Kişilik & Karakter Kendinizle ve hayatla barışık mısınız? UnutulmuşFesleğen Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Küs mü? Güncellemeler1 yıl Küs mü Güncellemeler1 yıl Noldu Kendinizle ve hayatla barışık mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. hayır değilim hiç. 0 0 Yorumla
Anonim1309 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bir tane şarkı vardı aklıma o geldi;Ben küsmem hayata başkaları küsüyorsa, bir gün ışıklar bana da yanacak nasıl olsaaa 1 4 Yorumla UnutulmuşFesleğen 1 yıl Cashflow "hayata küstüm" var bi de Yorumla Anonim1309 1 yıl Onu dinlemedim hiç Yorumla UnutulmuşFesleğen 1 yıl Dinle güzel bnce Yorumla Anonim1309 1 yıl Tamam dinlerim Yorumla
sude667 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Normal sorulursa küs değilim derim ama daha derine inersek herşeyle tek başıma mücadele etmek çok yordu derim :) 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kendimle ve hayatla ufak tefek küslüklerim var. Ama yavaş yavaş uzlaşıyoruz. 1 0 Yorumla
əsrarlıgözleriimm Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl degilim iyi degilim kalbim aciyor dayanacak halim yok cok yorgunum 1 0 Yorumla
iamdontknwow Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Barisigim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hayır değilim hiç.
Bir tane şarkı vardı aklıma o geldi;Ben küsmem hayata başkaları küsüyorsa, bir gün ışıklar bana da yanacak nasıl olsaaa
Cashflow "hayata küstüm" var bi de
Onu dinlemedim hiç
Dinle güzel bnce
Tamam dinlerim
Normal sorulursa küs değilim derim ama daha derine inersek herşeyle tek başıma mücadele etmek çok yordu derim :)
Kendimle ve hayatla ufak tefek küslüklerim var. Ama yavaş yavaş uzlaşıyoruz.
degilim iyi degilim kalbim aciyor dayanacak halim yok cok yorgunum
İkisiylede barışığım.
Kendimle barışığım, hayata mesafeliyim
Barisigim