Muhtemelen mavi ☁️ olurdu maviyi çok seviyorum beni temsil ediyor gibi geliyor temiz ferah bir renk.
Ama aynı zamanda gri rengini de çok severim..
Ama aynı zamanda gri rengini de çok severim..

Bayılıyorum mor ve lacivertin karışımı olan renge insanlar mor mu mavi mi ayırt edemiyor ya işte öyle göz yanıltması olan tonlar tam benlik 🤷♀️😂
Mavi
Bende mavinin yeri ayrıdır. Bazen ruhun kararır o mavi koyulaşır neredeyse siyah olur o kadar koyulaşır ki siyah gibi görünür ya da tam tersi olur ne kadar ruhu temiz gibi yani saf olsa o ruh açılır neredeyse beyaz olur o kadar açılır ki neredeyse beyaz gibi görünür ama o ruh ne açılsada ya da koyulaşsada ne beyazdır ne siyahtır o hep mavidir.
Eig için çok teşekkür ederim 🙏😊
Cevap
19Cevap
Beyaz olurdu. Böylelikle cam kristale yansıtıldığında tüm renkleri barındırdığım görülebilirdi.
Bazen çok neşeli bazen çok soğuk bir insanım sen seç benim için
Hangisini hoş buluyorsan
Gri olurdu. Ne tam beyaz ne tam siyah. Ölmeye yüz tutmuş ama yaşıyor. Umutsuzluk almış götürmüş ama bir nebze de olsa umudediyor.
Mavi olmak isterim ama Ruhum her zaman mavi kadar özgür ya da umut dolu olmuyor. Ruhumun rengi kesinlikle gri hayatın kendisi gibi.
Ruhumun renginin ismini bilmiyorum ama güneşi doğduğu anda bulutları yaladığı o renk varya hani, yakaladın sen onu. İşte o renk
Hiç oyle su benim rengim dediğim su benim uğurlu sayım dediğim şeyler yok. Ama saks mavisi olabilir
mavi olurdu. Maviye aşıgım
Kırmızı
kahperengi olurdu kesin
Siyah
Ruhum yok o yuzden renksiz
Mor rengi severim💜mor olsun.
Mavi olmasını isterdim💙🤡
Bugün ruhumuz sarı kırmızı 🟡🔴
mavi olurdu her zaman..
Gri olur herhalde
Kesinlikle Beyaz ya da yeşil
siyah