Kişilik & Karakter 21 gü Sizce hayatta neyi başarırsanız kendinizi yetersiz hissetmekten kurtulursunuz? SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sizce hayatta neyi başarırsanız kendinizi yetersiz hissetmekten kurtulursunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendimi yetersiz hissetmedim hiçbir zaman. Başarmak istediğim çoğu şeyi başardım. 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok sevdiğim bir mesleğim ve az ve öz çevrem, günlük kaliteli rutinlerim var. Bunlarla kendimi gayet yeterli hissediyorum. Ama ilerde samimi bir yoldaş olursa ömrüme, o zaman tamamlanırım. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Var bir hayalim de onu oldurmak zorlaşıyor gittikçe ve benim yeterli hissetme ihtimalimle birlikte uzaklaşıyorlar… 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şu anda da öyle hissetmiyorum, hayatın içine girip sorumluluk alıp bir şeyler yapınca öyle his olmuyor. 0 0 Yorumla
eğlenbenimle Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 21 gü Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı. Gelecekteki çocuklarım için sağlam bir aile kurmak olabilir 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kariyerimde başarılı olmak ✅️İlişkilerimde devamlı olmak ✅️ 0 0 Yorumla
Nestor71 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 21 gü İyi bir maaş ve beni anlayan, her türlü birbirimizin boşluğunu kapatacağımız bir sevgili 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 20 gü Bir meslek öğrenmeği çok isterim… araba kullanmayıda ozaman biseyler başardım diyebilirim 😟 0 0 Yorumla
Mehmet_Efe01 Takip Et Xper 2 Yaş: 19 19 gü Girdiğim herhangi bir sektörde en iyilerden biri olarak 0 0 Yorumla
Yoksulll Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 95% 21 gü Biraz Paran olsa Ama işte Parasız adam boşuna 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendimi yetersiz hissetmedim hiçbir zaman. Başarmak istediğim çoğu şeyi başardım.
Çok sevdiğim bir mesleğim ve az ve öz çevrem, günlük kaliteli rutinlerim var. Bunlarla kendimi gayet yeterli hissediyorum. Ama ilerde samimi bir yoldaş olursa ömrüme, o zaman tamamlanırım.
Var bir hayalim de onu oldurmak zorlaşıyor gittikçe ve benim yeterli hissetme ihtimalimle birlikte uzaklaşıyorlar…
Şu anda da öyle hissetmiyorum, hayatın içine girip sorumluluk alıp bir şeyler yapınca öyle his olmuyor.
Gelecekteki çocuklarım için sağlam bir aile kurmak olabilir
Kariyerimde başarılı olmak ✅️
İlişkilerimde devamlı olmak ✅️
İyi bir maaş ve beni anlayan, her türlü birbirimizin boşluğunu kapatacağımız bir sevgili
Bir meslek öğrenmeği çok isterim… araba kullanmayıda ozaman biseyler başardım diyebilirim 😟
Girdiğim herhangi bir sektörde en iyilerden biri olarak
Başarının peşinde koşmayı bırakmayı
Biraz Paran olsa Ama işte Parasız adam boşuna
Doktor olmayı
Bulundugum konumdan memnunum
Yeterliyim ekstra bir şeye gerek yok.
Geçti sanki