Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Orta seviye diyelim.. Yani ister istemez zaten hazırlanırken vesaire aynaya bakmak zorunda kalıyoruz, bazen kendimle kalmak istediğim zamanlar aynada yansımama bakma ihtiyacı duyabiliyorum, bu da sanırım kendimle yüzleşme isteğimden ileri geliyor.. :D Keyifli geceler..
Merhaba ; aynaya bakmak güzeller için güzel çirkinler için kötü bir durum olmuştur geçmişten günümüze bu yüzdendir aynaya bakanlar ya güzeller ay ne kadar güzelim çirkinlerde keşke daha güzel olsaydım der pamuk prenses hikayesinde olduğu gibi ve gerçekten bana soracak olursan aynanın karışısına hergün geçerim ne kadar harika olduğumu kendime söylerim o yüzden severim :) iyi akşamlar
Genelde bakıyorum özellikle bir yere çıkarken makyajım ya da kıyafetim olmuş mu diye bakarım. Normalde de spor yapan biri olduğum için spor yaparken aynaya baktığım oluyor ya da spordan sonra bakıyorum.
Sadece hazırlanırken, onun dışında aklıma bile gelmiyor.🙄 Sabahları yüzümü yıkamak için kendini gördüğümde bi hafif irkiliyorum falan bu kim diye, neyse çok şey yapmayayım djdj
Gün boyu yanından her geçişimde aynaya bakmayı , yolda yürürken camekanlı mekanların önünde yavaşlayıp kendimi izlemeyi, hatta camları filmli olan arabaların özellikle yanlarından yürümeyi bırakamıyorum..
Aynen bakıyorum, yakında çatlar diye korkuyorum gerçekten, arjantin bir şekilde giyiniyorum, saçları felan da üstüne yaparken, ben bile kendimi kıskanıyorum