Nasıl gönül vereyim kendini bilmeyene, sana yandım Güldaniyem

Nasıl gönül vereyim kendini bilmeyene, sana yandım Güldaniyem

Kendini seven, kendini bilen insan mutlu olur, mutlu eder ☺️
ben de kendimi her zaman biliyorum insanın kendisini bilmesi çok güzel bir şey çünkü aynı zamanda Kendisini bilmek, kişinin başkalarıyla daha iyi ilişkiler kurmasına da yardımcı olur. Kendini bilen kişi, başkalarının duygularını ve düşüncelerini daha iyi anlar. Kendini bilen kişi, başkalarıyla daha empati kurar ve daha iyi iletişim kurar. Kendini bilen kişi, daha olumlu ve yapıcı ilişkiler kurar.
Hayatımıza da her daim kendini bilen insanlar gelsin kolaylıkla ve güzellikle ✨️
Amin teşekkür ediyorum ☺️
Rica ederim 🙂
Hiç bir zaman kimseye keyfiyen laf atmadım ama çok yaptım, başka insanlara kötülük yapmışsa, eziklemişse, fesatlık yapmışsa, hoşa gelmez bir şeyler yapmışsa. Laflarımla tokatlarım, kinlenirim çok pis uğraşırım.
Bravo 👏 çünkü haksızlığın karşısında ses çıkarabilmek savunabilmek cesaret işi.
Elbette, olması gereken bu sesiz kalan insanlar o haksızlığı yapan insanlarla eşit gözümde, teşekkürler. 😊
Aynen öyle.. rica ederim 🙂🙏
özellikle türk kadınlarına laf atıyorum ezikliyorum kaba davranıyorum sertim
Çünkü aşktan sevgiden konuşmaktan hoşgörüden anlamıyorsunuz
Inşaat harfiyatın dan çiçek açtırmaya çalışıyoruz
Aşk konusunda çok geri kalmışsınız
Erkek ilişkilerin den anlamıyorsunuz
😄🤷♀️
Cevap
11Cevap
kendimi biliyorum tabi ki de ve kimseyle de uğraşmam benle uğraşmadıkları sürece.
bu arada eski üye misiniz :)
Evet eski üyeyim ama eski nickimi kimsenin bilmesini istemiyorum. Çok toxic bir ortamım vardı kurtulmak için yeni hesap açtım 🙂
Anladım onu soracaktım ama saygı duyuyorum hoş geldin ☺️
Hoşbuldum 🙂🙏
Biliyorum evet. Bazen sinirlenince istemediğim şeyleri yapıyorum ama o da sinirlenince sadece.
🙂🙏
Baskasina da laf atmiyorum. Kimin ne yaşadiğini dişardan bakarak bilemem. Düsturum uzun süredir bu
👏🙂
Kendimde eksik olan hiçbir şeyin eleştirisini yapmadım başkasına.. Önce kendimde düzelttim, sonra başkasından istedim..
Kendini bilmek öyle kolay değil
Doğru
Bulursam öyle birini direk nikah masası. 😄
Hadi bakalım kolaylıkla ve güzellikle inşAllah 🙂
Amin inşallah..
Evet kendimi büyük oranda biliyorum
Bilmiyorum bence.
Yıllardır Susuyorum bu yüzden
haddimi biliyorum
bilirim bilir
Elhamdülillah
Bilirm