Kişilik & Karakter Kendinizi 3 kelime le ifade etseniz ne derdiniz? Çileklisüt_34 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben:Özgüvensiz, aşko (pembe hastalığı gizli), gezmeyi seven biri Kendinizi 3 kelime le ifade etseniz ne derdiniz? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl sempatik, dengesiz, inatçı 0 3 Yorumla Çileklisüt_34 1 yıl Benziyoruz nfjf Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 🤪💅 Yorumla Çileklisüt_34 1 yıl 👻 Yorumla
bıseysorupcıkıyom Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Mükemmel harika olağanüstü ❤️✨❤️✨❤️✨❤️ 0 3 Yorumla Çileklisüt_34 1 yıl Özgüven patlayışı kfkfk Yorumla bıseysorupcıkıyom 1 yıl Gerçekler hayatım ben napayım 🙈❤️✨😂 Yorumla Çileklisüt_34 1 yıl Bişey demedim canım tabi öyle ♥️ Yorumla
AlparslanCCC Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Çekingen alıngan yalnış yapmaktan korkan 0 4 Yorumla Çileklisüt_34 1 yıl Kalite akıyor⭐ AlparslanCCC 1 yıl Hiç iyi değil bence bunlar 😔 Çileklisüt_34 1 yıl Düzelir düzelir AlparslanCCC 1 yıl Zor
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. ÖzgüvensizArabacı (araba tutkunu) Gezgin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl çilek sever süt sever İstanbul sever 0 8 Yorumla Çileklisüt_34 1 yıl Kıza nasıl yürüsem acaba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl olmadı mı aşko Yorumla Çileklisüt_34 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yüzümüz gülmüyor Yorumla Çileklisüt_34 1 yıl 🎤 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl arabesk de hiç sevmem Yorumla Çileklisüt_34 1 yıl Dinleyenlerde sevdklerinden dinlemiyor zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl çok doğru söylediniz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sempatik, dengesiz, inatçı
Benziyoruz nfjf
🤪💅
👻
Mükemmel harika olağanüstü ❤️✨❤️✨❤️✨❤️
Özgüven patlayışı kfkfk
Gerçekler hayatım ben napayım 🙈❤️✨😂
Bişey demedim canım tabi öyle ♥️
Çekingen alıngan yalnış yapmaktan korkan