Kişilik & Karakter Aynaya bakmayı seviyor musunuz? To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Ben seviyorum sksldmdlls Güncellemeler1 yıl Süper soru 💙 Aynaya bakmayı seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır ben sevmiyorum o kadar yakışıklı değilim maalesef sdfsdf 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Öyle deme bea
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl önünden geçtiğim mağazaların aynalarından bile kendimi seyrederim 🤪😂minicik boyumla ne güzel pıtı pıtı yürüyorum ya derim 😂😂😂 1 2 Yorumla merakettimmişte 1 yıl camları olacak bu arada 😂 To_Be_Honestt 1 yıl Vay vay güzellik 😂😂😂
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Çok seviyorum hâtta bâzen ayna karşısında kendimle konuşuyorum o derece 💅 puahahahaha 1 0 Yorumla
gariphikaye01 Takip Et Xper 7 Yaş: 53 , eic 100% 1 yıl Sabah kalktığımda aynaya kesinlikle bakmam duştan sonra bakarım 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Ben aynaya teknik olarak bakarım kendime hayranlıktan değil çünkü narsist değilim. 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sadece ihtiyaç halinde bakıyorum onun dışında aynalar ile aramda duygusal bir bağ yok. 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet, O güzel yüzümü görmeden rahat edemiyorum sjsjssj 1 0 Yorumla
benaslındayokğum Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Saatlerce bakabilirim aynada güçlü bir kadın görüyorum bu da benim hoşuma gidiyor :) 2 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Süpersin 💙 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Saçım gözüme güzel gözüktüğü zaman bakmayı seviyorum 1 0 Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aslan burcuyum desem anlaşılır 😅 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Çevremde çok var anladım 😃😃 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Evet ne kadar yakışıklı bir erkeğim diyorum.. 1 2 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Vay Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl 🍫🌹 Yorumla
Emre_2 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl dürüst olmak gerekirse bende seviyorum 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Bendee Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Traş olurken artık bakıyoruz. 1 8 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl www.youtube.com/watchbuda benden olsun sana :) Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Hahahs çok iyi dinlenurr 😂😂 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Teşekkürler 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dinle tabi bende arada dinlerim siters aliyor :) Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl https://youtu.be/fh5ci6eVlu0?si=UDbta5YuFG9OOwjg Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Ben de bunu seviyorum smlsms Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok kızın sesi iyi degil tonlama ve akışı yapamamış. Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl 😂 olabilir Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yüzünü görebilsem bende sevcem.. 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Gördün zaten Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl cilt bakımı ve makyaj dışında bakmam... saçma 1 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eveetttt 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl 😊💞🌸 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Seviyorum 1 0 Yorumla
ebraristeben Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Bende severim 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. çok sevmem 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Çok severim 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bazen. :) 1 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl şu an değil 1 3 Yorumla Çıtırvarmi3434 1 yıl Niye şu an degil Yorumla Murat55bafra 1 yıl Ne dersin Yorumla Murat55bafra 1 yıl Neden Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı. Seviyorum 1 0 Yorumla
miaowmiaow Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Uzun uzun bakarım 😃 1 1 Yorumla almancimuradd 1 yıl @miaowmiaow makyajini yaparken mi bakiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hayır ben sevmiyorum o kadar yakışıklı değilim maalesef sdfsdf
Öyle deme bea
önünden geçtiğim mağazaların aynalarından bile kendimi seyrederim 🤪😂minicik boyumla ne güzel pıtı pıtı yürüyorum ya derim 😂😂😂
camları olacak bu arada 😂
Vay vay güzellik 😂😂😂
Çok seviyorum hâtta bâzen ayna karşısında kendimle konuşuyorum o derece 💅 puahahahaha
Sabah kalktığımda aynaya kesinlikle bakmam duştan sonra bakarım
Ben aynaya teknik olarak bakarım kendime hayranlıktan değil çünkü narsist değilim.
Sadece ihtiyaç halinde bakıyorum onun dışında aynalar ile aramda duygusal bir bağ yok.
Evet, O güzel yüzümü görmeden rahat edemiyorum sjsjssj
Saatlerce bakabilirim aynada güçlü bir kadın görüyorum bu da benim hoşuma gidiyor :)
Süpersin 💙
Saçım gözüme güzel gözüktüğü zaman bakmayı seviyorum
Aslan burcuyum desem anlaşılır 😅
Çevremde çok var anladım 😃😃
Evet ne kadar yakışıklı bir erkeğim diyorum..
Vay
🍫🌹
dürüst olmak gerekirse bende seviyorum
Bendee
Traş olurken artık bakıyoruz.
www.youtube.com/watch
buda benden olsun sana :)
Hahahs çok iyi dinlenurr 😂😂
Teşekkürler 😃
Dinle tabi bende arada dinlerim siters aliyor :)
https://youtu.be/fh5ci6eVlu0?si=UDbta5YuFG9OOwjg
Ben de bunu seviyorum smlsms
Yok kızın sesi iyi degil tonlama ve akışı yapamamış.
😂 olabilir
Yüzünü görebilsem bende sevcem..
Gördün zaten
Çok seviyorum yaa ayna aşkım benim
Bazen evet bazen hayır
İhtiyaç duyduğumda bakmayı severim
Aynı şeyi görmek sıkıyor.
cilt bakımı ve makyaj dışında bakmam... saçma
Eveetttt
😊💞🌸
Çok seviyorum
yatak odamda bile ayna var