m
26 güGenelde son zamanlarda şunu fark ettim ben kimsenin mesajına cevap vermiyorum ne burada ne Instagram‘da ne normal mesaj kısmında ne WhatsApp‘ta niye bu kadar yapıyor bilmiyorum aslında yoğun da değilim ama artık gerçekten hiç kimseye yazmak istemiyorum djdjj
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- 26 gü
Sevdiğim bir iki kişinin mesajlarına düşünürüm sadece. Diğerlerine hızlı ve kısa takılırım sdfsdfdf 😅
10 Yorumla u
26 güevet senle konuşurken çok düşünüyorum :D
14 Yorumlau
26 güNe düşünüyorsun mesela ahahah😀😀
- 26 gü
Ne desem de mutlu olsa diye düşünüyorum :D :D
u
26 gü😂😂🌸
- 26 gü
😂🌸🌸
- 26 gü
Daha çok unutuyorum ben 😅
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. O an aklıma eseni yazarım neysem o
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazen evet, helede hoşlandığın kişi ise 😅
00 Yorumla- 26 gü
Yok yaaa ben tam tersi, gorur gormez aninda cvp yazarim, tez canliyim ondan sanirim 😝 bazen de alel acele gonderip mesaji tekrar okuduktan snr pisman olurum, ulan keske de soyle deseydim diye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aslinda hep diyorum, ben de baskalari gibi taktik yapim, mahsus gec cvp yazim msjlara azcik havam olsun yaw 😎 ama dayanamiom iste 😬🙃 hep bu tez canliliktan
14 Yorumla- 26 gü
Var benim oyle bildigim bikac kisi. Sevgilisi onu cok meskul, tlfna hic bakamio, hep gezmede tozmada sansin diye ozellikle gec cvp verir cocuga 😅
- 26 gü
Bazen oylesi prim yapio iste 😜
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mesaja cevap verme konusunda hiç aceleci değilim. İnsanları bezdirdim ve haklılar 😃 düşünmüyorum üşeniyorum sadece
15 YorumlaBazen soranlara yalnızca iyiyim dersin ve onlar içinde biriktirdiklerini bilmediği için, sahiden de iyi olduğunu sanırlar. Ne tuhaf değil mi? Oysa sen, hiçte iyi değilsindir, bu gerçeği senden başkası bilemez. Sen aslında kırgın, üzgün, paramparça, bir yanı eksik, gidenlere küs, kıranlara dargın, kalanlaraysa artık sessizsindir. Anlatamazsın içindeki yangını. Çünkü anlatınca da hiçbir şey değişmiyor bilirsin. Bu yüzden yüzüne gülümseyen bir maske takıp, iyiyim dersin. Sadece iyiyim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Peteğin yanında düşünmekten hep bunlar, tuvalette aynı pozisyonda dusunseydi kafası çalışırdı 🤣
13 Yorumla- 26 gü
Üç beş dakika sürdüğü oluyor bazen. Bakıyorum mesaja anlamak zor geliyor bazılarının. 😅
16 Yorumlau
26 güEveeeeet😂😂
- 26 gü
Biri vardı yeminle Türkçesini anlamak için çeviri lazımdı. Arkadaş sen onu hangi hızla yazdın diyordum. 😅Adam üşenmemiş potansiyel çığ gibi düşmüş mesajlara. 😁
u
26 gü3. Okuyuşunda anca anlıyorsun 😀😀
- 26 gü
Akıl error vermezse tabi. 😅
u
26 gü😀😀
- 26 gü
😁😁😁
- 26 gü
Yoo o an ne söylemek istiyorsam söylerim çok kasmam.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç yaşamadım ben bu durumu ya jkjkj
12 Yorumla- 26 gü
Yok saniyesinde atarım djfj
12 Yorumla- 26 gü
Öyle mi artık başka bişey mi bilmiyorum 😂
Bazıları da bilerek yapıyor sanki😄 hani konuşma akacak gidecek yook illa felç edecekler
00 YorumlaO an aklıma ne geliyorsa söylerim sonra pişman olurum iş işten geçer
00 Yorumla10 düsünüp bir konusurum buda aynı sanırım on kere yazar silerim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazen düşünürken bi bakıyorum 1 hafta geçmiş sonrada cevap vermiyorum zaten 😂
00 Yorumla- 26 gü
Sesli klavyeyle yazıyorum çoğunlukla yahut ses kaydı atıyorum düşünmüyorum ya öyle uzun uzadıya
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Düşünmeden ilk aklıma geleni yazarım bu yüzden fevri çıkışlarım da olmustur.
00 Yorumla- 26 gü
Bana böyle zor sorular sorup düşündürüyorsa engellerim
00 Yorumla Kafam güzelse cumleleri toparlamak için düşünürüm diğer türlü dakikalar dan yemem pek
00 Yorumla- 26 gü
Ne yazacağımı düşündüğüm nadirdir içimden geleni yazarım
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)24 gü
sanki devlet yönetiyosun. ayrıca her msja cvp vermek zorundada değilsin
02 Yorumla- Cevap sahibi24 gü
💐haddimemi, ne saldırması. yumuşak tonla yazdığımı düşün.
Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. Acil bir cevap gerektirmiyorsa hemen cevaplamıyorum. Geçiştirmek istemiyorum
00 Yorumla- 24 gü
Nadiren olur.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır 😂
110 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayir hazır cevapimdir
10 Yorumla- 24 gü
kişiye duruma ortama göre değişken bir konu
00 Yorumla - 24 gü
Bazen oluyo ama çok az
00 Yorumla - 24 gü
Hayır pat diye söylerim
00 Yorumla - 25 gü
Düşünmem gerektiğinde çok düşünürüm
00 Yorumla - 25 gü
Hazır cevap oluyorum çoğu zaman.
00 Yorumla Bazı mesajları arşive alırım hiç düşünmem.
00 Yorumla- 25 gü
Kimden nasıl bir mesaj geldiğine göre değişir bu
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu önem vermekten oluyor dimi 😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Yoo yazarım öyle Allah ne verdiyse
00 Yorumla- 26 gü
Kimseyle mesajlaşmam.
00 Yorumla - 26 gü
yoo pat diye yazarım cevap
10 Yorumla - 26 gü
hiç düşünmem
10 Yorumla - 26 gü
Çok nadiren
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Evet düşünürüm
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 469 cevap paylaştı. Hiç düşünmem
10 Yorumla- 26 gü
Mesaja göre
10 Yorumla - 26 gü
Biraz
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bazen beyin gidio
10 Yorumla- 24 gü
Direk cevap veririm
00 Yorumla Evet
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Hayır..
00 YorumlaYok ya
00 Yorumla- 25 gü
Bazen oluyor
00 Yorumla Mesajın ne olduğuna bağlı
00 Yorumla- 26 gü
Bazen
00 Yorumla Konuya göre değişir
00 Yorumladüşünürüm
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Direkt yazarım
00 YorumlaBazen düşünürüm
00 YorumlaOf çok düşünürüm gereğinden fazla
00 Yorumla- 26 gü
Kismennn
00 Yorumla Bazen oluyor
00 YorumlaAtan kişiye ve attığı mesaja göre değişir.
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi