Her mesleği yapmak istemişimdir, hep. Yönetmen, senarist, doktor, avukat öğretmen vesaire vesaire.. Bi ara oyuncu olursam tüm bu istediğim meslekleri yaparım diyordum kdkdkdkdk. Sizin peki hayalinizdeki meslek neydi?
Oyunculuk ve fotoğrafçılık yapıyorum... Türkiye'de oyuncu olmak sanıldığı kadar kazandırmıyor. Ha tabi kazanan çok oyuncu var ama genç oyuncular çok değer görmüyor.
Meslek seçip kendimi sadece dar bir alana hapsetmek gibi bir hedefim hiç olmadı... Hayatım boyunca hep çeşit çeşit meslekleri yürüttüm. Bir mesleği birkaç yıl sabredebildiğince yapıp sıradaki diğer mesleğe geçiş yapmak çok daha mantıklı geliyor.
İnan güzel değil. Hiç değil. Öğretmenliği tenzih ederim, o benim mabedim.
Lakin hobi olan şeyler, hobi olarak kalınca güzel. Müzik mi seviyorsunuz? Dinleyin sadece. Hücrelerine ayırınca tadı kaçıyor. Dans etmeyi mi seviyorsunuz? Kapı gıcırtısına oynayın. Attığınız her adım adeta motorize bilgi olmuşsa, sahneden inmek için dakikaları sayıyorsunuz.
Nasıl desem... Sinir küpü denen oyuncak nasıl yapılacağını bilmiyorsanız keyifli. Onun gibi bir şey söylemeye çalıştığım.
Kendi isimin sahibi olmak patron olmak. Şu an bu yolda ilerliyorum. Mantik olarak patronum ama hayalimdeki gibi ust seviye bi patron degilim. Halen bir cok isi ben yapiyorum.