Kişilik & Karakter Hayatınızda en sevdiğiniz şeyleri bilen biri var mı? Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Ben düşündüm de yok 😂 Yalnız değilim ama yok..Zaten ben de bilmiyorum fjjx Hayatınızda en sevdiğiniz şeyleri bilen biri var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Anlaşılmaz biriyim o yüzden yok gadası 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Var ama bilen kişi eşim değil 😅İşin kötü yanı da bu ya. 1 6 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Üzdü Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Gerçekler acıdır. Yorumla Işıkhızında 1 yıl Acı dedin de bi acılı çiğ köfte olsa da yesek Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Olabilir. Ne zaman yiyelim. Yorumla Işıkhızında 1 yıl 6 dan önce 😂 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Olur. Akşam yemek saati tam da. Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sadece en yakınıma aldıklarım. Aldıklarım kısmının altını çizeyim. Her isteyen giremez çünkü oraya 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl 😯😯 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Annem bilir en iyi.. Diğerleri bildiğini sanar sadece.. 1 5 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Niye insanlara yalan söylüyorsun o zaman Yorumla Tiryakinimtiryakinn 1 yıl Yalan derken? Yorumla Işıkhızında 1 yıl Bildiğini sanıyorlar miş ya doğru söylemiyorsun diye yorumladım 😂 Yorumla Tiryakinimtiryakinn 1 yıl O öyle değil.. Tanıdığını zannedenler yanılıyor aslında demek istedim.. Öyle vışş demekle olmuyor.. 😄 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Vışşş 😂 Yorumla
PASEYDON27 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Dibine kadar yalnızım hiç olmadı sanırım olmayacaktı Üryan doğdun yürüyen öleceğim 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl 😂😂 Yorumla PASEYDON27 1 yıl Ne güloyunuz be ben aglıyom Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı. Benim vardır ama böyle detay bilen olmaz filn ve diziyi bilmez çünkü bende bilmiyorum 1 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Annem ve abim bilir abimde çok fazla benle uğraştığı için bilir 😀 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Her şeyimi bilen, beni benden daha iyi bilen birisi vardı :D 1 0 Yorumla
αℓαуςıкυş Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl herseyi bilen yok, tek tük bir şeyler bilenler var 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. eveet arkadaslarim ve ailem var 1 4 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Birine benim en sevdiğim yemek ne yazıp cevabı ss atsana 😂😂 Yorumla yarenimsii 1 yıl benim en sevdigim yemek olmadigi icin cevap veremezler ahshhahshshsmuhtemelen saymaya baslarlar kebap, manti, yaprak sarmasi diye gider bu Yorumla Işıkhızında 1 yıl Damak zevklerimiz 🩷😂 Yorumla yarenimsii 1 yıl 🌸💖 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. bunları genelde kendime saklıyorum ben ya 1 8 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Ben kendim de pek karar veremiyorum zaten, değişken 😂 Yorumla Kupid 1 yıl yok kendi kendime biliyorum mesela kendime saklıyorum iyi oluyor lşskdgşlsd Yorumla Işıkhızında 1 yıl En sevdiğin yemek ne hadi söyle djjx bana sorsalar mesela tek bi cevap veremem İskender var mantı var sarma var 🥹 Yorumla Kupid 1 yıl Lahana sarması varken ağzın neler der Bre deyyus Yorumla Işıkhızında 1 yıl Lahana sarması da severim he evet bütün sarmalari severim lahana, pazı 🥹 Yorumla Kupid 1 yıl Lahana her şeye tek atar Yorumla Işıkhızında 1 yıl Bence yine de en iyisi zeytin yağlı yaprak sarması ya Yorumla Kupid 1 yıl Yooook Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. :) var ya :) bende iyi bilenler var:) 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayatindakiler seni iyi tanimiyor desene 1 0 Yorumla
Çiçekkkgibi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. Evet vardı 1 4 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Noldu sonra Yorumla Çiçekkkgibi 1 yıl Kötü şeyler oldu Yorumla Işıkhızında 1 yıl Hep öyle olur Yorumla Çiçekkkgibi 1 yıl maalesef... Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef 1 6 Yorumla Işıkhızında 1 yıl 🥹🥹 Yorumla HeadSh0t 1 yıl Acı gerçek bu yalnızım yalnız Yorumla Işıkhızında 1 yıl Tutun kollarımdan Yorumla HeadSh0t 1 yıl Düştüm zaten daha düşerim yok 😢 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Yeeaa 🥹🥹 Yorumla HeadSh0t 1 yıl Öyle maalesef Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Var. 1 1 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Negzel Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sır dolu hayatım var kimse bilmez beni 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Evet var :) 1 2 Yorumla Işıkhızında 1 yıl Aa kim 🙂 Yorumla emre00 1 yıl Kız kardeşim :) Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 802 cevap paylaştı. Var evet 1 0 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 623 cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Anlaşılmaz biriyim o yüzden yok gadası
Var ama bilen kişi eşim değil 😅
İşin kötü yanı da bu ya.
Üzdü
Gerçekler acıdır.
Acı dedin de bi acılı çiğ köfte olsa da yesek
Olabilir. Ne zaman yiyelim.
6 dan önce 😂
Olur. Akşam yemek saati tam da.
Sadece en yakınıma aldıklarım. Aldıklarım kısmının altını çizeyim. Her isteyen giremez çünkü oraya
😯😯
Annem bilir en iyi.. Diğerleri bildiğini sanar sadece..
Niye insanlara yalan söylüyorsun o zaman
Yalan derken?
Bildiğini sanıyorlar miş ya doğru söylemiyorsun diye yorumladım 😂
O öyle değil.. Tanıdığını zannedenler yanılıyor aslında demek istedim.. Öyle vışş demekle olmuyor.. 😄
Vışşş 😂
Dibine kadar yalnızım hiç olmadı sanırım olmayacaktı Üryan doğdun yürüyen öleceğim
😂😂
Ne güloyunuz be ben aglıyom
Benim vardır ama böyle detay bilen olmaz filn ve diziyi bilmez çünkü bende bilmiyorum
Annem ve abim bilir abimde çok fazla benle uğraştığı için bilir 😀
Her şeyimi bilen, beni benden daha iyi bilen birisi vardı :D
herseyi bilen yok, tek tük bir şeyler bilenler var
eveet arkadaslarim ve ailem var
Birine benim en sevdiğim yemek ne yazıp cevabı ss atsana 😂😂
benim en sevdigim yemek olmadigi icin cevap veremezler ahshhahshshs
muhtemelen saymaya baslarlar kebap, manti, yaprak sarmasi diye gider bu
Damak zevklerimiz 🩷😂
🌸💖
bunları genelde kendime saklıyorum ben ya
Ben kendim de pek karar veremiyorum zaten, değişken 😂
yok kendi kendime biliyorum mesela kendime saklıyorum iyi oluyor lşskdgşlsd
En sevdiğin yemek ne hadi söyle djjx bana sorsalar mesela tek bi cevap veremem İskender var mantı var sarma var 🥹
Lahana sarması varken ağzın neler der Bre deyyus
Lahana sarması da severim he evet bütün sarmalari severim lahana, pazı 🥹
Lahana her şeye tek atar
Bence yine de en iyisi zeytin yağlı yaprak sarması ya
Yooook
Var, tabii ki de... Ailem : ))
:) var ya :) bende iyi bilenler var:)
Yok öyle biri 🥹
Hayatindakiler seni iyi tanimiyor desene
Evet vardı
Noldu sonra
Kötü şeyler oldu