AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
294Cevap
Mesella süt gibi benbeyaz vucudu simsiyah gözleri ve saçları da ve uzun saçlı meme biraz ufak dik geniş kalca ve boyu 1.70 ortalama kilo 60 ve hafif dolgun dudak ve yuvarlak yüz olacak maşallah. ))
mükemmel insan yoktur bence. Herkesin hayalindeki bir partner var. Ve zamanla kurduklarının aslıyla alakası olmadığını anlatıyor sana karşındaki zaten. :)
Eşinin yaşadığı acıyı ve mutluluğu her anlamda paylaşabilen kadın mükemmeldir
Ben konuştuğum da beni anlasın yeter diyenlerdenim ben "Gönül kimi sevdiyse aşk onda güzeldir"
fizgi düzgün gülüşleri etkileyici gülmek yakışmalı bir kadına giyim tarzıda sana uymalı ama sevdikten sonra bnun pek bir önemi yok bedeni kadar ruhuda temiz olmalı eğlenceli kafa dengi olmalı he bide playstataion oynarsa dha ne isterki insan :)
yok annem yok oyle bır ne kadın nede erkek :) arama cabalama :D
eli hemen cüzdana ve pantalona gitmeyip anlayışlı olduğu sürece kafalarımız uyar bence
mükemmel bir kadın yoktur kafasında daima şüpheleri olan akla mantıga hareket edemeyen kadın türleri vardır
Elimi açar parmaklarımı birbirinden ayırır 2 tokat atarım şap sesi veya türevi geliyorsa olmuştur.
Öyle bir dünya yok be ablası..! Mevcutları her haliyle kabullenmek gerekiyor ;-)
mükemmel kadın-erkek yani mükemmel insan yoktur. hayatını güzelleştiren mükemmel kılan insan vardır.
bir kadina baktigimda aklima seks gelmicek.
Onun düşüncelerine hayran olucam ben böyle birini istiyorum
Melek kadar yardım sever olmalı,
Kimseyi küçümser meli..
Bence ereğini çok sevmeli, fiziği ortalama türk kızı kadar olsa da yeter.
karıştır bunların hepsini :) al sana harika ötesi bir şey :))
erkegine bagimliysa guven veriyosa gerisi teferruat
Numarası 0 la başlayan tüm kızlar mükemmeldir.
:D hhaahha bu iyiydi bak
:) :)
guzel konussun guzel gulsun guzel dusunsun kafi.
zayifsa hamile kalinca siser sisko ise zayiflar sorun degil:)
Seçtiğin bir kadın varsa o işte en mükemmelidir güzellikler seçtiğin kadar anlamlı seçemediğin kadar da anlamsızdır...
''sendeki güzellik değil bu bendeki aşk olmasa'' demiş şair.. o yüzden çok kasmayın olay bizim kafada bitiyo ama eic arkadaşa katıldım
Mükemmel insan diye birşey yok seven insanlar var ve sevgi kusurları görmemesi için göze bir perde indirir ve sadece güzellikleri görürsun.
https://i.hizliresim.com/N9N8bQ.jpg
Boyle
https://i.hizliresim.com/12BMVB.jpg ...
Ben mükemmel olmadığım için bir bayanın mükemmel olmasını gerektirecek nitelikleri söyleme hakkım yok ne yazık ki
o kadar mükemmele gerek yok. sarışın mavi göz pürüzsüz ten ince bel ve kalın bacak olsa yeter. bide boyu 170 olsun tamamdır :)
Kadın her şeyiyle güzeldir. Sonuçta hepsi bir gün anne oluyor. Olamayanlar da rahatsızlığından oluyor. Sonuç olarak cennet anne ve anne olacak kadınların ayaklarının altında.
Iyi seks yapmalidır nerede nasil davranicagini bilmelidir kendi ayaklari uzerinde durabikecek gucu olmalidir guzel yemek pisirmeli zarif olmalidir bide iyi anne olsun
Mantıklı düşünebilen dürüst ve kişilikli olmalı ama sen birini istersin dersen esmer zayıf 1.65 üstü boyda sıcak kanlı ve bana değer vermesini isterdim :)
Tam senin gibi olmalı bence
beni tanıyor musun ki?
Yazdıklarından tahmin edebildiğim kadarıyla.
Yüce Rabbimin yarattıklarının hepsi güzeldir şüphesiz
2015 yavsama taktikleri. 😁
Kardeşim yavsamana gerek yok, ne bir isteğim nede beklenti var.
Buradaki amaç sohbet etmek
Her Erkeğin Gerçekten Sevdiği Kadın , Kendince Leyla'dır.<3
Fit, alıngan olmayan, mantıklı davranabilen, akıllı, salaş giyimi olsada kelimeleriyle bunu gizleyebilen, en azından bir spor dalında bişeyler bilen, şarkı söyleyebilen.
kendisi olsun makyaj yapıp fare gibi ortada gezmesin herşeyiyle doğal olsun sıvacı ahmet ustanın sıvayıp boyacı remzi ustanın suratlarını boyadığı kızları göre göre artık sokağa çıkasım gelmiyor ne öyle dublex apartman dairesi gibi
Kadin, kadin olsun iste..
Nefes alsin mesela yeter ^.^
hiç başaramayacağı birşeyi denemesi takdir edilesi lakin.. mükemmel kadın diye birşey yoktur...
BÖYLE
https://i.hizliresim.com/3N1719.jpg
Atar yapmayan, soğuk duruşu olan kadın hayatta yalnız kalmaz. 😊
soğuk duruş ne alak?
Sen bilmezsin daha. Şöyle bir 25-26'ya gel anlarsın. 👍
Dış güzellikler ile iç güzelliklerin arasındaki ince çizgiyi yakalamalıdır bence kulaklıgın 2 yoldan eşit ses vermesi gibi düşün
dürüst ve güvenilir olması şart. saygılı ve aile terbiyesi görmüş olmalı. biraz da güzel olsa fena olmaz hani :D
Benim bir hayat arkadaşım var. Hiç düşünmedim iyi yanı, kötü yanı diye.. Üstün güçleri olduğuna inandığım çok sevilesi bir kadın. O benim mükemmelim..
Herşeyini anlayacak bakımlı güzel hamarat yalan sölemeyen saygılı erkeğinin sözünü dinleyen vs... şimdilik bunlar geldi aklıma valla mükemmel kadın için...
asil olcak , basit olmayacak başka türlü fiziği istediği gibi olsun mutlu etmiyor
Mükemmel bayan yoktur erkekte yoktur ancak ikisi bir birini tamamladığı sürece mükemmel olurlar
Benim için taş giyi olsun, yalan söylemesin ve sadık olsun yeter
Terbiyeli olmalı ve sadik kalbilen kadın mükemmeldir benim icin
Ütopyalar gerçek olmadıkları imkansız oldukları için ütopyadır hanımefendi...
Uzun olcak,
Yeri gelince en güzel o bakacak gözlerine,
Bazen ağlayacak,
Vicdan yapacak bazı şeylere gurur yapmayacak,
bu liste uzar da uzar.
Herseye sikayet etmesin uyumlu olsun fizikide guzel olsun oyle dunya guzeli falan degil cinselliktede fantazi dunyasi biraz genis olsun yeterli
mükemmel kadın diye bişey yoktur mükemmel kadını erkek dizayn eder... mükemmel kadını hazır bulamazsınız yolunda aş. com :)
Ben zeki kadinlardan hoslanirim kalcasina degil zekasına bakarim
neden peki?
Zeka her şeyden önde gelir zeki kadin beni elinde tutar tahrik eder ne istedigimi bilir benimle nasil zaman gecirecegini bilir boylelikle ikimizide mutlu eder
Kimse mükemmel değildir ama b3nm kadınımsa diğerlerinden bir adım öndedir
neden?
% 20 melek, % 80 şeytan olmalı birde güzel gülebilmeli gerisi mühim değil.
hepsinden biraz biraz sen güzel giyinipte düşüncesiz bir erkek istmezsin heralde
veya çok güzel bir fiziziği ama tamamen duygusuz onemli olan heşeyin ortası
saçma bir soru sıkıldım artık görmekten bir daha karşıma çıkmaz umarım baydın
yeterince saf, güzel ve becerikli kadın aranıp kolay bulunamayan kadındır
Angelina jolie gibi olmalıdır.
Bakınız yaptığı sosyal işler.
Kıvırcık saçlı , mümkünse parfüm kullanan ve güldüğu zaman disleri gozuken
konuşsun yürüsün gülsün sevsin arasın sorsun yeter.
Cok güzel ve Seksi. İlerde degisebilir ama şu an boyle
sadık fazla kilolu degil ama balik etli ve kocasina aşık
anlayışlı, sevdiğine sadık, zeki, çekici (güzel demiyorum bakın) olmalı