Eğitim & Kariyer Hayalinizdeki meslek neydi, şimdi hangi işle uğraşıyorsunuz? serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hayalinizde ki meslek, iş neydi şimdi ne ile meşgul oldunuz? Hayalinizdeki meslek neydi, şimdi hangi işle uğraşıyorsunuz? Cevapla Meslek Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Grafik tasarımı 0 0 Yorumla
WaRʓLL Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bu yönde hiç hayal kurmadım da şuanda meslekçiyim çok memnunum 1 0 Yorumla
BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Birçok meslek hayal ettim... Ancak en uzun süre hayalimde kalan Adli Tıp Uzmanlığıydı. Tarih okuyorum. 0 2 Yorumla serimiyy +1 yıl Bence oda çok iyi Yorumla BiRMeraklıGenç +1 yıl Orası öyle de kendimden umudum yok. Yorumla
okanix41 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 81% +1 yıl Hayalimde pilot olmak vardı ben de madenci oldum gökyüzünden yerin dibine 2 0 Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Cb olmak isterdim ama bunların kıyamet gününe kadar ülkenin başında olacağını öğrenince gittim elektrik mühendisi oldum 0 0 Yorumla
Meliksah0 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl Özel kuvvetlerde asker olmak istiyordum çırağan sarayında aşçı oldum ya 1 0 Yorumla
LasTRomaNces Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 88% +1 yıl İdealimde mühendislik vardı kaderde yer göstericilik varmış😁 0 0 Yorumla
kimene111 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Haber sunuculuğu ya da tiyatrocu olmak istiyodum öğretmen oldum 😂😂😂 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. İş adamı olmak isterdim, sosyal medya ile uğraşıyorum ara sıra. 0 0 Yorumla
Empty-Note Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl psikiyatri düşünüyordum, şu an klinik psikoloji okuyorum. 0 0 Yorumla
kirazkız9 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 63% +1 yıl Askerlikti çok şükür subay oldum:) umarım herkes isteğine kavuşur 0 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Çocukluk hayalim denizci olmaktı ve denizciyim şu an 0 0 Yorumla
OFFFFFFFG Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hakim olmak istiyordum hukuk okuyorum bakıcaz artık 0 0 Yorumla
ÜyeOldum34 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Milyonlar var ama istediğim işi yapıyorum.. Ötesi yok.. 0 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Matematik öğretmeni olmak istedim okul öncesi öğretmeni olacağım 0 0 Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Öğretmen olmak istiyordum okuyamadım Şu an kendı işimi kurdum hayırlısı bakalım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Pilot olmak isterdim ama şimdi masa başı bir işte çalışıyorum bambaşka bir hayat. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Valla ben sağlık istiyordum ama bu gidişle Hakkari molotof döşeme bölümü gelicek gibi. 0 0 Yorumla
Eylülbgbg Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl şu an da bi işle meşgul değilim ama üni sonuçlarım açıklandı ve çok arada kaldım aklımda paramediklik, lisans çocuk gelişimi, diyaliz gibi bölümler var fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim 0 0 Yorumla
Eminee49 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Orta okul ve lisede hep avukat olmak istemiştim hayat şartları fabrikaya yönlendirdi 😂 0 0 Yorumla
respy Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Beden eğitimi öğretmeni olmak isterken finansçı olduk 0 2 Yorumla crimsoon +1 yıl olsun ben senin ogrencin olurum Yorumla respy +1 yıl Ahsjdjskfodofof Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Öğretmenlik ti mühendislik yapıyorum 0 3 Yorumla serimiyy +1 yıl E süper Yorumla Mrengineerac +1 yıl Valla hiçte süper değil en azından öğretmenlikte çocuklara laf anlatıyorsun bunda yetişkin insanlara laf anlatmak kat kat zor Yorumla Mrengineerac +1 yıl Bu arada öğretmenlik te bitirdim atama olmayınca mühendis oldum Yorumla
ezqi_qn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Bayan kuaförü ve mesleğim 😂 0 2 Yorumla serimiyy +1 yıl Çok güzel Yorumla ezqi_qn +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 344 cevap paylaştı. Sivil polis mesleğim güvenlik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Grafik tasarımı
Bu yönde hiç hayal kurmadım da şuanda meslekçiyim çok memnunum
Birçok meslek hayal ettim... Ancak en uzun süre hayalimde kalan Adli Tıp Uzmanlığıydı. Tarih okuyorum.
Bence oda çok iyi
Orası öyle de kendimden umudum yok.
Hayalimde pilot olmak vardı ben de madenci oldum gökyüzünden yerin dibine
Cb olmak isterdim ama bunların kıyamet gününe kadar ülkenin başında olacağını öğrenince gittim elektrik mühendisi oldum
Özel kuvvetlerde asker olmak istiyordum çırağan sarayında aşçı oldum ya
İdealimde mühendislik vardı kaderde yer göstericilik varmış😁
Haber sunuculuğu ya da tiyatrocu olmak istiyodum öğretmen oldum 😂😂😂
İş adamı olmak isterdim, sosyal medya ile uğraşıyorum ara sıra.
psikiyatri düşünüyordum, şu an klinik psikoloji okuyorum.
Askerlikti çok şükür subay oldum:) umarım herkes isteğine kavuşur
Çocukluk hayalim denizci olmaktı ve denizciyim şu an
Hakim olmak istiyordum hukuk okuyorum bakıcaz artık
Milyonlar var ama istediğim işi yapıyorum.. Ötesi yok..
Matematik öğretmeni olmak istedim okul öncesi öğretmeni olacağım
Öğretmen olmak istiyordum okuyamadım Şu an kendı işimi kurdum hayırlısı bakalım
Pilot olmak isterdim ama şimdi masa başı bir işte çalışıyorum bambaşka bir hayat.
Valla ben sağlık istiyordum ama bu gidişle Hakkari molotof döşeme bölümü gelicek gibi.
şu an da bi işle meşgul değilim ama üni sonuçlarım açıklandı ve çok arada kaldım aklımda paramediklik, lisans çocuk gelişimi, diyaliz gibi bölümler var fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim
Orta okul ve lisede hep avukat olmak istemiştim hayat şartları fabrikaya yönlendirdi 😂
Beden eğitimi öğretmeni olmak isterken finansçı olduk
olsun ben senin ogrencin olurum
Ahsjdjskfodofof
Öğretmenlik ti mühendislik yapıyorum
E süper
Valla hiçte süper değil en azından öğretmenlikte çocuklara laf anlatıyorsun bunda yetişkin insanlara laf anlatmak kat kat zor
Bu arada öğretmenlik te bitirdim atama olmayınca mühendis oldum
Bayan kuaförü ve mesleğim 😂
Çok güzel
Teşekkür ederim 😊
Mimarlıktı ve mimarlık okuyorum
Hayal edilemeyecek bir meslek
Sivil polis mesleğim güvenlik
dansöz olmak istiyordum işsizim ya
Hayalim mimar olmaktı, şimdi finansçı oldum 😅
Hayaller hiç bitmez...
İnşaat mühendisliği ve işim zaten 😃
Tam zıttı