İnanın inanmayın, başka bi şey diyin veya demeyin ama ben inanıyorum ve teyzem yüzünden bu. Kendi çocuklarıyla beni karşılaştırıp ne güzel dediği her şeyim mahvoldu yemin ederim. Nasıl atabilirim bunu övdüğü şeylerim üzerine istek heves kalmadı bende bi şey yapamaz oldum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Senin teyzen de aynı benim teyzem gibi. Şeytan. Büyü yapmista olabilir kesin dua oku kendine sadaka ver belayı üzerinden def et
Gerçekten dediğin gibi bi kadın. Diğer teyzemler annem babam vs gerçekten genel bütün akrabalar uzak duruyor bu kadından. neyimi övdüyse elimden kaydı, çok iyi yaptığım hiçbir şeyi iyiyi geç direkt yapamaz oldum. Ne güzel tek başına evde yaşıyor bizim oğlanlar kaç yaşında hâlâ bizimle yaşıyor dediği günden beri evde yaşamadığım bela kalmadı. Düşüp durmaya bi şeyleri saçma bi şekilde kırmaya ve geceleri uyuyamsmsys başladım. Dua okudum birkaç kere ama yine aynı, gerçekten tam bi bela ya
Senin bir hocaya görünmen lazım. Çünkü büyü yapmış olabilir bende hem temizlik yapan hem ailemi mutlu eden hem de derslerime çalışan bir kızdım ama ortaokuldan beri mahvetti hayatımı , dışarıdan bakınca bu nasıl teyze yaa hicmi Allah korkusu yok diyesi geliyor insanın ama yaşayan anlar bu durumu Allah'a sığın yapabileceğin başka bir çözüm yok
Evde her yere sirke dök sesli kuran aç
Allah yardımcın olsun
Valla ben direkt diyorum, bu nasıl kadın böyle bi insan olabilir mi ya dünya da diyorum ama varmış maalesef. Sana da geçmiş olsun. Hani namaz ortasında küfür edip beş on dakika dedikodu yaptıktan sonra devam eden bazen de namaz ortasında beddua eden bir insan daha görmedim ben bari hiç değilse o seccadeye saygın olsun dimi. Bi de kalkıp dinden imandan bahseder. Dayanılmaz rezil biri fitne fesat içten dıştan her yönden pazarlıkçı, çocukları da öyle. Bin şükür ki onun çocuğu değilim
Allah seninde yardımcın olsun böyle insanlar bi de yakın akraba olunca iş zorlaşıyor. Umarım eski haline dönebilirsin sende 🙏🏻
Sirkeli su ile mi temizlik yapayım?
Teşekkür ederim Allah razı olsun..
Sana da çok geçmiş olsun tekrar namaz da bile bunu yapıyor ise onun inancı batsın bu Müslümanlık değil münafıklar resmen benim teyzem olacak şeytan kadın da namaz kılar sözde ama ahirete inanmıyor xd ne gülünç ama değil mi..
Evet bir miktar suyun için sirke dök (beyaz sirke daha etkili) duş alırken üstüne dök veya kovaya dök evi temizlerken de aynı şekilde birde parfüm şişesine dök eve sık kötü kokacak ama idareten nazar duası da oku içtiğin suya oku Ayetel Kürsi oku tarafına üfle vücudunu sivazla
Nasıl, sirke ile mi yıkanayım?
😂😂yani birkaç damla dök
Aslında soruyu açma sebebim şu. Az önce beni aradı kontrol ediyo bazen öyle. Hal hatır falan sordu yalnız mısın dedi oturma odasındaydım, evet teyze dedim arkadaşın vs yok mu yanında diyince yok dedim onlar bu akşam evlere dağıldı falan mutfağa yürüdüm acıktığım için. Ocağı yakayım derken ocağın açık olduğunu fark ettim ama evde değildim ben bütün gün, çalışıyorum. Benden başka kimse de yok evde. Sabahtan açık olması imkansız her gün paranoyak olduium için özellikle kontrol edip çıkıyorum gazı prizleri kapıyı pencereyi falan. Ki geldiğimde de ocağa dokunmadım mutfağa girmedim bile. Sabahtan açık olsa zaten kokudan ya da başka bi şeyden eve giremezdim. Sonra yemek yicem diyince telefonu kapadı. Belki paranoyakça gelecek ama ben ikisini bağdaştırıyorum şu an, yoksa ocak kendi kendine nasıl açılsın
Heee. Tamam şimdi daha iyi anladım, kusura bakma 😅 Bayağı yöntemi varmış en azından biraz rahatlama sağlar eski şeyime biraz dönebilirim sanırım?
Özür dilerim öncelikle telefonum kapandı şarj bitmiş,
Siz bana bu olayı anlatırken belki size inanmayacağımı düşündünüz anlatmaya cekindiniz ama benzer şeyleri yaşadığım için kesinlikle inanıyorum ve bende sizin gibi teyzenizin sizi aramasıyla bağdaştırdım eğer bu gibi benzer olaylarınız varsa veya zamanla yaşarsanız büyü yapıyor olabilir mutlaka bir hocaya görünün derim
Eski yaşantınıza birebir döner misiniz bilmiyorum nazar etkisi zor kalkar ama büyü çok çok daha zor kalkar tek yapılabilecek şey dua
Birde şöyle bir durum var bazı insanlar kem gözlü olur yani iki güzel şey söylesin anında nazar ederler bunun farkında olurlar ve kötüye kullanırlar ne kadar kalbi pis insanlar ama Allah sorsun hesabını büyü yapanların da yaptıranların da aynı şekilde.
Estağfurullah, önemli değil. Evet anlatırken biraz çekindim çünkü gördüğümde bende inanmak istemedim bu kadarının olacağına ama aklım başka sebepten ötürü olduğuna inanmıyor şu durumda. Dediğin gibi gerçekten kem gözlü ve söylediği söz anında etki ediyor çok kötü bi şey. Üzerimde ki nazar mı büyü mü arada kaldım şu an nazar olsa böyle bi şey yaşayamam gibi ama büyü olma ihtimalini düşünmek istemiyorum korkunç çünkü. Eskisi gibi olamam belki ama en azından biraz düzelebilmek hayatımı düzene oturtmak istiyorum. Yaklaşık bir yıldır nazarı üstümde ama bu akşam yaşadığım şeyi ilk defa yaşadım ve tedirgin olmadım değil. Allah korusun benzer bi şey yine olsa gece, napabilirim ki. Gerçekten sorulsun bunun hesabı eğer büyü yaptıysa sonuna kadar, nazarı değdiyse de bi şekilde atmak istiyorum artık
Çok teşekkür ederim yorumların için
Rica ederim gerçekten yardımcı olabilmek için ne yapabilirsem yapmaya çalışırım bu arada mesaja şimdi cevap veriyorum saat geç ama sonrasında veremem çünkü hesabı kapatacağım.
Merak etme illaki sorulacak hesabı. İnsana yabancı biri yapsa bu kadar zoruna gitmez ne geliyorsa başımıza en yakınlarımızdan geliyor ben bu durumu (büyü) yaşadığımı fark ettiğim ilk zamanlar da eşyalarım durduk yerde kayboluyordu hatta bir keresinde dolaptaki ayna karşısında saçımı tarıyordum elimdeki tokayı yatağın üstüne koydum saçımı taradım sonra tam tokayı takmak uzere alacaktım ki baktım toka yerinde yok. Yatağın altına üstüne etrafına baktım sonra yatağın örtüsünü yorganı dahi kaldırdım tekrar düzelttim baktım yok sonra annemin yanına gittim şöyle böyle oldu anne dedim saçmalama sana öyle gelmiştir düşürmüşsündür git iyice bak dedi
Neyse.. odaya gittim yere baktım odayı göz ucuyla gezdirdim sonra yataga bir baktım toka aynen koyduğum gibi yatağın üstünde duruyordu öylece biran halüsinasyon mu görüyorum diye geçirdim ama mümkün değildi çünkü emindim yani böyle olduğundan o sırada saçım bile bozulmuştu yani tekrar taradım ama o tokayı korkumdan bir daha kullanamadım çöpe attım
Bu sadece biriydi yani yaşadıklarımın şimdi anlatıp seni tedirgin etmek istemem. Zaten insan irkilir böyle durumlarda senin için kendim için bu durumu yaşayan herkes için dua edeceğim inşallah. İyiki cehennem var bu büyü yapanlar için ama senin yaşadığın durumun nazar olmasını umud ediyorm kendine oku dediğim gibi benzer vakalar olursa mutlaka hocaya görün
Merhaba. Geç oldu kusura bakma çalışıyorum ama hesabı kapatmış olsan bile yanıtsız bırakmak istemiyorum.
Geçmiş olsun kolay değil, tokayı tekrar kullanmayarak çok doğru bi karar almışsın. Yani gerçekten Allah hesabını sorar ahirette yapandan çünkü biliyorsun günahı da var basit bi şey değil bu. Yeni değil benim yaşadıklarım ve seninde desteklemenden sonra bi hocaya görünmenin artık şart olduğunu düşünüyorum. Hangi ocak kendi kendine açılmış ki sonuçta. Tekrar geçmiş olun umarım benzer bi şeyi yaşamazsın daha çok gençsin gizli travma bile yaratır insanda bu
Gerçekten toka olayı etkileyici ama
Teşekkür ederim inşallah bu sıkıntıları atlatırız bir daha yaşamayız Allah kimseye göstermesin yani. Neyse ki ocağın yandığını fark edebilmişsin evde tek olmana rağmen bundan sonra sık sık evi kolaçan et dikkatli ol. O teyzen ile de arana ya mesafe koymalı ya da duvar örmelisin. Bence insan zarar gördüğünden tamamen uzaklaşmalı..
Kapatacaktım bu arada senin yanıtın ve birkaç soru sormak için kapatmadım henüz