Her birimiz hayatında kendine yönelttiği sorular vardır. Bu sorular içsel dünyamızı yansıtır. Bazen kendimizi keşfetmek için bazen de yaptığımız eylemler üzerine düşünmek için. Senin kendine yönelttiğin soru nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
kendime soru sormayı bıraktım ben. ama kendi kendime konuşurum yalnız kaldığım zamanlarda bana çok iyi gelir.. bazen de sesli düşünüyorum. yalnızlığa iyi geliyor biraz.
Hayat kendimizi bulma süreci gibi işliyor. Yaptığımız ve düşündüğümüz her şeyde bir parça kendimize katıyoruz. Bu arayışa dalan kimse kendinin farkında oluyor. Dediğin gibi karanlıklarını aydınlatıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Kendime tek bir soru sormam ben, kafamdaki benle muhabbet ederiz, istişare ederiz, şakalaşırız.. Tek düze bir zihne sahip değilim milyar tane şey barındırıyor beynim aynı anda.
Bana hata yaptırtan, istediğm şeyleri yapmama zaman zaman engel olan bir duygu veya his var. Bunun ne olduğunu bilmiyorrum ve en çok bununla ilgili soruyorum.
Nee böyle bir şey mi var😸 İnsanlar göremezse nasıl süper bence olacak? Fenomen olmadığıma göre adminlerin insafına mı kaldım😸 Gerçekten iğrenç bir hayat😹
Kendime en çok sorduğum soru: "Gerçekten mutlu muyum, yoksa sadece alışkanlıklarıma mı tutunuyorum?" Hayatın rutinleri içinde bazen durup ne istediğimi ve neden istediğimi sorguluyorum. Bu, hem kendimi daha iyi anlamamı hem de hayatıma yön vermemi sağlıyor.
Neden agresif sinirli halimi ikili ilişkilere yansıtıyorum diyorum ama sorduğum bir soru daha var neden bu kadar sulugöz duygusal birisin be oğlum diyorum kendime 🤔