AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Et yemekle bir hayvanı vahşice katletmek arasında bağ nasıl kurdun aklım almıyor iyi misin?
Kedi yiyen birisi galiba
@Asfgfdff siteye üye olurken IQ testi gerekli ya
Kim için
@asfgfdff her kes için olursa iyi olur. Böyle saçma sorular sorulmazdı o zaman ))
Et yiyor musun?
Kedi eti yemiyorum
Yorumu paylaşan kişiye sordum.
Et insan sağlığı için en önemli besin. Evet tüketiyorum. Ama hiç bir canlının vahşi şekilde katledilmesini acı çekmesini desteklemiyorum. Bu vahşiliği yapan kişiler şiddet eğilimli oluyor ve her hangi bir insana da soğukkanlılıkla yapabilir.
Hem et yiyip hem nasıl desteklemiyorsunuz?
Sen destekliyorsun anlaşılan? Et yemek insanın sağlığı için önemli. İnsanın doğasında var. Senin ataların da benim gibi et yemiş. Neyi savunduğunu bilmeden insanları yargılayamazsın. Şiddetin hiç bir türlüsünü desteklemiyorum. Desteklemem de
Yaşamı savunup vahşeti yargılamam yerinde bir karar.
Aynen en azından rengim belli bilimle çelişmiyorun vahşeti yargılamak insanlık işi. Doğanın bezin zincirinde etorbur canlılar var biliyor musun? onları da yargıla
Bir tane etobur ayı, ailenden birini yiyecek diyelim. Doğanın besin zinciri der, ses çıkarmazsın o zaman.
Vahşi hayvanlar insanlarla berabermi yaşıyor
E yani. Köylere piknik yapmaya gidiyorlar sonuçta. Bir de bu hayvanların doğal yaşam alanlarına şehirler kurulunca bölgelerini işgal etti insanlar. Hepimiz işgalciyiz.
burada merhamet önemli insan insanı katlediyor hayvanlar daha güven verici
Ne yapayım ayıyı mahkemeye mi vereyim? Saçma soru saçma örneklendirme.
Ayırmaya, ürkütmeye çalışmaz mısın mesela hayvanı? Yoksa "hayvanın doğasında var" diyerek aile bireylerinden birini yem olarak bırakıp gider miydin?
Başlıktaki soru ve mevzu ile hiç bir alakası olamamasına ragmen cevaplayayım. Doğdakı her canlı koruma ve hayattakalma içgüdüsüne sahiptir. Tavuk bile civcivine dokunulunca gagalıyor. Ben de ailemi korumak için elimden ne gelirse yapardım.
Besin zincirinde güçlü her zaman zayıfı yener. Otobur otla, etobur otoburla beslenir. Doğaya karşı çıkmak yanlış olduğunu savunmak ne senin, ne de benim, ne de bir başkasının yapması sadece komik. 4.54 milyar yaşında olan dünyanın düzenine hata payı senin benim gibi basit yaşamların yapmaması gereken bir eylem ve üzülerek söylemem gerekir ki cahillikten başka bir şey degildir.
İnsan da bir hayvandır. Fakat bizi hayvandan ayıran en önemli özellik şuur ve etik anlayışı. Şiddetin hiç bir türlüsü etik degildir. Şuurlu bir canlının başka bir canlıya zevk için acı çektirmekten vicdana sığmaz.
Bu paragrafa göre şuursuz oluyorsun o zaman.
Yaşın 13 oldugu için tartışmaya deger görmüyorum seni
Bilimi inkar eder cahilin bana şuursuz demesi övgüdür. Teşekkür ederim.
Damak zevkin için hayvan öldürüyorsun işte. Bir de vicdana sığmaz diyerek kendisiyle çelişiyor.
Güçlü olan değil adaletli olan kazanır aşko
@Asfgfdff doğada adalet diye bir sey yok güçlü olan kazanır. Adalet insanin etik anlayışı sonrası çıkmış bir kavram. Tr de sadece bir bina.
Tamam über zeka. Sensin okey?
Herkes güçlüdür sabrı taşınca
Hergun yeni bir cahil sorusu ile karşılaşacak olmam üzücü ama eğlenceli siniz. Siz olmasanız hayat sıkıcı bea
Hayatın sıkıcıysa benim problemim değil.
Yok eglenceli. Böylelerini görünce stres atıyorum😅😅😅
Dedim ya, benim problemim değil. Bak yine diyorum. Hayatın stresliyde benim problemim değil.
Hala konuyu anlamadı benim poncigim
Konuya bakış açın benim problemim değil.
Neyse ne halin varsa gör. 😅😅😅
Soruyla et yemenin mantığı bir canlıya zarar vermek nedir
Et hayvan ürünü olduğu için aynı şeydir.
Kedi öldürmekten bahsediyoruz burada
Tamam da, et ürünleri tarlada mı yetişiyor?
Kedimi yiyosun sen
Yok.
Ne alaka herşeyi yemezsin
Her şeyden bazılarını öldürmek zorunda da değilsiniz.
Sen ot yemeye devam
Yok, ben meyve yiyorum.
Başka yerde saçmala lütfen
Başka yer derken? Benim sorumdasın şu an.
Ne alaka ya
Hepsi hayvan çünkü.