+1 yılHayatım boyunca bilerek ve isteyerek yaptığım bir sürü hatalar.. Bu hatalar sonucunda yaşadığım çaresizlikler ve ödediğim bedeller.. Bir sürü pişmanlığım var maalesef.. Hiçbir zaman keşkelerle silinmeyecek, telafi edilemeyecek..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkendimi hayattan soyutlamak
bu bir hastalıktır
başlangıçta kendini ufak şeylerden geriye çeker sonra ben ona açılırım su işleri bir veriyim ben onunla güzel anlara sahip olurum, oraya ben sonra giderim gibi şeyler dersin, sonra zaman geçer işler biter ama sen hala ne sevdiğine açılırsın nede sevdiklerinle gitmek istediğin yerlere gidersin
sonra zamanında yaşamadığın şeyleri yaşayan insanlarla sosyalleşemessin çünkü onların anlatacakları vardır sense dinlersin
sonrasında ne olur biliyomusun sen hep susar ve dinlersin
sen çok sessizsin derler cevap bile verecek cümle bilmessin
kendini soyutlamışsındır artık hayattan cümlelerden,
herşeyi kafanda yaşamaya başlarsın derste işte sokakta kafanda artık sıkılmaya dur demek isteyen ruhuna ilaç olacak komiklikler yaratırsın kendince
ama olmaz yalnız oldugunu hayattan kendini soyutladığını hep bilirsin üzülürsün
artık kimseyle konuşamıyor kimseyi sevemiyor olmak en büyük pişmanlıktır
ben mi ben artık zamanında yaşayamadığım konuşmaları heycanları deneyimli insanlarla rol yaparak geçireceğimi biliyorum ve savunmasızım
hayattan kendimi soyutladığım için pişmanım20 Yorumla
+1 yılboş laf
bir yatırım yapıp zarar ettikten sonra keşke şunu alsaydım demek gibi
önemli olan o zaman doğru karar vermek
sen yapmama kararı aldıysan ve sonuçtan memmun değilsen gelir aklına hep bu eskiler
eğer yapmadığın için büyük bir beladan kurtulduysan hiç aklına gelmez, aklımı seveyim nasılda atlattım dersin
işşin özü çok derin gibi gelen boş laflardan biri bence00 Yorumla
+1 yılPişmanlık demeyelimde keşke hiç tanımasaydım dediğim çok oldu.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
+1 yıllisedeyken çok sevdiğim bir arkadaşıma çok kızmıştım ben de öfkelendiğimde hep saçma şeyler yaparım,sevdiği çocuğun facebook duvarına kızın adıyla soyadını yazıp seni deliler gibi seviyor yazmıştım evet biraz pişman oldum gibi ama napim sinirlendirmişti
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim kiz ile burdan tanıştık halen seviyorum keske tanımasaydım ama öyle bi seviyorum ama olmuyor istemiyor beni denk değil milis ama kalbim onu isityor ben nasıl unutacağım onu Allahaşkına bir söyleyin nasıl unutulur
021 Yorumla
Soran+1 yılZamanla
- +1 yıl
Unutur muyum sence? Bak wp Den engelledim ona mesaj atmamak icin pazar günü engeli kaldırdım
Bu gün yine mesaj attım
Diyor bizden olmaz
Ama kalbimde o aklımda olsa silerim ama kalbimdeki ben nasıl sileceğim? - +1 yıl
İlk defa bir kiza böylr sevdim
- +1 yıl
Hiç sevgilim olmadı bu ilk defa böylr bi aşk duyguna yaşadım ama unutamıyorum
Soran+1 yılZaten ilk sever bu duyguları yaşayınca insan unutmam sanıyor ve onun peşinden koşarak hatalar yapıyor sonrası hep pişmanlık. Engelle asla ve asla iletişime geçme onunla zamanla faydasını göreceksin
Soran+1 yılHer geçen gün faydasını göreceksin
Soran+1 yılama başlarda zor
- +1 yıl
HEp resmine açıp bakıyorum resmine değiştiriyor profil resmini her değiştirince bakıyordum uzun uzun inceliyorum yaklaştırıp gözlerine yüzüne burnuna ağzına şste bayadır bakmıyordum da bungün mesaj atınca markalarım üst bölümüne çıkınca her wp girince görüyorum arşivlere aldım yine arşivlere hep acıyorum bakıyorum yA
Soran+1 yılVe ağlıyorsun ben ağlıyordum yani resimlerine baktığım zaman
- +1 yıl
Hayor ağlama olayı onla konuşurken oluyor az önce de konuşurken gözlerim doldu resmine bakarken hiç ağlamadım ama hep of diyorum bazen aklıma gece gelince ağlıyorum bu baska şehirde ben başla hiç görmedim gerçekte hep uzaktan sevdim
Soran+1 yılUnutmaya çalış, zamana bırak. Sen bişey olsun diye ugrastikca daha büyük acı çekeceksin bunu bil biran önce unutmaya çalış
- +1 yıl
Başka birini bulursam olur mu unutur muyum ama benim hiç sevgilim olmadı benşm arkadaş çevrem yok nasıl tanışıp nsılmbulacam
Soran+1 yılYeni bir hata yapma derim ama dogrusuda su ki başka biri olunca onu unutuyorsun daha az düşünüyorsun
- +1 yıl
Anladım bakalım bulursam baska birine bakacağız artık sağol 🙏
Soran+1 yılKolay gelsin 🙋
- +1 yıl
Sağol sen hangi sehrdrsin
Soran+1 yılİstanbul sen
- +1 yıl
Burdur herkes orada sevdiğim o kiz da ist idi ben Burdur
Soran+1 yılUnut dedim :)
- +1 yıl
Ben diğer erkekler gibi değilim
Sevince tam severim unutmaya çalışacağım 👍
Soran+1 yılUmarım
+1 yılgecmiste gereksiz insanlari hayatima aldim pismanim ama geçmiş iste gecti bitti orada kaldi
10 YorumlaPlatonik olduğum kıza fazla güvenmem zira kendisi dünyanın en yalancı insanı ve hepsine kandım keşke hiç ama hiç o sınıfın kapısını açmasaydımda görüp aşık olmasaydım lanet olsun.
10 YorumlaKüçükken uğurböceği topluyorduk bir pet şişeye arkadaşımla , sonra oyuna dalıp çimenlerin içinde unutmuştum bir sürü vardı hemde ertesi gün buldum çok ağlamıştım ya havasızlıktan ölmüşlerdi.
14 Yorumlayasadıklarımdan edındıgım tecrubeler var aynı kuyuya ıkı kere dusmuyorum ondan pek.. bundan dolayı yasanmış pısmanlıgım pek yoktur.. benım pısmanlıklarım yasayamadıklarım ıcın
00 Yorumla
+1 yılHayatta bir pişmanlığım yok. En büyük pişmanlığım yemekle ilgili oluyor benim . Komik gelebilir ama bir yemek yediğimde daha sonra keşke daha fazla yeseydim diyebiliyorum.
00 Yorumla
+1 yılçok şükür yaşadığım büyük bir pişmanlık yok ama hep keşke dediğim örgün öğrenim olarak üniversiteyi okumayı çok isterdim :) buradan da arkadaşlara mutlaka üniversiteyi okumalarını tavsiye ederim :)
00 Yorumla
+1 yılSana sonsuz katılıyorum. Bu nedenle kendime uzun zamandır bir hayat felsefesini benimsemeye çalışıyorum.
" söylemediklerimden pişman olmaktansa, söylediklerimden pişman olmayı yeğlerim "00 YorumlaDoğru bende katılıyorum. Bu durum aşk konusunda çok olur. Teklif etmek istersin ama kabul etmez , kabul etmezse arkadaşlığımız biter gibisinden düşünürüz.
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapmış olduğum evliliğim... 15 yilima mal oldu.
317 Yorumla- +1 yıl
@Khepri neden ki yasimi soruyor san dogru
- +1 yıl
@Khepri benim yaaaa ne kizi😂😂😂
- +1 yıl
@Khepri hayır yaaa gerçekten benim 5-6 ay önce çekildim
- +1 yıl
@Khepri peki az bekle
- +1 yıl
@Khepri bak buda ben ve iki oğlum
- +1 yıl
@Khepri takip etmiyorum
- +1 yıl
@Khepri onların çoğu önceki hesabimdan arkadaslarim. Bu hesabı yeni açtım.
- +1 yıl
@aydincan35 yok atamam
- +1 yıl
Bir konuda sizle konuşmak istiyorum
- +1 yıl
@aydincan35 burdan yaz
bayat sanıp çöpe atığım ekmek meger çarşıdan gelirken aldığımmış aklım nerdeydi acaba..
31 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Dost kazığı yemek. (Arkadaşım, ağabeyinin düğünü için altın almak istedi, gitti benden kredi çektirdi. 2 yıldır zorla ödetiyorum)
11 Yorumla
+1 yılHastayken dün dışari cikip icip icip avazim cikana kadar sarki soylemek!
Şu an ses yok. Bogzim aciyor :( allahdn alkol etki etmedi12 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun kaptırma kendini be aman diyim
- +1 yıl
Tesekur
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta hiçbir şeyden pişmanlık duymuyorum onlar olmasaydı bu kadar doğruyu seçme ve onun olgunlaşma sürecini yasayamazdım
10 Yorumla
+1 yılgereksiz bir insana 6 yılımı verdiğim için hep pişmanlıgım olmuştur.. Geçen yıllarıma acıorum sadece.
10 Yorumla
+1 yılçelişkili :) ben bişeyi pişman olurum diye yapmıyosam kesin pişman olacağımdır. kendimi biliyorumdur. yapmıyorumdur. daha sonra zaten iyiki yapmamışım dediklerim oldu.
00 Yorumla
+1 yılBüyük pişmanlıklar yaşamadım.
En fazla yaşadığım pişmanlık ''Ulan keşke çıkarken şemsiyeyi de yanımda alsam.'' şeklinde.10 Yorumla
+1 yılyaşadıgım en buyuk pişmanlık ınsanları kendım gıbı zannetmek ve onlara guvenmek ve sonunda ebemin a... görmek.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılSadece birkez pişman oldum oda buralardan kaçmam gitmem gerekirdi ve ben gitmedim keşke herşeyi herkesi arkamda bırakıp gitseydim
00 Yorumla BU saate kada rhep bu soruyu bekledim... Sabahın 7 sinde hep bunu anlatmak istemişimdir... Bak şimdi sana uzuuuun uzuuuuun yazacağım. dinle bir hele.
00 Yorumla
+1 yılAblamın doğum gününü unutmak Allahım nasıl bunu yaparım diye öbür doğum gününe kadar düşündüm sonra ona hayallerde olacak bir süpriz yaptım :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı kardeş :D
+1 yıl@Bursalı1980 bu o. c subyancıdır 13 yaşında olduğumu söyledim bana cinsel ılski teklif etti yayalım lütfen hesabı kapatılsın
01 Yorumla
+1 yılGeçen yıl içinde sınava girmiş olsaydım şuan üniversite okuyor olacaktım. Neden girmedim bende bilmiyorum. Hayatımdan 1 sene gitti aklıma yanayım.
04 Yorumla- +1 yıl
kazancağın kesin değildi ama?
- +1 yıl
En azından denemiş olacaktım. Bunu hiç bilemeyeceğim ne yazık ki.
- +1 yıl
bence hayırlısı diyelim. kesin olmayan bişey üzerinden gidiyoruz. belki o gerçekleşseydi senin için daha kötü şeyler olacaktı
- +1 yıl
Haklı olabilirsin
+1 yılkeşke üniversite sınavına daha çok çalışsaydım hocalarımı büyüklerimi dinleseydim vaktimi boşa geçirmeseydim
09 Yorumla- +1 yıl
okuyorum tıptayım ama istediğim üniversite değil burası
- +1 yıl
biliyorum tabiki onu. ben şehir olarak istediğim yerde değilim
- +1 yıl
yaa evet :/ neyse.
- +1 yıl
teşekür ederim
niye sordun bunu şimdi.. bi sürü mü var desem hiç pişman olmadım mı desem.. bende bilmiyorum ya dertlendim şimdi..
01 Yorumla- +1 yıl
:) sordum çünkü çok yalnızım karşı cinse hep önyargılı yaklaştım pişmanlık duyuyorum sizinkileri öğrenip kendiminkini hafifletme çabası ama nafile
+1 yılKS ye tekrar geri dönüşüm. Neyse ki son 3 günüm
3 gün sonra yokum, gidiyorum buralardan.10 YorumlaAdam kelimesinin bile yakışmadığı insanlara güvenmek sanırım ama güzel tecrübe oldu :)
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. bazen insanlara gereğinden fazla deger vermekten pişmanım,
13 Yorumla- +1 yıl
haketmediği değeri vermeyeceksin kardeşim
- +1 yıl
ric.
+1 yılBuraya üye olmak. Çıkamıyorum arkadaş ya. nasıl bağımlılık yaptıysa artık:)
17 Yorumla- +1 yıl
bende yakında iptal etmeyi düşünüyorum hesabımı :))
- +1 yıl
hakkaten :)
- +1 yıl
Ben gittim ve geldim. Kopamıyorum :)
- +1 yıl
işten çıkartacaklar yakında :))
- +1 yıl
:) bu korkuyu bende mi yaşasam ki:)
- +1 yıl
:))
yakında göremezsen beni uygularsın - +1 yıl
aman aman dur ekmek parası:)
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye de doğmak müslüman olmak en büyük pişmanlık gerçi eskiden beri en büyük hata bu ya neyse insanı hasta ediyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman olmak derken?
- +1 yıl
Dinden soğutuyorlar insanları.
Soran+1 yılMüslüman değilsin zaten artık merak etme..
+1 yıl2013 yılı baya baya lanet bir yıl oldu benim için ..
En büyük üzüntüm ; Haziran 21 'de arkadaşa pes'te yenilmem oldu ..
Bende Man. Cıty O'nda Chelsea ..
3-0 =/02 Yorumla- +1 yıl
baya bir pişmanlıkmış yani
- +1 yıl
*-*
+1 yıl8-10 kızın bekaretini aldım... şimdi evlenecekleri adama kadın gidecekler. Pişmanım
10 Yorumlaevet birine onu sevdimi soylemıstım keske demesydım
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSevmiyor muydun
Gizli Soran+1 yılHımm geçmiş olsun
bazi insanlari hayatimin merkezine koymusum bos yere hesap vermisim alttan almışım
10 Yorumla
+1 yılZamanında üzülmemem gereken şeylere çok üzülüp kendimi yıprattığım için pişmanım
11 Yorumla- +1 yıl
Gecti artik ama
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvli olmadığını söyleyip benimle ilişkiye girdikten sonra ama ben evliyim diye Kadın.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bir kıza açıldıktan sonra orada bitirseydim şu an köpeğim olmuştu ama slaak gibi konulmaya devam ettim ben onun iti oldum
00 YorumlaKendimi yeterince geliştirememem ve lise hayatımın tek düze geçmesi.
06 Yorumla- +1 yıl
Kendini geliştirmek icin hala geç diğildir belki?
- +1 yıl
Bence kendine guvenerek ve sabrederek istediğin seviyeye ulaşabilirsin.
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBaşka insanların lafına dikkat ettim ve cok guvendim
02 Yorumla- +1 yıl
Bazı aptal kadınlar vardı iftira attılar bende inandım işte boşver
+1 yılen büyük pişmanlığım keşke çevremdeki insanlara bu kadar güvenmeseydim güvenerek hak etmediğim şeyler hayatıma girdi
10 YorumlaBişeyi yapmadan önce iki kere düşünmemek ..
Düz mantıkdı bu sene :)01 Yorumla- +1 yıl
:)))
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmişte çok hatalar yaptım. Çok kızın ahını aldım. Sabah birisiyle akşam birisiyle olmak beni mutlu ederdi. Ama yıllar geçti evlendim.. Geçmişte aldığım ahların ve hataların cezasını çekiyorum. Çok mutsuzum. yalnız kaldım bu hayatta.
00 Yorumlaeski sevgilimin mesajlarına sürekli cevap vermek ne salaklık
00 Yorumla
+1 yılA: Onunla tanışmak
M: Kampta onunla konuşmayıp ilkin heyecanıyla çekingen davranmak. Sonuç: vasat..00 Yorumla
+1 yılEvet katılıyorum. Keşkeler, acabalar hayatımızı bukadar yorucu kılmazdı belkide.
00 YorumlaHiç o kadar pişman olduğum bişey yok ya geçti gitti
10 YorumlaCiddi ilişki yapmak. Çok saçma a*k. Sanki kaç kez genç olacaz, en güzeli gençliğini yaşamak
05 Yorumla- +1 yıl
Verdiğim cvbı anlamadın Ben Onu İlişkiye girmek Amacında söylemedim Sürekli Sevgili Değiştirerek Hevesini Alıcan sın Bak kendi Ağzınlâ Söylüyorsun 1 hafalık kızda ilişkiye giriyor Die sürekli sevgili değişirsen ne olacak bıkıcaksın soğucaksın başka şeylere yöneleceksin gittin konuyu nereye çektin 😁
+1 yılSözde arkadas dedigim kizi sevgilimle tanistirmakti.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılÖnceden sevsiğim bir arkadaşımla tanışmamak. şu an ondan nefret ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğmeyen bir kişi için boşu boşuna acı çekmek.Bu arkadaş için de olabilir sevgili için de.Kazık yemeden akıllanmıyorum işte.
10 Yorumla
+1 yılSinifta kiz benimle Fotograf cekinmek istemisti
bende mal gibi hayir demistim simdi pismanim pismaniye yiyorum02 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun kanks.
- +1 yıl
Sagol, gel beraber olsun.
Seni en büyük pismanligin ne?
+1 yılsevdiğim birinden ayrılmak zorunda kalmam ve kızın intahar etmesi.
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm
+1 yılPınar Karşıyaka basketbol teklifini reddetmem ve bazı insanlara gereginden fazla değer vermem
00 YorumlaAilemi düşünerek lanet olası burslu bir tıp fakültesi yazmak :((( bırakıcam zaten bu sene :)
00 Yorumla
+1 yılKeşke sevdiğimi daha önce itiraf etseydim demişliğim çook olmuştur.
00 YorumlaEvden çıkmadan sandviçimi hazırlayıp çıkıcaktım.:( Çok pişmanım.
01 Yorumla- +1 yıl
hahah çok güldüm ya
+1 yılvar pişmnanlıklarım var hangisini yazıcağımı şaşırdım
02 Yorumla- +1 yıl
len sen başlı başına pişmanlıksın
- +1 yıl
aynen olum ya:\
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sanırım son yasadığım yıllarda ki basarısızlıklardan dolayı geçmisi özlemek.
00 Yorumla
+1 yılLise'de çok ders çalışmamak ve dershanede sevgili yapmak. Belki şu an Kayseride değil de İstanbul ünideydim :o
10 Yorumla- Devamını Gör (249)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat