+1 yılbiraz bakımlı olsun abartı olmıcak şekilde
fizik 1 60 boylarında fazla kilosu olmıcak tabi
kendi fikrim siyah deri pantolon mu ne o deri ceket tarzı giyinenlere bayılıyorum uzun düz siyah saç ne bilyim :D kendi fikrim tabiki
düşünce biçimi aslında benim düşünceme saygı duysa yeter mesela ben a diosam o b diyebilir ben onun b demesini fazla takma ama benide bildiğim yoldan çevirmek için 1000 kere laf dökmesine ısrar etmesine gerek yok mesela
bide benim gözüm sevdiğim kızdan başkasını görmez canı acısa benim canım yanar yani sabaha kadar uyyamam öyle diyim derdi olsa tasası olsa dert küpü olur nasıl çözeriz acaba diye düşünür elimden geleni yaparım onunda bunları benim için düşünmesi veya bunlara yakın hisler içinde olması beni gerçekten çok mutlu eder
alışkanlıklar sigara alkol gece yatarken içmesin içiyosada benle yatmasın imkanı yok uyuyamam ben sigara veya alkol kokusunda kendim sigara içerim ama her gün yatmadan duş alırım üstü başı değişirim yani ben bile uyuyamıyom nasıl içiom onuda anlamıs değilim :D
giyim tarzı toplulukta o kadar insanın içinde bir bizim kız dikkati üstüne çekicek kadar açık olmasın yeter :D mini etek felan giymesin evde ne giyiyosa giysin o konuda az kıskancım biri orasına burasına bakar bende görürsem dayanamam atlarım ben açık net :D
yetenekleri yemek yaparsa çok iyi olur dışardan söyledim yemeklerden nefret ettim artık ev yemeği istiyo canım yapan yok bende pek beceremiom olmuyo yani ama yardım ederim her şeyine ne bilim çok uzun mu oldu acaba aşk insanı şair yapar :D ben kapıyım pc kafamda parçalanmadan :D10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadin erkege ozelse mukemmeldir.
308 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
Soran+1 yılgüzeldi (y)
- +1 yıl
Sen sus len vitaminsiz :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeter ki kendini başkalarının mükemmel tanımına uydurmak için karakterinin şekli şemali ile oynamayıp kendi gibi kalsın.
00 Yorumla
+1 yılKadını seversen o mükemmelleşir zaten
Kadın mutlu oldukça sevildikçe güzelleşir30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
292Cevap
+1 yılKadınlar kesinlikle mükemmel varlıklardır , erkekler ne zaman güzel kadın görse pantolonunun arası çadır olur ve beyinlerini kullanamazlar ( abazalık ) , kadınlar zeki oldukları için bunu bilir ve erkekleri yönetirler :) yani o yeteneği bu yeteneği olmasına gerek yok zaten mükemmeller
20 Yorumla
+1 yılFiziksel: Asil bir görünüme sahip olmalı (dik duruş , dik oturuş, nezaket ve zarafet)
Duygusal: Olgun tavırlar, herşeyi olgunca karşılama ve son olarak da olgunluk (Bu konuda çok titizim :)) Elbette çocuklaşacağı yerler ve zamanlarda olabilir.
Alışkanlıklar: Kötü alışkanlıkların hiç birisi (Sağlıklı yaşamaya özen göstermek.). Bağımlılık değil bağlılık, olumlu olana güzel olana alışmaya çalışmak.
-Giyiym tarzı: Zarif.
-Düşünce biçimi: Olgun
-Yetenekleri: Bulunduğu konumun en iyisi olmaya çalışma..
-Vücut ölçüleri: Çok da sorun değil..
Ayrıca, hedefleri olan bir şeyler için çabalayan karaktere sahip olması.00 YorumlaFiziksel ve giyim tarzı bunun gibi olmalı vücud ölçüleride böyle
https://i.hizliresim.com/ZAqdB0.jpg
Alışkanlıkları alkol ve sıgara içerse daha iyi benim için kız arkadaşımla içmeyi severim sigara kızları daha çekici yapıyor ama kamyoncu gibi sömürmediği sürece o sigarayı
Yetenekli biri olmalı tabiki güzel sesli olmalı bence
duygusal biri olmalı iyi karakterli vs vs20 Yorumla
+1 yılBenim düşünceme göre yüzü şirin, tatlı olmali biraz ufak tefek olmali.
Disarida nazik sakin. nerede ne yapacağini bilen
Disarida bir ortamda soyledigini tasrif etmesede tamam diyen. Ancak eve geldiginde orda seni kirmak istemedim ama yanlis dusundun yanlis konustun diyebilen. Cilginnnn ;) olmali sanattan anlamali resimden heykelden konusabilmeli
Arkadaslarimdan kiskanmak yerine onlarla arkadas olabilmeli.14 Yorumla
Soran+1 yılzatne bir çok ekreğin istediği de bu değil mi? sevgilisinin arkadaşlarını sevmesi
- +1 yıl
Aynen erkeklerin cogu bunu ister. Sebebide erkeklerin cocukluktan beri arkadaslariyla oynayarak buyumesi.
Kizlarda genelde evde evcilik oynayarakbbuyudugu icin arkadaslarina erkekler kadar bagli degil.
Tabi bu benim dusuncem
Soran+1 yılçok haklısın kızların arkadaşlığı hiçbir zaman dürüst ve sadık olamıyor araya bir kıskançlık+çekememezlik+bencillik giriyor
- +1 yıl
Keske erkekler gibi afkadas olabilse bayanlar
+1 yılFiziksel olarak ufak tefek bisey
Duygusal olarak ben cok aglayan biriyim oda benimle aglamali
Sigara icki kullanmamali
Ne yakisiyosa onu giymeli cok acik olmamak sartiyla
Mutlu olmak icin sabir gerektigini dusunmesi
Guzel seks yapmasi olabilir :)
Ufak tefek iste :D10 YorumlaGörünüş zart zurt bilmem ben, Mükemmel kadın dediğin
-Kendi ailesine de senin ailene de saygılı ve hoşgörülü olacak.
-Erkeği ile konuşmasını bilecek, Tabi Erkeği de ona göre davranacak
-Nerede ne konuşacağını bilecek.
-Giyimine dikkat edecek.
Bu 4 madde varsa zaten hayatınızda son derece mükemmel bir eş vardır ve onu kaybetmemek için de dünyaları önüne serersiniz.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılAklını ve kalbini en iyi kullanan kadın MÜKEMMELDİR. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif62 Yorumla- +1 yıl
Herkesin kalbi vardır.
+1 yılMükemmel diye bir tabir yoktur insan için... yani dünyada yaşamış en mükemmel insanı kaybedeli 1400 seneyi geçti... ve bu devirde mükemmellik göreceli bir kavram haline geldi... kimisi için güzelse mükemmel, kimi için sadıksa mükemmel, kimi içinse iyi yemek yapıyosa... bu örnekler çoğalabilir.. ama buraya yazılabilecek bütün örneklerin toplandığı bir kişinin dünyada yaşadığına inananlardan değilim...
10 Yorumla
+1 yıl1- Ev işlerinde ve zor işlerde sana yardım edecek olan, aynı zamanda iyi bir işi olan bir kadın bulman önemlidir.
2. Esprili, nüktedan ve seni güldürmesini bilen bir kadın bulman önemlidir
3. Kendisine güvenebileceğin ve sana hiç yalan söylemeyecek bir kadın bulman önemlidir.
4. Seninle aşk yapmayı seven bir kadın bulman önemlidir.
5. Bu dört kadının birbirlerini tanımamaları çok daha önemlidir.10 Yorumlabence, secenek degil mecburiyeti olması lazım. Herhangi bir konuda bile digerlerinden farklı dusunebilmeli, seytani zekasını bu sekilde yansıtmalı.. sagduyusunu pratik hayatta kaybetmemeli, biz erkeklere gore bayanlar daha hissiler ama ne yazık ki buda sınırlı sayıda... kisilerin tercihleri baska olmus sanırım.. Herkesden farkını ortaya koyabilen kadın, asla bir erkek icin secenege dusmez bu yuzden kadının düsünme bicimi benim acımdan ne derece mukemmel oldugunun gostergesidir.
00 Yorumlaherkesin önceliği farklıdır.
düşünce biçimi önemli ama ne kadar beğense de zıt kutupların geçimi zor.
güzel vucut güzeldir.
boyla, kilolayla alakası pek de yok.
fizik bir şekilde düzeltiebilir geliştirilebilir.
yüz değiştirilemez.
karakter değiştirilemez.
Allah korkusu değiştirilemez.
şahsım adına, fizik-yüz-düşünce falan hepsi bakımından beğensem ama Allah korkusu olmasa çizerim ;)00 YorumlaMükemmel kadın bakış açısına göre değişir bence. İlkin kadın özgür olmalıdır, kültürlü olmalıdır. Kadının eğer ki erkeğin kaburga kemiğinden yaratıldığı düşünülüyorsa kesinlikle mükemmel olamaz. Toplum ve aile içinde sesini ve saygıyı kazanabilmiş olmalıdır. Kadın İstanbul gibi olmalıdır, fethi zor fatihi tek olmalıdır :D:D
00 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/N9DJkN.jpg
https://i.hizliresim.com/vQP7ZO.jpg
Bu fiziğe uygun müktarda anlayış sevecenlik empati yeteneği ve kıskançlık eklenirse iste hayalimdeki...:P00 Yorumlaeksi yiyeceğimi biliyorum ama dayanamdım :p
https://www.youtube.com/watch?v=p2C1h_Es40o35 Yorumla
Soran+1 yılkadın dediğin olmayacak mıydı o şiir?
Soran+1 yılhahahah :D tamam tamam
+1 yıl40.media.tumblr.com/.../...haJ7Z91qewb77o1_400.jpg
düşünceleri ve karakteriyle birleşince güzelliği mükemmel olur tıpkı Türkan Saylan gibi.00 YorumlaFiziksel: Taş gibi
Duygusal: Yaprak gibi
Alışkanlıklar: Kaya gibi
Giyim tarzı: Afet gibi
Düşünce biçimi: Irmak gibi
Yetenekleri: Değirmen gibi
Vücut ölçüleri: Biblo gibi12 Yorumla
Soran+1 yılen net cevap senden geldi
Fiziken dolgun olmalı
Duygusal olarak Realist olmalı
Alışkanlıklar olarak keyfine önem vermeli
Giyim tarzı olarak cesur olmalı
Düşünce biçimi özgür olmalı
Masaj ve yemek yeteneği olursa sevinirim
Vücut ölçüleri 90/95 D - 70 - 95/100 olabilir veya daha fazla00 Yorumla
+1 yılMükemmel kadın yoktur.
o kişinin mükemmel kadını vardır.
mükemmel kadın duygularını yüzüne yasıtabişen gülüsü ile icini ısıtan.
Seni cesaretlendiren bazı adımlar atmaya tesfik eden.
Seninle dertleşen hep kendi derdi varmış gibi davranmayan.
seni anlayan.
Mükemmel kadınım olabilecek kişiye sesleniyorum fazla naz etme:)
Biraz nazlılık da her kadına yakışır :)00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılSiralarsam banlarlar :))) :P kadin dedigin gizli olacak arkadas sir olacak bilinmeyen tek birine verecek o butun sirlarini o da kocasina. Kadin dedigin onun bunun baktigi bir magaza mankeni olmayacak anliycan. Oncelikle o anli secdeye degecek dini kitabi herseyi bilecek. Erkegine yolu aslinda o cizecek. Dunyayi da ahireti de cennet edecek olan kadindir.
10 Yorumla
+1 yılhiçbirşeyi sallamayan, kimseyi umursamayan, hayatını istediği gibi yaşamasını ve herşeyden zevk almasını bilen, zeki, becerikli ve en önemlisi de taş gibi olmalı.
41 Yorumla
+1 yılsadakatli uysal giyim olarak bana karşı serbest dışarıya karşı daha kapalı (kara çarşaf değil) vücut hatları belirgin ideal kilosunda pamuk gibi temiz ve yumuşak bir yüze sahip olan kadın benim için mükemmeldir bir kadındır.
10 YorumlaIlk olarak iliski saglam ise diye konusuyoum kadin erkegine ben senin yaninda guvende hissediyorum falan diyorsa kendine bunu gercekten hissettirecek. Kadin diygusal olacak kadinin duygusalligi erkegi yumusatir. Kadin gulmeli mutlu olamayacagini bilse bile. kadin en onemlisi delivesine sevmeli. Bak o zaman erkegi kimse dirduramaz o kadinida birakmaz
00 YorumlaBence 1.70 boylarında zayıf (çok ta değil ama zayıf) göğüaleri ve kalçası normal boyutlarda biri. Tabi fiziksel olarak. Giyim olarak siyah ve koyu giyinen biri olmalı. Karamsar ama neşeli biri olmalı benim hayalim bu :D krysten ritter yani
00 Yorumla
+1 yılGörünüş olarak 10 üzerinden 10:
https://g.mynet.com/i/134/2747994-guzelkoylu9.jpg20 Yorumlasayfalarca yazılır saatlerce konusulur çok felsefik cok gözlemsel çok tecrübeseldir ama özeti şudur alfa erkeğe alfa dişi olman gerekliliğidir aksi halde omega veya beta tip erkeklere ne olsan farketmez zaten.
00 Yorumla
+1 yılOsmanlı zamanındamıyız kadım yok benim kadılar hangi devirde kaldı hep pararel bunlar ben nediyom mk kib bb
10 Yorumla
+1 yılBu soruya cevap verirsem doktora tezi gibi bir şey olur ne yazmakla biter ne de anlatmakla ;-)
10 Yorumlasağlam karakterli sevdimi tam seven, cıvık olmayan zırt pırt aglamayan, olgun güçlü, kardelen gibi bir kadın. herşeyden önce bir arkadaş. ama nerdeeeee, şimdiki kızlar cıvık olunca güzel olduklarını zannediyorlar.
10 YorumlaBenim icin düşünce tarzı ama en ama en önemlisi sadakat
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl-1.75 boylarda 55-60 kilo arası. Beyaz tenli, sarışın da olabilir, renkli gözlü olsa iyidir, güzel yüzlü.
-Duygusal anlamda bana bağlı, sıcak kanlı, anlayışlı.
-Spor alışkanlığı olsun, güzel yemekler yapabilsin.
-Güzel giyinsin ona kalmış.
-Düşüncesine karışmam ama düşünceleri benimle uyumlu olmalı.
-85-60-90 idealdir
:D Biliyorum zor ama insan yazıyor işte :)00 YorumlaMükemmel kadın Nettir Ona verdigim Soyadını Düşünerek yaşamalı O zaman mükkemmel olabilir Ki Ben Zatten o Soyadını vermiş isem mükemmeldir..
11 Yorumla
Soran+1 yılvaovv güzeldi (y)
Disarida manken mutfakta ahci yatakta panter gibi olmali :)
15 Yorumla
Soran+1 yıldışarıda manken olursa herkes bakar ama
Soran+1 yılya da "oğlum bu çıtır bende olcak var ya..." derler :)
Soran+1 yılbaşkasının senin kadının üzerinde hayaller kurup tatmin olmasını önemsemezsin yani tamam kardeş anladık biz ;)
+1 yılGüzellik aşırı derecede önemli değil. Önemli olan sadakat, sevgi, anlayış. Ondan sonra güzellik geliyor. Mavi gözlü sarı saçlı falan diye ayırt etmiyorum. Düşünce tipimiz uygunsa beraberken mutluysak bence o benim için En tepededir. Bu istediğim şartlar sarı saçlı ve mavi gözlü birinde varsa onada hayır demem yani:)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vodkasıyla gelen kadın, mükemmelliğe çok yakındır bence. asdfghjk şu an değilse de birkaç kadehe olurum kurnazlığına haiz yapısı azıcık baştan çıkartıcı bile sayılır neznimde.
00 YorumlaMükemmel kadın yoktur. Bazen onun noksanları bile hoşuna gidiyorsa bu o kişi doğru kişidir. Kadın degil bana verdiği ve ona verdiğim sevgi mükemmel olmalı..
00 Yorumla
+1 yılkafası çalışsın bir de yanında güzel olsun. best of both worlds diyorum ama hani gerçekten iki konuda da idare eder olmasın yani. Var mı l*n öyle ben üç tane tanımadım saydığım gibi daha.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMükemmel olmasın; kusursuzluk sıkar insani..
Kendine has, karakteristik ve tolere edilebilir kusurları olsun..
Ne bileyim; daha karakterli ve gerçek geliyor bana böyleleri...00 Yorumla Bence mükemmel kadın;
-Fiziksel-uzun boylu ve ince
-Duygusal-erkek gibi davranmayan yeri geldiğinde masum yeri geldiğinde de cilveli
-Alışkanlıklar-spor alışkanlığı olmalı aynı zamanda satranç bilmeli
-Giyim tarzı-sportif
-Düşünce biçimi-sorgulayan
-Yetenekleri-dil bilmeli ve bir spor dalını mükemmel yapabilmeli
-Vücut ölçüleri-uzun boylu, ince, dik göğüslü, sıkı kalçalı00 YorumlaKadın gibi kokmalıdır. bücudunun nasıl olduğundan çok nasıl algı oluşturduğu ehemmiyetle mühimdir. dişiliğini erotizm kullanmadan hissettirebiliyorsa o harika kadındır.
00 Yorumlamükemmel kadın işveli cilveli kıpır kıpır olmalı. ona her bakışımda dişi görmeliyim anne değil, ev kızı değil. gerisi yemek ev işi v. b. hallolur gider umurumda bile olmaz.
00 YorumlaIlk once saygili olmasi gerekir. Sonra bir tarzi olmasi gerekir. Karsisindakine davranmayi, konusmayi bilmesi gerekir. Fiziksel ozellikler v. s. cok sonra gelecek seyler
00 Yorumlaişi gücü olsun, çalışma hayatını, paranın nasıl kazanıldığını bilsin, bilsinki ona göre davransın, işsiz gücsüz akşama kadar evde oturarak yetişmiş olmasın, böylelerinin gözünü milyon dolarınızda olsa doyuramazsınız
00 YorumlaMükemmel kadın sadece erkeğinden başkasına bakmayan olacak sadece o olacak hayatında başka seslere sözlere bakışlara bakmayacak l*n anlayın sadece erkeğinin olacak sadece erkekte sadece onun olacak ki mutlu olsunlar
00 YorumlaSiyah sacli beyaz tenli yesil gozlu mumkunse :D Giyimi kendi zevki ve tercihidir. Yetenekler ve fikirleride benimle uyusmali kisacasi herkesin arzuladigi ama asla ulasamayacagi kadin tiplemesi :D
00 Yorumlabu öyle bişey değil. kadınlık bakışlarda gizlidir. mükemmel kadın sonradan olunmaz zaten ama bakışlarından anlaşılır.
00 Yorumla
+1 yılbkz. Rachel Mcadams: Bir kadına her türlü saç şekli ve rengi yakışır mı ya?
04 Yorumla
Soran+1 yılscarlett johansson favorim dostum ;)
- +1 yıl
Herkesin beğenisi farklı :D
Soran+1 yılkesinlikle ama bak şöyle diyim scalett de sıfır estetik rachel de baya estetik var
- +1 yıl
O kadarını bilmiyorum fakat ''About Time'', ''The Notebook'' ve ''The Vow'' filmlerinde gerçekten büyüleyici.
Hacı güzel yemek yemek yapsın arada bir mümkünse evi daha çok mutfakla odamı toplasın yeter. bana gore o kadın mükemmeldir. Öğrenciyim ben ya daha ne istiyim.
10 YorumlaMUKEMMEL KADİN BENİM İCİN
SEFKATLİ
MASUM
EGLENMESİNİ BİLEN
ZEKİ
VE GUZEL OLUCAK TABİİKİ
VARMİ YERYUZUNDE şu an EMİN DEGİLİM00 YorumlaMükemmel diye bir şey yok mükemmel görmek vardır o da kişiden kişiye değişen bir kavramdır. ( yorumum sadece kadınlar için değil erkekler içinde geçerlidir. )
00 Yorumlaherşeyden önce bakımlı olmalı ama bakımı rüküşlük kokoşluk kıvamında olmamalı
10 Yorumla
+1 yılçözüm üreten. erkeğin halinden anlayan ama erkek için kendinden kendi karakterinden de vazgeçmeyen. kadınsı, belli bir çizgisi ve ağırlığı olan
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı. Mükemmel insanı tek bir bakış açısına sığdıramazsın. Herkesin mükemmel kadını farklıdır
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki senin kine
- +1 yıl
karakterli, yardımsever, zeki, balık etli olabilir, düşünce biçimi tabikide çağdaş olmalı, kültürlü, yemek yapmayı bilen, giyim tarzı spor, ya da klasik olabilir, kitap okumayı sevsin, adrenalin bağımlısı olsun :))). Ama su bir gercek bu dediklerimin tümünü bulamadım hiç bir kızda sanmamda
+1 yılBöyle burdan bişy söylememiz doğru değil . Şöyle olur böyle olur.
burada göz meselesi var. Her kadın bir erkeğin gözünde mükemmeldir. Başkaları için belkide sıradan ama onu sevenim gözünde ondan başkası yok hiç00 YorumlaMukemmel kadin yoktur veya erkek. Karsisindakini anlayan ve bencil olmayan en onemlisi de ne istedigini bilen kadin mukemmele belki yakindir
10 YorumlaHata yapmalı ve neden yaptın dediğimde ben buyum demeli ve beni sorgusuz sualsiz sevmeli neden diye bir soru aramizda olmamali iyi kiler olmalı...
00 Yorumlahiç bir insan mükemmel değildir... sadece sevgisi saygısı sadakati sahiplenmesi benimsin demesi benim için mükemel ötesidir.
00 Yorumlamükemmel insanlar benim çocukluğumda vardı şimdi hiç kimse mükemmel gelmiyor belki saf olmadıkları için heralde
00 Yorumla
+1 yılannen gibi olmasın da sonra senden başka olmasın yeter
03 Yorumla
Soranne? anlamadım?
- +1 yıl
sorduğun soru saçma ve boş onu diyorum herkesin düşüncesi farklı herkesin kendine göre fikri farklı burdan onları dinleyerek aa şuram yanlış şuram şöyle olmalı dememlisin bırak hayatı akışına kendi kafanda kendi sevdiğin sıcak gelen biri bulana kadar boş boş sorularla kurcalama aklını kimse mükemmel değildir herkes sevdiğine güzeldir
Soran+1 yılzaten ben kendimi düşüncelerimi ve hayatımı burada gelen cevaplara göre değiştirmicem ki yalnızca genellemeye baktım
+1 yılbir kadın mükemmel olsa her ay güncellenir mi :) her ay güncelleniyorlar ama daha mükemmeli gören olmadı :)
00 Yorumla
+1 yılBence kendini beğenmemiş içinde aşırı kıskançlık olmayan Allah yolunda olan birisi. Tabi bunları kendi gözümle gördüğümde bana mükemmel geleceği için muhteşem kadın ona derim...
00 Yorumla- Devamını Gör (241)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat