Doğrusunu söylemek gerekirse bana değer veren benimle ilgilenen güzel insanlar. Var öyle üç beş kişi arkadaşım. Kıymetlerini biliyorum elimden geldiğince onlarla ulaşmak için arama yapıyorum. Bazen de hatta buluşmaya çalışıyoruz. Bu gibi arkadaşlıkların olduğunu bilmek güzel ve onların sayesinde bazı şeyler daha güzel oluyor.
Ruhum karanlığın içimdeki bir mum ışığı gibidir bu dünya için bir lütuf gibi ne kadar cılız görünsede karanlığın içinde parlamaya devam edecektir, umut en beklemedik anda küçük bir kıvılcımla geri döner ve karanlığı yener birazda cesaret ve kötülüğe meydan okumak avazınca bağırmak korkmadan yaşamak, son ana kadar mutlu olmak ne için yaşıyoruz ki alt tarafı bir hayat herkes bir penceresinden bakıp gidiyor işte kibirden ve nefretten uzak yaşayabilrisek karanlığı mutluluk yenecek başka çaresi yok.
Benim ruhuma ışık tutan pozitif düşünceler ve dua etmek bugünlerde psikolojik olarak kendimi kötü hissettim ölüm korkusu sevdiklerimi kaybetme korkusu sardı hayat bana çok kötü olmuştu.
Enerjim galiba ya. Her ne olursa gülüp eğlenmeye bakarım. Elimden gelmeyen şeyler için üzülüp içimdeki ışığı öldürmek pek huyum değildir. Her durumda daha çok parlamasını iyi bilirim.
Ruha ışık tutan çok ufak unsur bulunur gündelik hayatta. Küçük bir çocuğun gülümseyişinde, yedirdiğin bir sokak hayvanında, teşekkürünü aldığın bir insanda…