Ön yargı, haklı olup olmadığını bulup gerçeği öğrenmeni engeller.
Kendini sevemeyen kişi başkasının sevgisine layık değildir, böylelerinin acıtasyonuna kanmayın.
İnsanlar eş cinsel, ateist, dindar, asosyal veya atipik olabilirler, ortada bir hak ihlali yoksa çeneni kapat ve işine bak.
Ulaşamadığı ciğere mundar diyenler birçok farklı formdadır. Misal yobaz erkeklerin açık giyinen kadınlarla asıl derdi, o açık yerlere dokunamıyor olmalarıdır, yobaz kadınların asıl derdiyse asla onların yerinde olamayacak olmalarıdır.
Şöyle efendi sayglı biriyim kadınlar serserilere bakıyor ben iyi biriyim diyenlerin vasat kötü karakteri bozuk tipler olduğunu düşünüyorum. Bu tür cümlelerle perdelemeye çalışıyorlar
Şu an aklıma geleni söyleyeyim, kadın erkek eşit değildir. Aksini düşünüyorsan keyfin bilir ama bana ispat etmeye çalışma lütfen.
1
2 Yorumla
Soran
1 ay
Yorumlarda bir iki defa denk geldim ve şunu demeye çalışıyorsunuz, tabii ki insan hakları olarak eşittir. Mesela yaşamak gibi. Ama bedensel ve duygusal olarak eşit değildir. Ki buna bende katılıyorum.
Aynen öyle. Yani eşit olmadığımız, birimizin diğerinden daha üstün olduğu anlamına gelmez ki. Bazı kadınlar sanki bunu diyormuşuz gibi konuşuyor çok yanlış. Nihayet biri düzgün anladı.
Olur mu? Fark eder. Biri bir şahıs ile ilgili, diğeri ise bir yılın tamamlanması. İnsanların bu ülkede heves ettiği, mutlu olduğu şeyler sadece bunlar artık. Bence bu çok daha büyük bir sorun.
Metrolar kadın erkek olarak ayrılmalı. Yaşlılara saygı ve anlayış dersi verilmeli. Ebeveyn ve adayı olan herkese de merhamet, ebeveynlik dersi verilmeli. Bu gençler öylesine büyüyen yabani ottan farksız yetişmemeli.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Burnu havada insanlardan nefret ediyorum. Sokakta gördüğum zaman saçına yapısıp yere indirmek istiyorum. Max. Linçlik düsüncem bu
Arkadaş şunu demek istemiş, tabii ki insan hakları olarak eşittir. Mesela yaşamak gibi. Ama bedensel veya duygusal olarak eşit değildir. Ki buna bende katılıyorum.
Yani güc anlamında tamamen eşit ama bunu çok garipmiş gibi söylemesine gerek yoktu çünkü bu linçlenmez çünkü çoğu kişi böyle düşünür kadın erkek eşit ama sadece fiziken eşit değil onun demek istediği buysa bu linçlenmez
@LYCANvsWAMPIRE hanımfendi dogru açıklamış üzerine eklersem de kadın erkek eşit değildir. Kadin kadındır erkek de erkek. Her cinsin kendine ait özellikleri var. Feminizme karşıyım sacma buluyorum. Herkes kendi cinsine uygun davranırsa ortada bir problem kalmaz.
@Hassas_Dokunuşlar adam ülke için her şeyini verdi gençliğini verdi durmadan çalıştı sizin ağzınız açlıktan kokmasın ülke ilerlesin diye ama siz ekmek un şeker kuyruklarında beklemeye layıksınız. Adamdaki liderlik vasfı doğuştan seçilmiş
Birincisi tayyibin Allah belasını versin. Her yeri sata sata bitirdi şimdi ise Türk vatandaşlıgını satıyor. Bu ülkeyi kan dökerek kazandık 7 düvele karşı ama bu sahte müslüman parayla vatandaşlık satıp duruyor. Daha açtığı 1 fabrika yok Atatürk'ün kurduğu bütün fabrikaları satıp satip yediler. Ne lideri ben onu çöpçü bile yapmam.
Vergini veriyorsan vatandaş olarak sorumluluğunu yapıyorsan seni yerden göğe taşıma zorunluluğu var onu seçen sensin çünkü sana vaat ile geliyor kimseyi putlaştırmaya gerek yok
Profilini açığa al, sözünün arkasında dur korkma. Çok milliyetçisiniz ya, marşta ilk "Korkma!" deniyor, uysana? Doğru bildiklerinden kaçmasana? Sende biliyorsun savunduğun adamı, ondandır bu ismini vermek istemeyen yarışmacı halleri.
@hassas_dokunuşlar 20 senedir anlamayan 20 seneden sonra anlamaz 7'sinde ne ise 70'inde de o dur insanoğlu yarın Suriye'de savaşa girdiğinde İran ile savaşa girdiğinde yine kalıp savaşacak olanlar bizleriz böyleleri kaçıp gidecek
@pandaaaaxxxx Atatürk savaşırken Avrupa'ya kaçanların hepsi vatan haini. Şimdi onların çocukları bizim ülkeye gelip ülke çok iyi diyo. O yüzden şunu anla ki onların çoğu Atatürk savaşırken düşmana karşı onlar Avrupa'ya kaçtı hain Vahdettin gibi işte onların torunları tayyipci o yüzden gurbetçileri de sevmem bu makarnacilari da sevmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Şöyle efendi sayglı biriyim kadınlar serserilere bakıyor ben iyi biriyim diyenlerin vasat kötü karakteri bozuk tipler olduğunu düşünüyorum. Bu tür cümlelerle perdelemeye çalışıyorlar
İnsan neyi çok dile getirir ise ondan yoksundur.
🤔🤔🤔
Şu an aklıma geleni söyleyeyim, kadın erkek eşit değildir. Aksini düşünüyorsan keyfin bilir ama bana ispat etmeye çalışma lütfen.
Yorumlarda bir iki defa denk geldim ve şunu demeye çalışıyorsunuz, tabii ki insan hakları olarak eşittir. Mesela yaşamak gibi. Ama bedensel ve duygusal olarak eşit değildir. Ki buna bende katılıyorum.
Aynen öyle. Yani eşit olmadığımız, birimizin diğerinden daha üstün olduğu anlamına gelmez ki. Bazı kadınlar sanki bunu diyormuşuz gibi konuşuyor çok yanlış. Nihayet biri düzgün anladı.
Noeli en çok müslüman ülkelerinin kutlamasi. Acaba hristiyanlar mi müslüman yoksa bu müslüman diye gecinenlar mi hristiyan 🤔
Noel değil yılbaşı kutlamaları yapıldı, ikisi aynı şey değildir.
Ne fark eder ha Noel ha yılbaşı.
Avrupa'da hiçbir yer tatil değilken bizim ülkede o hafta herkese tatildi
Olur mu? Fark eder. Biri bir şahıs ile ilgili, diğeri ise bir yılın tamamlanması. İnsanların bu ülkede heves ettiği, mutlu olduğu şeyler sadece bunlar artık. Bence bu çok daha büyük bir sorun.
Genelde insanlarım işine gelmediği şeylerde yüzlerine karşı doğruların söylendiği zamanda linç edilme durumu söz konusu olabiliyor.
Aynı sebepten tek gözle yazıyorum.
Kadınlar, genel olarak çok kötü araba sürüyor.
Ben bunun sebebinin pek öğretilmemesi veya alışmamışlık olduğunu düşünüyorum, şahsen yayadan çok daha iyiyim.
Ben de bunun sebebinin, kadınların fazla tedirgin ve panik olmalarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Erkek ve kadın hakları arasında eşitlik istiyorum. Biz erkekler de kadınlar gibi ayrıcalık istiyoruz
Zaten sadece insan olarak eşitler.
Kadının sözü esastır olayı var hukuk nezlinde çok yanlış mesela
Tabii, iftira da atabilir.
Elbette
Bir erkek birden fazla kadinla evlenebilir bir kadin birden fazla erkekle. olabilir. bu tam. bi kaos.
Metrolar kadın erkek olarak ayrılmalı. Yaşlılara saygı ve anlayış dersi verilmeli. Ebeveyn ve adayı olan herkese de merhamet, ebeveynlik dersi verilmeli. Bu gençler öylesine büyüyen yabani ottan farksız yetişmemeli.
Burnu havada insanlardan nefret ediyorum. Sokakta gördüğum zaman saçına yapısıp yere indirmek istiyorum. Max. Linçlik düsüncem bu
Dolu, etik olmayan pek çok şeyi etik buluyom
"Türk halkının %60'ı aptaldır."
Aziz Nesin
Daha bugün gelmişti aklıma ya gelince buraya tekrar yazıcam
İstediğin kadar eğitim al Allah vergisini yetenek olmayınca olmuyor
Yetenek parlamasını sağlar, eğitim ile ancak ezberlersin.
Misal yıldız Tilbe onun gibisi gelmez ilk okul mezunu
Evet mesela erkeklerinde tıpkı biz kadınlar gibi benzer şekilde adet olması nedenmi çünkü benim ilk sevgilimde adet oluyordu ondan biliyorum
öyle fikirlerim yok
gelinlikteki kırmızı kurdele komik geliyor bana
Hediye paketi gibi görünüyor.
evleneceğim kişinin cinsel hayatı kimseyi ilgilendirmez
Gazze umurumda değil. Oraya Türk askerini gönderme fikri de bu ülkeye bir ihanetti.
Yok ya. Bayağı da düşündüm bulamadım ne yazık çok makul bi insanım
İdam meşrulaştırılmalıdır.
Kadın erkek eşit değildir farklidir
Senin fikrin mi? Yoksa örnek mi verdin?
Çok saçma
Benim fikrim bu.
Arkadaş şunu demek istemiş, tabii ki insan hakları olarak eşittir. Mesela yaşamak gibi. Ama bedensel veya duygusal olarak eşit değildir. Ki buna bende katılıyorum.
Yani güc anlamında tamamen eşit ama bunu çok garipmiş gibi söylemesine gerek yoktu çünkü bu linçlenmez çünkü çoğu kişi böyle düşünür kadın erkek eşit ama sadece fiziken eşit değil onun demek istediği buysa bu linçlenmez
Bu arada benim adda Yağız
@LYCANvsWAMPIRE hanımfendi dogru açıklamış üzerine eklersem de kadın erkek eşit değildir. Kadin kadındır erkek de erkek. Her cinsin kendine ait özellikleri var. Feminizme karşıyım sacma buluyorum. Herkes kendi cinsine uygun davranırsa ortada bir problem kalmaz.
@LYCANvsWAMPIRE ayrica garip bir sey gibi soylemedim. Bu fikrimden dolayı linclendigim oluyor.
Yanş femboylara (kız gibi davranan erkeklere) karşısın ben karşı değilim kendileri bilir
Hayir anlamamışsın dostum. Feminizm dedim
Ha tamam
bence chp asla oy verilecek bir parti değil şu an rte net daha iyi
Neden gizli yaptın bu yorumu 🤔
JASOSJZOSKS o kadar net bir karar ki RTE 20 sene yetmedi
@Hassas_Dokunuşlar gelecek tepkiler için
@pandaaaaxxxx ülkeyi taşıdı adam kim ne derse desin chp basta olsaydı burnumuz bktan çıkmazdı
O zaman tayibe tapmaktan vazgeçin diyorum. Çöpçü bile olamayacak birini ilahlaştırmayın bence.
@cevapsahibi beni buna inandır mesela bizim için neler yaptı senden dinlemek istiyorum bir dahaki oyum AKP'ye olacak ( CHP'li değilim bu arada )
@Hassas_Dokunuşlar adam ülke için her şeyini verdi gençliğini verdi durmadan çalıştı sizin ağzınız açlıktan kokmasın ülke ilerlesin diye ama siz ekmek un şeker kuyruklarında beklemeye layıksınız. Adamdaki liderlik vasfı doğuştan seçilmiş
Şu adam hakkinda ağzımı açacak olursam mesajin sonunu getiremezsiniz. Kuzular cahil, kurtlar vahşi.
Birincisi tayyibin Allah belasını versin.
Her yeri sata sata bitirdi şimdi ise Türk vatandaşlıgını satıyor. Bu ülkeyi kan dökerek kazandık 7 düvele karşı ama bu sahte müslüman parayla vatandaşlık satıp duruyor. Daha açtığı 1 fabrika yok Atatürk'ün kurduğu bütün fabrikaları satıp satip yediler.
Ne lideri ben onu çöpçü bile yapmam.
Vergini veriyorsan vatandaş olarak sorumluluğunu yapıyorsan seni yerden göğe taşıma zorunluluğu var onu seçen sensin çünkü sana vaat ile geliyor kimseyi putlaştırmaya gerek yok
Kutsal olan hükümet değil insandır
@pandaaaaxxxx Tayyip bunların Allah'ı olmuş biz desek bile anlamazlar bilmezler duymazlar. İlah onlar için tayyip
Profilini açığa al, sözünün arkasında dur korkma. Çok milliyetçisiniz ya, marşta ilk "Korkma!" deniyor, uysana? Doğru bildiklerinden kaçmasana? Sende biliyorsun savunduğun adamı, ondandır bu ismini vermek istemeyen yarışmacı halleri.
Bunlar mı milliyetçi kulahima anlatsınlar hepsi "apocu" oldu artık
@hassas_dokunuşlar 20 senedir anlamayan 20 seneden sonra anlamaz 7'sinde ne ise 70'inde de o dur insanoğlu yarın Suriye'de savaşa girdiğinde İran ile savaşa girdiğinde yine kalıp savaşacak olanlar bizleriz böyleleri kaçıp gidecek
Adam kanlı toprak satıyor. YÜZLERCE İNSANIN KANINDAN ÇİÇEK AÇAN TOPRAĞI SATIYOR.
@pandaaaaxxxx Atatürk savaşırken Avrupa'ya kaçanların hepsi vatan haini.
Şimdi onların çocukları bizim ülkeye gelip ülke çok iyi diyo. O yüzden şunu anla ki onların çoğu Atatürk savaşırken düşmana karşı onlar Avrupa'ya kaçtı hain Vahdettin gibi işte onların torunları tayyipci o yüzden gurbetçileri de sevmem bu makarnacilari da sevmem
HDP demokratik bir partidir.
Melemen soğanlı daha güzel olur
Yaşlılara terbiye dersi verilmesi
Vardır mutlaka ama aklıma gelmiyor
Evet var
Olmazmi
Çok linçle kalsa iyi
G. Vatlık
Bi çok var..
Erkekler canım
Ne gibi erkekler
Tümü