Hemencecik biten bir Haftasonu… Beşiktaş kazandı ama keyif vermedi… üniversite dersleri güzel geçti ama çakışamadım fazla kendim… Öğrencilerimin sınav dönemi bol ders verdim ama çok vakti gitti ama en azından spor ile dinlendim
Siz neler yaptınız Hafta sonu? Her şey tıkırında mı?
Günün sorusu: İşyerinde bi kızı begenip uzak durdugunuz oluyor mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kolay gelsin abi benim normal geçiyor
Thanks bro
Rica ederim abi 🙏
Eski sevgilimi takip ederek geçti jzjsj baya takmışım kafaya akrabalarının adına fake hesap açarak onu takip ediyom engele ala ala artık ulaşacak telefon numarası bende bırakmamiş o beni engele alsa da fayda etmez çevresine yazarım ondan sonra ne alakaysa eski sevgilimin abisine bile eski sevgilisiymişim gibi konuşarak ona mesajlar attım bugün bu hareketler normal değil biliyorum ama çaresi ne olabilir?
Neden taktın buna?
Seviyorum onu çünkü
Eski sevgilimi baya takmışım kafaya akrabalarının adına fake hesap açarak onu takip ediyom engele ala ala artık ulaşacak telefon numarası bende bırakmamiş o beni engele alsa da fayda etmez çevresine yazarım ondan sonra ne alakaysa eski sevgilimin abisine bile eski sevgilisiymişim gibi konuşarak ona mesajlar attım bugün bu hareketler normal değil biliyorum ama çaresi ne olabilir?
Neden ayrıldınız
İlişki benden dolayı bitti knk yalanlar dolanlar öyle işte
Ders çalışıp gezerek geçti. Bu arada ellerin güzelmiş. Güzele güzel demek sevaptır, ondan dedim 😂
Wow teşekkürler el işte
Senin bakışın güzelliği
Yok gerçekten çok hoş, o senin alçakgönüllüğün
Hafta sonu güzel geçti ama kimseyi sevmem artık galiba
Nedenn
Alerji yapıyor
Ev temizliği, geç ve zengin bir kahvaltı, yürüyüş ve alışveriş, şarkılar eşliğinde ailece çay ve kahve keyfi.. Kitap okuma ve not alma ile devam edecek.
Grup seks partisi verdik her yerim ağrıyor, yüzmeye gidecektim gidemiyorum aq
🙄
Şakadır herhaldeee
Yok kanka ciddiyim bunun şakası mı olur
Alakasız olarak bana disiplininle ilham oluyosun. Saol.😁 Ben iyileşmeye uğraşıyorum.
İyileşşşş hemenn
İnşAllah.😁
Babam ameliyatlı onunla ilgilenerek geçiriyorum evin işi , gücü, yemeği misafirlerde ziyarete geliyor yoğun oluyor günü bitip geçiyor
şifalar acil şifalar diliyorum geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun en güzel şekilde en kısa zamanda sağlığına kavuşsun
Amin inşallah sağolun
Evdeydim aaa ben artık hep evdeyim 😂
Temizlikde spor sayılır kitap okudum yemek yaptim bu günlük bu kadar hafta sonu bitti😛
İş yerinde azıcık tansiyonum düştü ama toparladım. Bu haftasonu biraz ağır geçiyor benim için.
Fena değildi çok hızlı geçti
Hemen bitti
Pazar'ın hakkını verdiğimiz bir hafta sonuydu.🤌
Süpersin
Güzeldi, iyi dinlendim gerçekten
Sevindim senin adına
Her zaman ki gbiydi aslnda
Normal
Güzeldi dinlendim uydum
Keyifsiz bir haftasonuydu.
Çalışarak geçti maalesef
Cumartesi çalışıp pazar ayılmaya çalışarak
İyiydi baya
İyi akşamlar sevindim süper ✨
İyi akşamlar
Yatarakkk
Missss
Evde oturarak
@bahtıkaraaaa spamlersen soruyu hesabın kapanır 😅
Ot gibi uyu kalk ye iç otur
Valla çok yoruldum bugün
Halletmem gereken çok iş vardı, yakınımın çalıştığı okul için video falan hazırladım eve geldim yemek yaptım vs
Kötü geçti maalesef.
Standart çoğunlukla haftanın yorgunluğu uyuyorum
Güzel ama yorucuydu
Yorucu geçti
Kötüydü.
Yatarak
Garipdi ama güzeldi
Nasıl garip
Bok gıbı
Öyle deme
Nedenn
Calısıyorum esnafım hastayım