Hayatınla, etrafındaki insanlarla uyumlu musun? Uyum sağlayabiliyor musun kolaylıkla?

Hayatınla, etrafındaki insanlarla uyumlu musun? Uyum sağlayabiliyor musun kolaylıkla?

Bulunduğum toplumla uyumlu muyum bu tartışılır onlar benden ben onlardan farklıyım benim gibi başka genç kesimlerde öyle ama çevrem dersem onlarla çok güzel bir uyum içindeydim çünkü çevremdeki insanları ben seçtim ve hayatıma aldım bu nedenle zevkler sohbetler her konuda anlaşır ve birbirimize uyum sağlarız..🦋
Bu sitedekiler için konuşuyorum. İçlerinde belki de en uyumlu kişi benimdir. Bu konuda da iddialıyım. İşim geliyor birçok yer değiştirdim. Birçok insan tanıdım. Farklı insanlarla odamı paylaşmak durumunda kaldım. Horlayanı da oldu, lavaboyu kötü kullananı da oldu, yemek yerken ağzını şapırdadan da oldu. Yine de bunlar içerisinde sakin kalmayı becerdim. Gittiğim yerlerde şehirlere ilçeleri de ayrıca bir uyum sağladım. Marketi ile olsun, restoranı da olsun. Çünkü yaşamımı idam ettirdiğin sürece insanlara muhtaç kalabiliyorsun. Sonuçta yabancı bir yerdesin. Herkese iyi geçinmek zorundasın. Gün geliyor kimden yardım isteyeceksin şaşırıyorsun. O yüzden gittiğin her yere herkese uyum sağlamak gerçekten çok önemli ve bu benim en büyük karakteristik özelliğim diyebilirim.
Ne güzel
Cevap
20Cevap
Evet, uyumluyum. Uymadığımı hissedersem zaten orada salise kaybetmem.
Merhabalar hanımefendi
Hayatım bana uyumlu hale gelmektedir, her yanım kitap ve roman ile doludur.
Kitap aşktır
Tabiki de öyle
Hayır uyumsuzum, kendi hedeflerim için mücadele ediyorum.
Kendim gibiyim ben, buna gerek duymuyorum zaten özünde nazik biriyim. Uyum sağlamama gerek kalmıyor o bakımdan. Düşünerek hareket ederim çünkü.
Hayatımla uyumluyum.
Etrafımda herhangi bir insan bulunmuyor. İnsanlarla kolay kolay uyum içerisinde olamıyorum.
Evet, bu konuda kendime doğayı örnek seçiyorum
Her daim uyumluyum sakin ve sessiz biriyim ama ortama girincede affetmem bilesiniz 😁
İç huzuru olan biriyim, en önemlisi budur benim için
Ben uyumlu olmaya çalışıyorum uyumlu olmasada uymuyorsa takmıyorum..
Ben ve hayatım uyumluyuz ama insanlarla aram pek iyi değil😂😂
Çok uyumluyumdur. :)
Hayır 😅😅 onlar benle uyum sağlaması lazım
Hayırlısına uyumluyum.
O uyumu bozdum yeniden uyumlanmaya çalışıyorum
Hayır pek değilim
Hayır.. bu dünya bize göre değil
Kolay uyum sağlayan basit oluyor işte sonra
Pek anlaşamıyorum.
Son dönemlerde uyumsuz olmaya başladım.
bu dönem biraz zor geçiyor ama halletcem☺️
başta itici gelirim. sonradan uyumlu olurum