Bana kalsa bütün işim gücüm sadece gündoğumlarını seyretmek için uyanmak olacak. MaşAllah ya nasıl güzel nasıl 😍

Bana kalsa bütün işim gücüm sadece gündoğumlarını seyretmek için uyanmak olacak. MaşAllah ya nasıl güzel nasıl 😍

Belki de güneşin doğuşunu izlemek insanın hayatını sorgulamasına ve kendisinin de hayatını baştan sona değiştirip yeniden doğmasına sebep olabilir. kim bilir
Olabilir.. Güzel görüşünüz için teşekkür ediyorum.
Rica ederim
Gündoğumlarını seyretmek oldukça huzur verici bir şey. Her şeyin sessizce uyanışı ve o anın dinginliği insanı düşündürüyor. Doğanın yenilenmesi gibi bir his veriyor, sanki her yeni gün bir fırsat, bir umut. Gündoğumu, hayatın hızına ara verip anı hissetmek için güzel bir zaman. Bir anlamda, başlamak için güzel bir motivasyon kaynağı.

Harika 😍
Tesekkurler
Bu sabah cektim
Rica ederim 🙂✨️
aslında görsel alarak çok güzel bir görüntü ancak ben gün doğumlarında uykumdan feragat edip bu manzarayı izlemek ister miydim, bundan emin değilim.. 😄
zaten uyanmak zorundaysam ve o saatte uyanmam gerekiyorsa hazır uyanmışken izleyebilirim..
Cevap
14Cevap
evet gün doğumunu izlemeyi çok severim bende
Severim evet. Çok sık denk gelirim. Özellikle iş yerinde gece vardiyasında olduğum zamanlar.
İşinde her daim kolaylıklar diliyorum
Teşekkürler çok naziksiniz 🌹😊
Rica ederim 🙏🙂
Evet hemde çok fazla.. genelde günün doğumunu izlemek için çok erken kalkarım. Sonra o doğumun fotoğrafını çekerim uykum varsa da uyurum 😅
Çok güzel oluyor insanların veremediği huzuru doğa veriyor.
Aynen öyle, büyülüyor insanı adeta, o temiz havayı içine çekince huzura boğuluyorsun bak o huzuru hiç bir insanın veremediği doğrudur.
🙏🙂
İnsana yaşadığını hissettirir.
Gözlerinle seçemediğin çevrenin yavaşça aydınlanmasıyla, etrafı örten örtü kalkmış gibi seslerin duyulur olmasını gözlemlemek o anlık insanın içini kır çiçekleriyle süsler.
Özellikle batı şehirlerinde yaşayanlar, sabah okula veya işe giderken gün doğumunu yolda acele bir şekilde seyrettiklerinden artık birçoğuna çekici gelmiyordur. Şahsen, bana gelmiyor mesela :D
Gün doğumu ve gün batımını izlemeyi çok seviyorum..
Severim sabah serviste denk geliyor bazen fotoğrafını çekiyorum hemen
Dünyanın en güzel anı hele bir de sevdiğimle olursa harika olur 😍
Gündoğumlarını severim ama günbatımını daha çok severim.
Hem de çok fotoğraf çekerim vizörú ayarlayarak. Video "ya almıştım hem gün batımında.
İzlediğin yer ne kadar güzellll
Teşekkür ediyorum 🙂🙏
🤍🌸
Hayır gözümü acıtıyor
Gündoğumu ve batımı izlemeyi severim🙏🥰
Evet aşırı huzur veriyor
He sabah seyrediyoruz zaten ve bikmiyoruz
gun batiminida dene
Bana genelde hüzün veriyor 🥲
:) uzulmek insan oldugumuzun en onemli belirtisi artik
Doğru.
guzel bir muzikle cok hos olur
Eğer yanımda hatun varsa
Karşı cins yanımda ise evet.
Severim
Evet
evet çok severim
Çok severim
Romantik ya
Cok seviyorum
Batış tercihimdir
Babe ye ne oldu 😅
Anlamadım 😄
Afedersin ama cidden anlamadığım için anlamadım dedim ve insanların içinde birine haksız yere yalancı deme hakkını nerede buluyorsun?
Siteden buluyorum.
Amacınız nedir? Niye yalancı olduğumu bana da açıklayın herkes öğrensin birlikte öğrenelim
Kafaya takacak vir şey değil. Başka bir üyeye benzettim.
Böyle bu şekilde birine benzettiginiz her üyeye insanların içinde haksız yere de yalancı diye ithafta bulunmayın lütfen olur mu? Çünkü ben gelip sizi arkadaş ortaminizda "birine benzettim" bahanesiyle kötü yalancı demiyorsam sizin de bunu hickimseye yapma hakkınız yok. Sizi tanımıyorum ve lütfen sorularıma gelmeyin bir daha.
@isabella181919 @Barış_LonelyForever @zorundamiyimefsane
Babanı da çağırsaydın.
evet..
Evet severim
Fenasıyım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?