Kişilik & Karakter Şu anda ruh haline bir renk verecek olsan hangi rengi seçerdin? Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Holaa, ruh halinizi bir kaç renkle de belirtebilirsiniz aşkolar 😎Mor 💜 Şu anda ruh haline bir renk verecek olsan hangi rengi seçerdin? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Şu an ki ruh halimin rengi yeşilin tonları aşko...😀😀 1 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yap ortaya karışık karmaşık duygulsr içerisindeyim 🤪 1 1 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Ortaya karışığı sen yapacaksın hangi renkler seç bakalım bi analiz edelim :)) Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Turuncu ve mor arası gidip geliyorum.. 1 5 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Karar ver Yorumla Need4Read 1 yıl Mor diyorum i hâlde Yorumla Need4Read 1 yıl O hâlde 😬😬 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Mor tam benim rengim asalet, zeka sanki beni temsil ediyo gibi 😎 ajajsjsjdkfk Yorumla Need4Read 1 yıl Aha pişti olduk 😬😬🤣 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Baya baya gri flu bişey seçerdim şu an o durumdayım 1 1 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Durgun ya da negatif diyebiliriz o zaman Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gece mavisi sanırım o renk, saflık derken de deniz mavisine kaymış hafiften, deniz mavisi ve gece mavisi arasında kalmış sanki saflık 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. ZekaAsalet Kalite Güç Ayı gibi olmak felan işte 🤣 1 0 Yorumla
LYCANvsWAMPIRE Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Turuncu, kırmızı ve lacivertÖzgürlük güç aşk öfke ve yalnızlık 1 2 Yorumla LYCANvsWAMPIRE 1 yıl Gizem ve soğkta var bende bunlar sürekli var Yorumla LYCANvsWAMPIRE 1 yıl Bunlar hep var şu anlık bir şey değil Yorumla
greengoo Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 10 ay Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. hepsinden birer tane... 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İstanbul gibi gri 1 2 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Gri Ankara bi kere kaptırmayız onu hajsjsjsjdjd Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Bu aralar burası da grinin 50 tonu Yorumla
Tʜᴇ_Bʟᴀᴄᴋᴍᴀɴ Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Siyah 1 1 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Niye karanlıksın hayırdır? Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 85% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 897 cevap paylaştı. Lilaaa 1 2 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Hani lila ajsjskdkd Yorumla SentzzzxX 1 yıl Kırmızı ve geçişi ozaman Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ruhumun ruhu yok ki ruhunun rengi olsun. 0 8 Yorumla Barbiemiyimneyim 8 ay Çok karamsarsın Yorumla hürdeli 8 ay Diyene bak helee😀 Yorumla Barbiemiyimneyim 8 ay Ben gayet pozitifimdir bi kere Yorumla hürdeli 8 ay Bi kere pozitif olabilirsin ama o bir kereden sonrası için sayı çok Yorumla Barbiemiyimneyim 8 ay Fazla felsefe yapıyorum bu ara tasavvuf strese iyi geliyor sanırdım iyice kayışı koparacak gibiyim. Yorumla hürdeli 8 ay Şıh olur uçmaya başlarsın o zaman yakında😀😀 Yorumla Barbiemiyimneyim 8 ay Şeyhim beni 70 lere ışınla diyorum ajskdkdkfkfkf Yorumla hürdeli 8 ay Eller ileri gitmek ister sen geri. Ondan sonra da ben çok pozitifim diyorsun Yorumla
fussemaniaq Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gri. 1 2 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Gri tabloda yok sen anlat neyi ifade ediyor? Yorumla fussemaniaq 1 yıl Sürekli inişli çıkışlı bir dönem geçiriyorum. Stabil bir hayatım yok uzun bir suredir.Beyaz desem cok iddaali, siyah desem çok karamsar olacaktı.Bu sebeple gri tercih ettim fakat o da tabloda yokmuş. Tabloya dikkat etmeden yorumlamistim.Umarım bundan sonrası için yolum beyaza doğru ilerler diyerek kaçayım ben. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gri :)) 1 4 Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Tabloda olmayanı özellikle seçiyorsunuz heralde akskskdkdkdk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabloda olmaması tabloya griyi koymayanın kabahati hanımefendi Yorumla Barbiemiyimneyim 1 yıl Ruh halini yansıtacak en doğru renklerden biri oysa haklısın ajsjsjsjdjddj Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dün de öyleydi bugün de (random) 😄 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Siyah 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kahve rengi olurdu 1 0 Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. mavi olurdu 1 0 Yorumla
Haappypplace Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. Yeşil mor 1 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. açık mavi 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sarı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Sarı kırmızı 0 5 Yorumla Barbiemiyimneyim 8 ay Aşıksın heralde Yorumla Cevap sahibi 8 ay Yo değilim Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ben biraz ayran gönüllüyümAşkı bir gece dolu dolu tutkulu enerjik coşkulu yaşarım, ertesi gün pardon siz kimdiniz? Der geçerim.Benimki hayatın gündelik temposuna tatlı bi ara vermek, kaçamak da diyebilirim. Yorumla Barbiemiyimneyim 8 ay Bomboş bir insan. Yorumla Cevap sahibi 8 ay Evet, bom boş bir kaçamak, önü arkası olmadan, reklam gibi.Aksi halde bu kadar yoğun çalışarak yaşayabilmem mümkün değil. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Şu an ki ruh halimin rengi yeşilin tonları aşko...😀😀
Yap ortaya karışık karmaşık duygulsr içerisindeyim 🤪
Ortaya karışığı sen yapacaksın hangi renkler seç bakalım bi analiz edelim :))
Turuncu ve mor arası gidip geliyorum..
Karar ver
Mor diyorum i hâlde
O hâlde 😬😬
Mor tam benim rengim asalet, zeka sanki beni temsil ediyo gibi 😎 ajajsjsjdkfk
Aha pişti olduk 😬😬🤣
Baya baya gri flu bişey seçerdim şu an o durumdayım
Durgun ya da negatif diyebiliriz o zaman
Gece mavisi sanırım o renk, saflık derken de deniz mavisine kaymış hafiften, deniz mavisi ve gece mavisi arasında kalmış sanki saflık
Zeka
Asalet
Kalite
Güç
Ayı gibi olmak felan işte 🤣
Turuncu, kırmızı ve lacivert
Özgürlük güç aşk öfke ve yalnızlık
Gizem ve soğkta var bende bunlar sürekli var
Bunlar hep var şu anlık bir şey değil
Yeşil soru güzel baya
hepsinden birer tane...
Güç ve aşk Ateş Kızılı
Yeşil olsun
Açık yeşil oluyormuş
İstanbul gibi gri
Gri Ankara bi kere kaptırmayız onu hajsjsjsjdjd
Bu aralar burası da grinin 50 tonu
Siyah
Niye karanlıksın hayırdır?
Lilaaa
Hani lila ajsjskdkd
Kırmızı ve geçişi ozaman
Ruhumun ruhu yok ki ruhunun rengi olsun.
Çok karamsarsın
Diyene bak helee😀
Ben gayet pozitifimdir bi kere
Bi kere pozitif olabilirsin ama o bir kereden sonrası için sayı çok
Fazla felsefe yapıyorum bu ara tasavvuf strese iyi geliyor sanırdım iyice kayışı koparacak gibiyim.
Şıh olur uçmaya başlarsın o zaman yakında😀😀
Şeyhim beni 70 lere ışınla diyorum ajskdkdkfkfkf
Eller ileri gitmek ister sen geri. Ondan sonra da ben çok pozitifim diyorsun
Gri.
Gri tabloda yok sen anlat neyi ifade ediyor?
Sürekli inişli çıkışlı bir dönem geçiriyorum. Stabil bir hayatım yok uzun bir suredir.
Beyaz desem cok iddaali, siyah desem çok karamsar olacaktı.
Bu sebeple gri tercih ettim fakat o da tabloda yokmuş. Tabloya dikkat etmeden yorumlamistim.
Umarım bundan sonrası için yolum beyaza doğru ilerler diyerek kaçayım ben.
Gri :))
Tabloda olmayanı özellikle seçiyorsunuz heralde akskskdkdkdk
Tabloda olmaması tabloya griyi koymayanın kabahati hanımefendi
Ruh halini yansıtacak en doğru renklerden biri oysa haklısın ajsjsjsjdjddj
Dün de öyleydi bugün de (random) 😄
Siyah gri karışımı
Siyah
Grileştim
Kahve rengi olurdu
mavi olurdu
Koyu mor
Sarı tabi kii
Yeşil mor
Sarı💛
Mavi 💅🏻
açık mavi
popiş sarısı
soğuk
Gri ya da siyah
Mor zeka olan
Kahverengi
Sarı
Sarı kırmızı
Aşıksın heralde
Yo değilim
Ben biraz ayran gönüllüyüm
Aşkı bir gece dolu dolu tutkulu enerjik coşkulu yaşarım, ertesi gün pardon siz kimdiniz? Der geçerim.
Benimki hayatın gündelik temposuna tatlı bi ara vermek, kaçamak da diyebilirim.
Bomboş bir insan.
Evet, bom boş bir kaçamak, önü arkası olmadan, reklam gibi.
Aksi halde bu kadar yoğun çalışarak yaşayabilmem mümkün değil.
Lgbt