Türkiyede kadın olmak gerçekten çok zor , en başta can güvenliğin olmuyor , özgür olamıyorsun, namus kavramı asırlardır sadece kadına mäl edilmiş oluyor oyuzden sürekli toplum tarafından baskılanarak yaşıyorsun , regl dönemi ve doğum yapmak kadınlar için çok zor bir süreçtir , her olumsuzlukla ya da boşanmalar da hep kadın suçlanır, çünkü beklentiler yüksektir kısaca bir kadın tek bir beden iken 8 parçaya bölünsün isterler kadının adı var derler 🙋
Sorun olarak gördüğüm göz ile taciz olayları. Otobüste , işte, gezmede, alışverişte dik dik bakan dedeler, amcalar, abiler. İnsan rahatsız oluyor. Ne var diyorsun , ters ters bakıyorsun yinede devam ediyorlar🥸🙄💩
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Türkiyede kadın olmak gerçekten çok zor , en başta can güvenliğin olmuyor , özgür olamıyorsun, namus kavramı asırlardır sadece kadına mäl edilmiş oluyor oyuzden sürekli toplum tarafından baskılanarak yaşıyorsun , regl dönemi ve doğum yapmak kadınlar için çok zor bir süreçtir , her olumsuzlukla ya da boşanmalar da hep kadın suçlanır, çünkü beklentiler yüksektir kısaca bir kadın tek bir beden iken 8 parçaya bölünsün isterler kadının adı var derler 🙋
Türkiye'de değil dünyada zor galiba efendim..
Kadınlardan üç beş yorum geldi geçim derdi için stipriz yapanlar çok daha neler var neler
https://resmim.net/i/DLyvgi
https://resmim.net/i/DL0WRT
Aynen öyle 👍
Sorun olarak gördüğüm göz ile taciz olayları. Otobüste , işte, gezmede, alışverişte dik dik bakan dedeler, amcalar, abiler. İnsan rahatsız oluyor. Ne var diyorsun , ters ters bakıyorsun yinede devam ediyorlar🥸🙄💩
Anlıyorum
Herşeyi anadan babadan azar dayak yiyebilir. Kurallara uygun yaşanırsa sorun yok bende dünyaya erkek olarak gelmek isterdim
Erkek olmakta zor gezgin kız gece gündüz çalışıyorsun
Gene de rahatsindir ya özgürsün
Eşekler özgür olamaz gezgin kız
Anladım
sen dayanamaz cinsiyet degistirirdin 😀
Çok mu zor gerçekten 😅
dogum diye bisey var ben onu diyim sen kac 😀
O zor diyorlar 😅
iste öyle üzmeyin anneleri🙂
Tabiki efendim saygılarımla ✨🙂
düşünsene üstünde bir adam
çok kötü