklıma geldikçe içim burkulur.
Çok minnoş bir kalbin var 🥰
canımsın❤❤
Sen de benim canımsın 🤍🤍
❤❤
🤍🤍
En büyük pişmanlık değil ama şu yaşlarımı daha başka yaşamadığım için şimdiden bir pişmanlık yüklemeye başladı.
Aşık olarak evlenmek. Çünkü hayalimdeki kadının tam tersi fizik olarak ve ona bakınca beğenmiyorum. 😪
Askeri uzmanlık sınavına girmedigim için pişman oldum
Şöyle bir bakınca dönüp mazii ye içim buruk ama pişman degilimm :D
yok çünkü Allah yazdı herşeyi:)) ve neticede yaşıyoruz ölmedik hala🙌🥳
Çocuk istiyor muyum ona da emin değilim artık:)
Zihnimi ve kalbimi değmeyecek insanlara çok yordum, sadece ona pişmanım..
Bir keresinde bir sevgilim vardı gerçekten seviyordum sevdiğim için elini bile tutmaya gönlüm el vermezdi ama o benimle her şey yaşamak istiyordu yasamadigima pismanim 🙂
Belirsiz davranan birini yoğun sevgide boğulduğunu hissettirmek
Kendimi kıyaslamak
Elimizde değil ki şu lanet hayat
Hala Yaşamaya çalışıyor olmam.
Daha pişman olacak kadar yaşamadım 😂
Herkesi kendim gibi sanmak
Keşke dedirtecek olaylardan kaçınıyorum.
Onu söyleyemiyoruz maalesef nazar değer 😀😀
Pişman olduğum hiç bişey yok
degersizlere deger vermek
O kadar büyüğü yok herhalde
Bilmiyorum bunları düşünmüyorum
Yok.
Ona açılmamak
sorma bacim sorma
Dersleri boşlamam
Evlenmek
Pişmanlığım olmadı
Hayatıma aldığım erkekler
21 yaşında evlenmem
Susmak..
Dünyaya gelmek
Yok ki
Doğmak.
Ayrıyeten noktalı virgülden sonra iki tırnak açılmaz.
Bu dünyaya gelmiş olmak
Karaktersiz birine güvenmek
Evlilik
Pişmanlığım olmadı..
Tanımamış olmak onu
Eş seçimim maalesef
Doğmak
Henüz yok sjdjs
Çok yok galiba