Güncellemeler
1 yıl
Ay şükürler olsun o kadın cinayetine teşvik eden yorumu kaldırılmış ya da kendisi mi kaldırdı veya sorunun sahibi mi yaptı mı bilmiyorum ama mutlu oldum umarım hesabını bile kapatırlar o kötü insanın
Dünyadaki insanlar çok kötü bu sitede de çok kötü insanlar var niye bu kadar kötü olduklarını ya da kötülüğü savunduklarını anlamıyorum hem ne bileyim mutsuzum sonra böyle artık dayanamıyorum içim, ruhum falan sıkılıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dünya işte naparsın iyiler azınlıkta kötüler kol geziyor etrafta
Ya ben DeaconnFrost isimli üyeyi şikayet etmeni isteyebilir miyim bu soruyu yazmamın sebebi onun kadın cinayetine teşvik edici bir yorumunu görmüş olmamdı ve insanları nasıl kullanırsınız tarzında bir sorusu da vardı yani çok çok kötü bir insan ve ben görmeyi bile midem almadı bu kadar cinayet islenen bir ülkede hani dayanamadım yani kan beynime sıçradı resmen
Önce sen iyi insan mısın ona bak sonra iyi insanlarla vakit geçirmeye odaklan
Onlar kadar kötü değilim ki ama bu bahsettiğim insanlar çok kötü ya çok kötü kadınların yakılması diyor gayet normal şaşırmayın size hak diyor böyle bir şey var mı ya girdim profiline baktım hani insanları nasıl kullanırsınız diye tarif vermiş beyefendi bu saf kötülük saf böyle diyene en sevdiğim sey saf kötülük demiş benim midem almıyor bu kadar kötü bir insanın mutlu bir şekilde bu sitede takılmasını hayatını yaşamasını midem almıyor ya almıyor
Bahçedeki gübreye odaklanırsan çiçeği göremezsin
Ya acaba şikayet falan mı etsem ülkede bu kadar cinayet olurken bunu savunan insanın aklı var mıdır ben anlayamıyorum
Etmek istiyorsan et ama sonra unut yoluna devam et. Şikayet ederek bitiremezsin çünkü.
Gördüm inanamadım çünkü bunu savunabilen insanlar varmış yani korkunç napıyorlar mesela cinayet haberi görünce ohh bee mi diyorlar napıyor ya bu insanlar
Hayırdır ne oldu
Biri çıkmış kadınlara benzin dökülüp yakılmanıza şaşırmayın sonra demiş nicin biz memnuniyetsizmişiz falan bu nedir ya benim aklım almıyor çok kötü bir insan bu kötü ya kötü profilini inceledim insanları nasıl kullanırsınız diye soruları var benim aklım midem hiçbir yerim kaldırmıyor bu kadar kötülüğü ya insanlar çok kötü ya çok kötüler
İçim neden sıkılıyor bilmiyorum ama bu meseleyi yaşadım hem hayatımın gidişatı da iyi değil zaten hiçbir şey yapamıyorum bitkisel bir hayatta olsa ancak bu kadar olur hicbir şey yapmazken bile üzülmek öfkelenmek için sebep veriyorlar keşke diyorum keşke yok olsalar bu kadar kötü insanlar
Noldu ya?
Birinin bir soruya yorumu gördüm işte kadınlar siz ne bekliyorsunuz anlamıyorum diye başlıyor ve sonra benzin dökülüp niye yakılıyoruz diye sormayın hepsi size hak diyor girdim profilini inceledim insanlar nasıl kullanılır başlıklı soruları var saf kötülük diye yorum atmış birisi en sevdiğim demiş benim midem almıyor ya almıyor bu adamı benim midem almadı ben bu kötülüğü kabul etmek istemiyorum bu çok kötü çok
Bize bi yalan uydurdular hak diye hukuk diye. Bazısı o hakkı hak etmiyor tutturmuşuz idealixm. Bazısının hamuru kötü yaa yok yani bozuk
Sence gidip şikayet edeyim mi bu adamı yani bu kadar cinayet işleniyor ülkede geliyor burada ne biçim konuşuyor insan konuştuklarından kelimelerinde de sorumludur ya değil mi bu insanları kim nasıl cezalandıracak burada anonim anonim takılıyorlar ben görmek bile istemiyorum bu beyin oluşumunu artık
Beyin yok ki ruhu da yok onun. Siteye şikayet et ama siber de bişey çıkacağını düşünmüyorum şahsen kamuoyu oluşursa belki. Maalesef kötü zamanda yaşıyoruz ama sen ve senin gibiler umutsuz olmayın onlara da bırakmayın dünyayı
Saldırgan paylaşım olarak siteye şikayet ettim umarım bu sözleri fitil fitil gelir burnundan yaşamamızı istediği şeyleri kendi yaşar da o zaman görür dünya kaç bucakmış nasıl konuşmak gerekiyornuş Allah gerçekten cinsiyet fark etmeksizin hepimizi korusun teşekkür ederim soruma cevap verdiğin için
Amin ecmain olsun. Tüh ben edemedim yazık. Neyse sen takılma hepsini temizleyecez toplumdan inşallah
Amin amin inşallah tekrardan çok teşekkürler iyi akşamlar diliyorumm
DeaconnFrost bu arada ismi profili zaten herkese açık bahsettiğim cevabı bugüne ait o sorusu da profilinde hemen görünen bir soru biraz bakılınca ben iki farklı KS hesabımdan da şikayet ettim
Şikayet ediliyor 😊 iyi akşamlar
Süpersin!
Sepep olan yapan gibidir beğendim soruyu
Kesinlikle öyle teşekkür ediyorum destek olduğun için tekrardan
Rica ederim