Neden bu kadar karmaşıksın?

İkilemin açtığı karanlık çiçeği..
Neden bu kadar karmaşıksın?

İkilemin açtığı karanlık çiçeği..
Ah, bu sanki dipsiz bir kuyu. Asla sonu gelmeyen silsileler yumağı. Her soruda sanki dibe doğru yol alıyorda boşlukta süzülmekten geri kalmıyor gibisin.
Yine de her şeyin başı ‘neden’ ile başlıyor. Ondan sonra gelenler bu soru öbeğinin uzantısı oluyor. Belki de içsel yolculuğumda böyle sorulara tamahkârımdır.
Ben ne istiyorum?
İnsan ilk önce kendisine bu soruyu sorup cevabına göre, emin olup, hareket etmesi gerek.
Ve
Şu anki işim, evim, çevrem, yaşam şartlarım, yaşadığım hayat. tüm bunlar olmasa, ne olmak ve ne yapmak isterdim. kim olmak? Nasıl bir yaşamım olmalıydı?
Bunları soruyorum ara ara kendimden emin olup merak edip.
Son zamanlarda kendime en sık sorduğum soru, 'Gerçekten ben miyim?' oluyor.
İçimdeki karışıklıkla, hem sevginin hem de kırılganlığın ağırlığını taşırken, kim olduğumu ve neye bağlı olduğumu sorguluyorum.
Hayatımda sevdiğim her şey var ama bir eksiklik hissediyorum çiçeğim..
Umarım ruhunu tamam hissettirecek o parçayı tez vakitte bulursun. Bu belki bir an belki bir duygudur. Çok yakında işte ben buyum, tamamım diyeceğin zamanların kapını güzel bir melodiyle çalması duasıylaa 🐣
🥺⭐⭐⭐⭐⭐
Cok incesin 🌹
Senin kadar değil ✨✨🌸
Son zamanlarda kendime en sık sorduğum soru: "Bu çabam gerçekten bana mutluluk olarak dönecek mi, yoksa sadece kendimi mi yoruyorum?" Belki de bazen durup, doğru yerde mücadele ettiğimi sorgulamak gerekiyor.
Cevap
3Cevap
Neden sevgilim olmuyor? İlk adımı atmaya neden çekiniyorum?
Neden burdasın ve neden gitmiyorsun
Neden her şey bu kadar zor olmak zorunda?
Neden neden neden bennn
Neden bu kadar yıpratılmana izin verdin?
Neden bitmiyor?
Neden temiz çıkmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?