Selamm,
Çevrenizdeki insanlarla aranız ne kadar iyi olursa olsun, bazıları günü gelince anlattıklarınızı size karşı kullanır. Ama bazıları da var ki, kesinlikle size bunu yaşatmayacağını da hissettirir.
Böyle biri var mı çevrenizde?

Selamm,
Çevrenizdeki insanlarla aranız ne kadar iyi olursa olsun, bazıları günü gelince anlattıklarınızı size karşı kullanır. Ama bazıları da var ki, kesinlikle size bunu yaşatmayacağını da hissettirir.
Böyle biri var mı çevrenizde?

Bana sıkıntılarını paylaşan pek insanlar yok ama kendi sıkıntılarını başkalarına ya da herkese anlatması doğru değildir bazı şeyleri paylaşılmaz çünkü karşı tarafa enerjini düşürüyor farkında olmadan sürekli aynı şeyleri bahseder. Ben kendi sıkıntılarımı kimseyle paylaşmam birilerine anlatmayı sevmiyorum.
Evet dediğiniz gibi birine anlatırken suistimal kullanırlar kimisi de içini dökmeye ihtiyacı duyar.
Hissettirse de veriyorum o kozu. Ne yaparsam yapayım zaten kıracak. Ben uzak durmaya çalışsam da cevap vermesem de. O yüzden nasıl hissettirdiğine takılmıyorum
Evet öyle arkadaşlarım dostlarım var. Ama bir elin parmağı kadar yoklar.
Teşekkür ederim
Evet tabii ki 🙂
Cevap
6Cevap
Evet iyi niyetli güzel insanlar var gerçekten
Hayır yok maalesef
Yok denecek kadar az, dünya hali belli olmuyor dost sandığın bir anda düşmanın oluyor. O yüzden kolay kolay içimi açmam en yakınlarım dışında🌸
Benim kendi içimdeki şüphecilik her daim açık olduğu için karşımdaki o hissi verse de %100 açık olamam 😅
Galiba yokmuş 🙄 bir insana dedikodu malzemesi sağlamış olursunuz. bu anlatılan dertlerin ok olarak kullanılma ihtimali var.
O an öyle hissettirmiyor ama zaman geçtikçe ve araya soğukluk girince okey diyosun şimdi bittik😂
Hayır yok , aksine derdimi anlatınca kavgada kullanmak için fırsat kollayan çok
Evet var. Kesinlikle yaşamayacağımı hissettim ve yaşamadım da :))
Eskiden evet şu an hayır
Hayır yok. Bu yüzden paylaşmam sıkıntılarımı.
Güvenmek hata ama biliyoruz bunu
Yok herkes her şeyi yapar
Var.
Kimseyle paylaşmıyorum o sebepten.
Evet varlar
Kesinlikle öyle
Var evet
Evet varlar
Çok nadir
aile bu konuda en iyidir
En yakın arkadaşım müthiş bir insan
Kalmadı bence