- Ruhunu bir ayna gibi yansıtan bir eşya ya da canlı var mı?
- Herhangi bir karakter ya da kişi de olabilir.

Ruhumu tam olarak yansıtabilecek ne var bilemiyorum, çünkü ruhum dalgalı bir deniz gibi. Durağan ve sabit olduğu zaman pek yok. O yüzden benzetme bulmak zor.
Mesela hava? Bazen günlük, güneşlik bazen kapkara bulutlar adeta dünyaya küsmüş gibi. Gerçi ruhları herhangi bir şeye benzetmek de zor
Sanırım benim ruhumu en iyi şu linkteki canlı yansıtıyor. Her yönüyle tam benim gibi. Bu güzel hayvanla bir kader ortaklığımız olması ona içten bir sevgi duymama ve onunla uzakta olsa bir bağ kurmam sebep oldu. Ona isim bile verdim. Ama söylemeyeceğim. Belki oda bana bir isim verir.
Yalnız Balina
Ama ama bu mümkünatsız daha iki ay önce ben bulmuştum bu haberi. Hatta bir hafta üzüldüm onu duyamayacağımı öğrenince. Nasıl buldunuz bu haberi?
Google amcaya hayatını yalnız geçiren hayvanları sordum. Sonuçlara bakarken bu haber ile karşılaştım. Sonra okurken içim bir burkuldu. İşte bu dedim bana en çok benzeyen, ruhumu en iyi yansıtan şey bu. Eğer okyanusta bir balina olsaydım muhtemelen bu balina olurdum diye de geçirdim içimden. Ama fark etmezdi, o okyanusta yalnızdı ben ise karada..
Demek ki yalnız değilsin sen ben gibi daha peeek çok insan var karada da. Aynı hayvana aynı hissiyatla bakmamız şaşırttı sadece beni. Samimi ve açıklayıcı cevabın içinde teşekkür ederim
Katılıyorum, rica ederim
Rica ederim
benim ruhumu yansıtan şey ne diye soracak olursan.
Sanırım karanlığın içindeki sessizlik
sessizliğin sesi
belki de baykuşlar :) geceleri dışarı çıktıkları için
Ruh halim güneş gibi. Bazen öylesine ışık dolu ve sıcak ki. Ama geceleri yok oluyor güneş bazen ruhumda kayboluyor bir yerlerde ama hayatın kendisi böyle inişli ve çıkışlı.
Kesinlikle öyle, her şey sürekli bir değişim içinde
Cevap
1Cevap
Tiyatro sahnelerinde gosterilen
Bir yanı mutlu
Bir yanı hüzünlü yüz
Saçlarım saçım başım dağınıktır da 🤪
Derin bir çukur sanki, ışığı göremiyorum.
Ama neden? Her zaman minnak da olsa bir ışık vardır 🥺
Bulursuun mesela hiç ışık göremiyorsan fener ara. Ama ne yapıp edip o karanlıkla olan savaşı kazanmalısın ₪
Yine de bir ışık bulamazsan bir mum yakmak için buradayıım 🌸
kedim
Sensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?