Kişilik & Karakter Siz de ağlarken bile kahkaha atanlardan mısınız🤣? isimszz_xx Takip Et Bilge Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ya arkadaşlar ağlarken bile ciddi olamayıp kahkahaya boğuluyorum oy neneminki yaa🤣 Siz de ağlarken bile kahkaha atanlardan mısınız🤣? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ağlarken kahkaha atmak duyguları gizlemeye çalışmaktır. Asla gizlemem duygularımı 0 1 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Hayır gizlediğim için değil Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Yok knk maalesef o konuda duygusal bir yapıdayım ağladığım zaman gülemem asla 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Küçükken kesin yapmışımdır 1 4 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Acaba ben buyuyemedim mi🤣 Yorumla Semih6934 1 yıl Biraz büyü ula 🤣 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Ya büyüdüm aslında 2 gün sonra yani Çarşamba günü dünyaya bir güneş doğuyor (doğum günüm) Yorumla Semih6934 1 yıl Oww hadi bakalım Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Aynaya bakıp gülüyorum 1 2 Yorumla isimszz_xx 1 yıl Bak bu da güzel bi kafa🤣sevdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂😂 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Ağlarken aynaya bakıp kahkaha atmışlığım var😂 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ben aglayamayanlardanim 1 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 601 cevap paylaştı. Ağlamıyorum ki 1 1 Yorumla nuluad0909 1 yıl Ama mutluluktan gozlerimin doldugu oluyor bazen Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kadınların kahkaha atması haramdır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ağlarken kahkaha atmak duyguları gizlemeye çalışmaktır. Asla gizlemem duygularımı
Hayır gizlediğim için değil
Yok knk maalesef o konuda duygusal bir yapıdayım ağladığım zaman gülemem asla
Küçükken kesin yapmışımdır
Acaba ben buyuyemedim mi🤣
Biraz büyü ula 🤣
Ya büyüdüm aslında 2 gün sonra yani Çarşamba günü dünyaya bir güneş doğuyor (doğum günüm)
Oww hadi bakalım
Aynaya bakıp gülüyorum
Bak bu da güzel bi kafa🤣sevdim
😂😂
Ağlarsam ağlıyorumdur kahkaha atmam
Ağlarken aynaya bakıp kahkaha atmışlığım var😂
Ben aglayamayanlardanim
Belki küçükken
Ağlamıyorum ki
Ama mutluluktan gozlerimin doldugu oluyor bazen
Yok.
Hayır