Selamm,
Para mı, başarı hırsı mı yoksa sevdikleriniz mi? Benim için en büyük motivasyon kaynağı her zaman sevdiklerim olmuştur. Başarımın sırrı da, sevdiklerimi mutlu görmek...

Selamm,
Para mı, başarı hırsı mı yoksa sevdikleriniz mi? Benim için en büyük motivasyon kaynağı her zaman sevdiklerim olmuştur. Başarımın sırrı da, sevdiklerimi mutlu görmek...

Motivasyon kaynağım, beni harekete geçiren, hedeflerime ulaşmak için beni iten şeydir. Bu, içsel veya dışsal faktörlerden kaynaklanabiliyor. Kendimi sürekli olarak geliştirme Arzum ve yeni şeyler öğrenme, keşfetme Arzum. Belirlediğim amaçlara ulaşma isteğim , inandığım değerlere uygun hareket etme isteğim.
Motivasyon kaynağım bunu farkedene kadar yoktu. Hep içimdeki öfkeyi hırsa çevirerek başarıya ulaştım. Bunu yapmaya da hala devam ediyorum fakat fazla hırs beni de etrafımdakileri de yoruyor. Yakın zamanda farkettim ki benim motivasyon kaynağım hayatını kurtardığım bir çocuk, elini tuttuğum bir yaşlı, doğumuna eşlik ettiğim bir anne, ölüm döşeğindeki bir adam.. ve daha fazlası. Motivasyon kaynağım beni şu an olduğum yere getiren bir şey ve bundan çok memnunum.
Benim için motivasyon kaynağı kendi özünü görmek, insan ve olayları gördükçe farkındalık yaratıyor ve başarıları üstesinden geçtiklerimi kendimi gurur duyuyorum.
Cevap
7Cevap
Kendim sadece istemem yeterli başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Yeter ki isteyeyim...
Valla şua arıyorum da bulamıyorum maalesef.
Başarı hırsım daha çok.
Hayat enerjim varsa motive olurm
Motivasyon kaynagım yok 😔
Kendim, kendimi mutlu ve değerli hissetmek
Nefes almak uyumak 😂
Motivasyonum kayıp 🥹
Üzülmek 😎
Para kısa ve net :)
Hayallerim var
Para yapmak ve ailemi gururlandırmak
Para
Aile gelecek hayaller
3 ayaklı oluşumun sağladığı bir gurur hissi...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?