Ek olarak kendinizi neşelendirmek ve canlandırmak için yaptığınız bir şey söyleyin.
😇💙
#𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮𝓼𝓼𝓽𝓮𝓷𝓼𝓮𝓿𝓰𝓲𝓵𝓮𝓻
😇💙
#𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮𝓼𝓼𝓽𝓮𝓷𝓼𝓮𝓿𝓰𝓲𝓵𝓮𝓻

Üzgün hissettiğim zaman sadece üzülürüm yani bir şey yapmıyorum :D düşünüp daha fazla üzülmemek için oyun oynarım bazen ya da dizi/film izlerim.
İlk önce bir camiye adım atıyor ve namaz kılıp, kalbimi en iyi bilene dua ediyorum. Sonra da hareketli şarkılar ile uzun bir yürüyüşe çıkıyorum.
Susarım
Aynıyız. Ne tesadüf. Eğer yanlızsam susarım ben de.
(Yalnızsam)
Konuşmak yükmis gibi geliyor
Ayni olmamıza bende çok sevindim
İşte konuşunca bir şey değişmiyor. Konuşsan her şey daha fazla batıyor. Öyle eğer aktif bir hayatın yoksa ve imkanlarında kısıtlıysa kalıyorsun öyle. Yine kendimi salmıyorum hayata karşı ama susmak zorunda kaldım. Öyle işte. 🥲
Teşekkür ederim💙
Rica ederim ne demek. 🥲
Karşındaki anlamadıktan sonra konuşsan ne olacak boşu boşuna sinir stres yapıyor seni anlıyorum hem de çok iyi Sen de Salma kendini az da olsa kendin için çabala
Yok salmıyorum ben normal hayatıma devam ediyorum. 😄Yani sadece eskisine göre daha inaktif bir hayatım var. Elimden geldiğince daha aktif kılmaya özen gösteriyorum. Böyle dediğime bakma sen. 😄
tamam aksi olmasin zaten sus ama sen değerlisin unutma
Gece oluyorsa bu tavana bakarak içimden kendi kendine konuşuyorum gündüz vakti çok umursamıyorum
Başka bir seviye bu. 😄
Bizde böyle ndndkdk
Cevap
14Cevap
Müzik dinleyip sigara içiyorum. Neşelenmek içinde sevdiklerimle konuşuyorum.
Namaz kılıyorum. Dağa cikarim ormanlık alana çarşıya filan inmem her türlü rezalet var yarı cipalk utanamz arlanmaz kızlar heryerde.
Üzüntümü yaşıyorum. Dua ediyorum.
Eskiden kendimi neşelendirmeye çalışırdım. Artık yapmıyorum. Akışına bırakıyorum.
Her şeyi kapatıp bir müddet yalnız kalmaya çalışıyorum..
Mutlu anları nasıl yaşıyorsak üzgün anlarımızın da yaşanması gerekiyor..
Kabuğuma çekilmekten başka bir şey yapmıyorum, yapmak istemiyorum..
Mutlu olabilme ihtimalini nelerin meydana getirebileceğini hayal ediyorum.
Kafamı dağıtacak bir şeylerlerle uğraşırım. Veya direk uyurum. Artık o an nasıl istersem.
Yatag yatıp kafama kadr yorganı cullayp hayatımı sorguluyorum kendimi iyice depresyon a sokuyorm
@kalpexoldu Yazık ediyorsun kendine. Depresyon iyi değil. Hayat sadece geçmişte değil. Önündeki günlere bakmalı, sadece kötü yaşanmışlıkları düşünmek yerine ileriye umutlarına bakmalı, yeni denizlere yelken açmalısın.🙃
İnsan kesiyorum.
Oow! Mükemmel bir terapi yöntemi. 😁
Kesinlikle, her canlının denemesi gerek.
Bi uğraş buluyorum kendime düşünüyorum dışarı çıkarım buna benzer şeyler
Hiçbir şey yapmıyorum ben kendimi hep üzgün hüzünlü mutsuz hissediyorum artık böyle yaşamaya alıştım
Susuyorum genelde
Spor , yürüyus , bisiklet
Yatağıma çekilip sessizce geçmesini bekliyorum.
ortam değiştiriyor ve film izliyorum
Çok fazla sigara içiyorum
Mesaj kutuma bakmıyorum bilerek 💀
Yakıyorum kapıt falan
Ben her zaman üzgünüm zaten 💅🏻
Kendimi temizliğe veriririm
İçime kapanıp, düşünüyorum.
Müzik dinliyorum, uyuyorum.
Şarkı dinliyorum
Uyuyorum
Uyuyorum
Sürekli ağlarım kendi kendime sessiz bir kosede