Mesela beş kuruşsuz olsan da istifa etmek, bambaşka bir şehre taşınmak, aile evini terk etmek, dilini bile bilmediğin bir ülkeye taşınmak gibi? Böyle bir sorumluluk almak zorunda kaldınız mı hiç? Ne yaptınız? Nasıl dayandınız?
Hayatınızı tamamen değiştirmek için geri dönülmez bir karar aldınız mı hiç?
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Okulu bıraktım oda o ünlü dizideki kız olduğum için Allah o durumlara düşürmek istemedi başka şeylerle sınavlar etti öyle olsaydı ben rezil rüsva olacaktım bu bir gerçek mesela düşmanımla evlenecektim çünkü aşık olacaktım peşinde koşacaktım herseyine evet diyecektim falan Allah korudu o yüzden ilkten sınavlar etti sonra yine tekrarladı çünkü akıllandım mı? görmek istedi evet bir hayatım yok ama hep sınavlar etti arada
Bundsn 5 sene evvel.. İsimden istifa ettim.. Çok sevdiğim İzmiri geride bıraktım.. 0 dan buraya gelip başladım.. burada hazırlıklarım. Bitince aynı olayı gidip asıl yaşamak istedigim yerde yaptım. Merak eden olursa hiçte zor değil. Şimdiki aklım olsa 15 yıl önce yapardım :))
Evet ama orada ben bir hile yaptım üniv okudugum şehre kaçtım Eskişehire.. Bildiğim yerdi eskiden arkadaşlarım vardı kısaca bu bir avantaj sağladı.. İlk etap sıkıntıydı iş bulamamak yaptığın başvurular dönmuyorhemen iş bulman lazım.. Günlük işlere bile gittim sanayide parca bile yikadim 3 ay öyle geçti sonra iş gelince olaylar rahatladı :))
Düzeliyor en sonunda. Bazen dibe vuruyoruz ve bu dibe vuruşu keskin bir karar düzeltiyor biz başta bu kararın iyi mi kötü mü olduğunu algılayamasak da.