Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hayır. Sevgiliyi aileye onaylatmaya kalkmak başlı basına bir kafasızlık olduğu için cevabin olumlu olması kadar olumsuz olmasının da etkisiz kalması gerekmelidir. Eğer aile yavrucağının düşüncelerini onaylıyorsa, onun seçtiği sevgiliyi zaten onaylayacaktır. Eğer aile yavrucağın düşüncelerini hep onaylamasa da ona güveniyorsa, sevgiliyi beğenmese de çocuğunun düşüncesine güvenip karısmayacak ve onaylamama aktivitesine girmeyecektir. Yok eğer aile ne evlat kişinin düşünceleriyle uyuşuyor ne de evlada güveniyorsa, o zaman zaten o ailenin onayını almak ya da almamak evlat için bir şey ifade etmeyecektir. Durum ne olursa olsun, sevgili yeni alınan ayakkabı ya da elbise değildir, kimsenin onayı gerekmez, nasıl durduğu, yakışıp yakışmadığı değildir onu önemli yapan...
211 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı bır açıklama ama yınede senın gormwdıklerını gormus olablırlrer
- 1 yıl
Mantıklı açıklama gelse bırakacaksın yaniii
- 1 yıl
Dedın ben öyle anladım ama 😄
- 1 yıl
Mantıklı açıklama kafana yatınca da tamam devam mı diyeceksin yani
- 1 yıl
şu an neden köşeye sıkıştırmaya çalıştığını anlamadım :D , ama olsun. Yanıma almışsam sevdiğim, hoşlandığım için yanıma almışımdır ve ailem mantıklı bir açıklama ile gelirse bunu ailemle konuşup , tek başıma ve ailemle karar vermem. Yanımda ki kişiyle çözerim ve beraber yola devam ederiz.
- 1 yıl
Köşeye sıkıştırmıyorum ☺️ yırumlaşıyuruz mantıgı anlamaya çalışıyorum kibar yorumun için teşekkür ediyorum 🙃
- 1 yıl
Ricalar ☺️
En İyi Cevaplar
1 yılYıl 2008 ailem sevgilimi istemiyordu şu anki eşim. Ben inatla istedim 2011 Temmuz'da evlendik. Yıllar yılları kovaladı ama o gün keşke dinleseydim bizimkileri diyorum. Senin o zaman görmediğin şeyleri onlar dışarıdan çok iyi görüyorlar. Çünkü sen orada sevdiğin insana hiçbir toz kondurmak istemiyorsun. Öyle olduğu için yaptığı hiçbir şeyi görmüyorsun. Sana yaptığı her şey doğru gibi geliyor güzel gibi geliyor. Fakat dışarıdan gelen bir göz onun yaptıklarını olumlu bir hareket olarak değerlendirmiyor. Sen olaya her zaman at gözlükleriyle bakıyorsun geniş bakamıyorsun yani. Yine de bu hayatı yaşayacak sensin. İyisi de sana kötüsü de sana son karar mercisi yine sen olacaksın tabii ki.
10 Yorumla
1 yılNeden diye sorarak başlarım
16 Yorumla- 1 yıl
Bu gelin pek becerıksız oğlum sana layık degıl dermiş 🤭
- 1 yıl
Nesi beceriksiz
- 1 yıl
Ne bıleyım yaa bahane işte. Soruya soruyla cevap verılmez hem
- 1 yıl
Soruya soruyla cevap vermiş olmuyorum. Ailem istemediğini söylüyor. Ben soru soruyorum sadece neden diye
- 1 yıl
EİC için teşekkürler ☺️🙏🏻
- 1 yıl
Rıcalar efenim ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Yok ayrılmam 😜
113 Yorumla- 1 yıl
Anacıgın sütünü helal etmez bak 😜
- 1 yıl
Vefalı evlat 😁😁 sen ıkna edersın
- 1 yıl
Ben ıkna oldum 😁
- 1 yıl
Sen çenenle ikna edersın potansıyel var. Neyse aşk kazandı
- 1 yıl
Tutmazsan besledıgın kedi bile gider. Sorun sende demek 🤷♀️
- 1 yıl
Hihiiii🤭
- 1 yıl
Ricalar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır ayrılmam kimse karışamaz bana.
12 Yorumla- 1 yıl
Aşkıma sahıp çıkarım dıyorusn 🙃
- 1 yıl
tabi ki :)
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılAilem seçimlerime her zaman saygı duyan bir ailedir, uyumludurda annemin ben hiç kaynanalik yaptığını görmedim hayatımda o gelinlerini kızı gibi görür, eğer uyumsuz bir aileye sahip olsaydım sevdiğim insandan ayrılmazdım, çünkü ailem beni seviyorsa seçimlerimede saygı duymalı, bir insanı sevmişsem onunla evlilik hayalîde kurarım ben bu özünde beni doğuran etkileyecek bir seçimse onu ben yapmalıyım... benim bildiğim aile çocuklarına destek olmalı...
12 Yorumla- 1 yıl
Harıka bır duısnce teşekkürler. Her aile böyle olmayabilir işte ya da ailemı dinleseydım dıye pişman olan olabilir
- 1 yıl
Rica ederim 😊 aile konusunda biraz şanslıyım galiba... tabi kötü bir aileyede sahip olabilirsin yalnış bir insanıda tanıyabilirsin, burada duygu ve mantığımizi iyi kullanmamız gerekir, ailemizin fikirleri elbette olabilir, burada iş biraz kişiye düşüyor iyi bir tanıma süreci geçirilmeli... aile ile sevdiğimiz kişi arasındaki bağı kafalarda soru işaretleri olmayana kadar iletişimi güveni sağlamak gerekiyor
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yıl
Ailemin birisini istemeyeceğini zannetmiyorum ya benden yaşça büyük birisinden hoşlandım bayağı büyük birisiydi ve gidip ondan hoşlandığımı anneme söyledim olabilir dedi gayet normal bir tepki verdi daha sonra yabancı birisinden hoşlandım ve adam Hindistanlıydı annem ona da olabilir dedi neden olmasın ben kadının önüne engelli birisini dahi götürsem kadın bana diyecek olabilir neden olmasın djjdjdjdj11 Yorumla- 1 yıl
Annen harıka biri ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÖnce ailemle sevgilim arasında
orta yolu bulmaya çalışırım,
baktım ki ailem yine istemiyor bu durumda ailem haklıysa ilişkiyi bitirmek yerine sevgilimle oturur bu konuyu detaylıca konuşurum. Ama baktım ki sevgilim haklı bu defa konuyu ailemle konuşurum sevgilimi kabûl etmeleri için. Yine baktım ki ailem haksız olduğu halde sevgilimi yine istemiyorsa, asla sevgilimden ayrılmam ve sevgilimle evlilik kararı alır ayrı bir yerleşirim mutlu mesut yaşar gideriz.11 Yorumla- 1 yıl
*ayrı bir eve yerleşirim...
Büyük konuşmayım ama ailemin onayı önemli çünkü özellikle annemin görüşüne çok güvenirim çoğu zaman doğru çıkar benim sevgilim olmadı ama nişanlı iken gözlemledi ve demişti kızım mutsuz olursun diye ama yüzüğü atamadım bi türlü sonuç doğru çıktı
10 Yorumla
1 yılEvet, ayrılırım. Ailemin düşüncelerini önemserim çünkü tecrübeleri ve bakış açıları, benim göremediğim şeyleri fark etmeme yardımcı olabilir. Daha önce, ailemin istemediği bir ilişki yaşadım ve sonunda onların haklı olduğunu anladım. Bir ilişki sadece iki kişi arasında değil, çevrenin de uyumuyla yürür. Bu yüzden aile desteği önemli.
10 Yorumla
1 yılEğer onun benim için doğru insan olduğundan eminsem aileme de beni mutlu ettiği, bana iyi gelen yönlerini anlatırdım.
10 Yorumla
1 yılNeden istemiyormuş acaba.. Ha bir de sevgilimi istemiyor, evleneceğim kadın bile değil.. Kimse cesaret edemez buna bizim evde..
27 Yorumla- 1 yıl
Hayır evlenecegın kişi.
Mesela güzel değil becerıksız boyu kısa aılesi uygun degıl vs gıbı - 1 yıl
Benim de aklım, düşüncelerim, fikrim var.. Çocuk değilim, g. zekalı da değilim, neyin ne olduğunu bilirim.. Uygun değilse bana göre uygun değil..
- 1 yıl
Anneler hep bahane bulur işte yakıştıramaz felan. Ama sahıp çıkmak lazım tabiki
- 1 yıl
bazı kararlar sadece duygularla alınmaz.. anneler genelde bu gibi durumlarda çok fazla duygusal yaklaştıkları için yanlış kararlar verebiliyorlar..
- 1 yıl
Aşık olan mantıklı kararlar alabılır mı. Gözü görmez herşeyı sıneye çekebilir. Rahatsız olmaz pembe bulutlar dağılana kadar
- 1 yıl
Evlilik varsa işin içinde farklı olur durum.. Aşık olunsa da...
- 1 yıl
Pekiii teşekkürler yorum için 🙃🙏
1 yılHayır ne yapıp ne edip ikna etmeye çalışır orta yolu bulmaya çalışırım..
10 YorumlaAileme sorarım mantıklı bir cevapları yoksa ki cevapları mantıklıda olsa ayrılmam bu benim hayatım derim
18 Yorumla- 1 yıl
Herkes çok net bugün 👍
- 1 yıl
Ama evlilik kararı 30dan önce alınıyor genelde. Geç kalanlar ne yapsın 😅😅
- 1 yıl
Doğru insan umarım canım degıldır şimdiye kadar beni bulması lazımdı😂😂
- 1 yıl
Ohooo🤣😂
1 yılÇok seviyorsam vazgeçmem. Diretirim. Yeterince hayatımda söz sahibi oldular. Hayatıma kime alacağıma ben karar veririm.
12 Yorumla- 1 yıl
Çok net oldu 🙃
- 1 yıl
Öyle olmalı 😊
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır, ayrılmam. Ailemin kararından çok, benim kararım önemli
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden istemezler bağlı ama ayrılmak sanmam
Afiyet olsun
18 Yorumla- 1 yıl
Anneler bir bahane bulur herzaman 😁
- 1 yıl
Tabi ki canım sadece bir mi 😂
- 1 yıl
Yakıştırmaz ilk önce bunun neyini sevdım kızım sen delimiisn dıye başlar
- 1 yıl
Aynen öyle 😅nerden buldun sen bunu
- 1 yıl
Gönül işte 🤷♀️😂
- 1 yıl
Kim anlar ki 😂😂
- 1 yıl
Aşık olasım geldı bak 😁😂
- 1 yıl
😂😂
Seviyorsam ikna ederdim çabalardım bir yol arardım.
11 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKendi kararlarim kendi düşüncem kimseyi ilgilendirmez afiyet olsun bol bol ye
114 Yorumla- 1 yıl
Netim diyorsun 😐 teşekkürler yıyorum
- 1 yıl
Her zaman nettim herkese karşı rica ederim bol bol ye 😂
- 1 yıl
Sivilce çıksın dıye mi ne kadar kötüsün
- 1 yıl
Hiç aklımdan geçmemişti valla ahada günahımı aldın turuncu kafa 😂
- 1 yıl
Bıtmez sende tamamla hemen yerini 😅🤭
- 1 yıl
Nasıl tamamlicakmisim bakım 😂
- 1 yıl
Ne bileyim ben 🤷♀️
- 1 yıl
Senin bilmediğin biseymi var bakım 😂
- 1 yıl
Benım bılmedıgım olmaz safa yatarım bırazcık 😜
- 1 yıl
Bak sen safa yatarmis seni gidi seni turuncu kafa 😂
- 1 yıl
Teşekkürler efenım🙃
- 1 yıl
Ricalar efenim bir kez daha afiyet olsun sana 😂
- 1 yıl
🙃bır kez daha teşekkürler
- 1 yıl
Ricalar 🌹
1 yılAyrılmam ailem de olsa kusura bakmasın, kimse sevdiğim insandan vazgeçiremez beni kendisinden başka.. çünkü sevdim mi tüm benliğimle seviyorum sahipleniyorum bağlanıyorum..
10 Yorumla
1 yılNeden isremediklerine bağlı olarak değişir tabi ama ailemin karşı çıktığı şeyleri yapınca illa pişman oluyorum hep. O yüzden istemiyorlarsa vardır bi bildikleri diye düşünüyorum
10 YorumlaAilemin kararına saygı duyarım ama sevgilimden ayrılmam, orta yolu bulmaya çalışırım.
10 Yorumla
1 yılisterler ya
en kötüleri tecrübe ettigimden sanirim daha berbat birini bulmam artik iyi biri olur sonuncusu😀10 Yorumla
1 yılEvet ailem önemlidir ama sevgili yapacağımı da düşünmüyorum bu durum ile karşı karşıya gelmemiz imkansız 😃
10 Yorumla
1 yılhayır olsa hayatta geri adım atmazdım öyle ya da böyle kabul edecekler evlatlıktan reddedilecek olsam dahi ayrılmazdım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBeni ikna etmrsilazım ailemin. Gerekçeleri ne? İlna edemezlerse ailemden ayrılırım
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir şekilde orta yolu bulmak gerekiyor. Neden istemiyorlar. Nedeni önemli.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılAilem benim öyle alelade herkesi hayatıma almayacağımı bildikleri için isterler.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılAnnemi ikna etmek için sabah qksam konuşurum ama illa yok derse o zamn ayrılık zilleri çalar
10 Yorumla Eğer sebepleri mantıklı değilse ailemin ve bencilce düşünüyorlarsa vazgeçmem
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBu saatten sonra tek bir arkadaşım bile olmaz dese ayrılırım artık kurt kışı geçirdi😄
10 Yorumla
1 yılGeçen bir soruda da buna cevap vermiştim, sevgilim ailemdir ailemdendir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Annenin vardır bi bildiği neden istemediği önemli bu kararda
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u 1 yılAyrılmam, ne münasebet.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılBen kararımı değiştirmem sevdiğimi bırakmam
22 Yorumla- 1 yıl
Aşkına sahıp çıkarsın demek
- 1 yıl
Evet canım
1 yılailem benden akıllı olmadığı için onların aklıyla iş yapmam
00 Yorumla
1 yılAilemden ayrılırım aq
12 Yorumla- 1 yıl
😂
- 1 yıl
😅 sevgilin var mı?
1 yılAfiyet olsun çay yokmu
16 Yorumla- 1 yıl
Soruların tükenmiş herhal
- 1 yıl
Sıkıcı gelıyor artık pek gırmıyorum
- 1 yıl
bizde pek girmiyoruzda yaşıyormusunuz haberimiz yok zaten ramazandayız
- 1 yıl
🙃🤗
- 1 yıl
iyi bakalım şimdilik kendine iyi bak selam vermeyi unutma
- 1 yıl
tamam görüşürüz 👋 🤗
1 yılGeçerli bir sebepleri olması lazım
11 Yorumla- 1 yıl
Anneler bir küsur bulur 😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. aynı anda ayrılırım aile herşeyden önemli
110 Yorumla- 1 yıl
İlk farklı cevap. Aşk sevgı ne oldu 😄
- 1 yıl
Bak duygusız yaa
- 1 yıl
Neden bıtsın ki. Ailene olan sevgin bıtiyormu ki eşine olan bitsin
- 1 yıl
Sende el oğlusun nasıl mantık yaa 🙄 insan sevdıgını arkasında durur
- 1 yıl
🙄🙄🙄
benim kendi düşüncem
14 Yorumla- 1 yıl
Tereddütsüz etmez misin
- 1 yıl
Her anne baba uyarmakla yükümlüdür karar kişinin kendisine aittir. Tabiki düşünürüm acaba onlar neden böyle bir düşünceye girmişler diye ve sorgularım kendimce açıklama yaparım. Onların nedenleri bana göre anlamlıysa ve onlar beni bu konuda kısıtlıyorlarsa aileme şans veremem. Haklı da olabilirler o yüzden direkt sırtımı çevirip gitmem.
- 1 yıl
Çok güzel anlattın helal sana
Gizli Üye(18-24)1 yılneden istemediklerini biliyorsan buna göre bir analiz yap eğer haklılarsa ilişki sürecini gözden geçir
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılayrilmam ben her turlu ortayi bulurum
21 Yorumla
1 yılben istiyosam isterler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 664 cevap paylaştı.
1 yılİlişki mükemmel gitmiyorsa ayrılırım.
10 Yorumla
1 yılHemen ayrılırım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılEvet ailem istemiyorsa bir bildiği vardır
10 Yorumla
1 yılAilemle ayrilirim relaxx
10 YorumlaHayır ben istemişim zaten
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılNe için istemediklerine bağlı olur.
10 Yorumla Ailemin istememe sebebine bağlı ahasjs
10 Yorumla
1 yılPintereset resimlerini atarsa ayrılabilirim jshs
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBen yine bildiğimi yaparım
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 409 cevap paylaştı.
1 yılHayatı ailem mi yaşayacak
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılAyrılmam
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılSundukları gerekçelere bağlı
10 Yorumla O konuya yorum yapmazlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstemediler ve ayrıldım onlardan değerli değil
10 Yorumla
1 yılAyrilirim hicbir sey ailemden onemli degil
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Hayır asla ayrılmam
10 Yorumla
1 yılEvet
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla
1 yılHayir
10 Yorumla
1 yılSevgili kavramı da çok ehemmiyetli değil bence :)
10 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat