Kişilik & Karakter Küçükken ne gibi garip alışkanlıklarınız vardı? Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor İyi geceler 🍁 Pencere lastiği kemirmeyi çok seviyordum ve uç yemeye bayılıyordummm dkdkdkdd d Küçükken ne gibi garip alışkanlıklarınız vardı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. alışkanlığım yok 0 0 Yorumla
Zeitgeistf Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çocukken sıraları kurşun kalemle boyardım Tv nin kumandasının tuşlarını yerdim 😅 Sobaya tükürür kaçardım ndjdjdj 1 10 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Maşallah dkdkdkddkd Yorumla Zeitgeistf 1 yıl Ahhaahha Yorumla Zeitgeistf 1 yıl Hee bi de küçükken zil çalıp kaçardıkkk Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Offf Cidden o çok eğlenceli bir aktiviteydi ya 😂 Yorumla Zeitgeistf 1 yıl Heaa yaa hala ara sıra aklıma gelip gülerim soğuk suyu kafamızdan aşağıya dökmüştü kadının biri Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Umarım yaz günü yapmıştır bunu kxkxkd Yorumla Zeitgeistf 1 yıl Aynne herkes nasibini almıştı sonra telefon sapıklığına geçtik 😂😂😂 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Yaaaa offff cidden bu kadar aynı olamaz nxkxkskssk şu an zevk alamam ama lise zamanları falan bayılırdım birilerini gizliden aramaya Yorumla Zeitgeistf 1 yıl Burcun ne? 😁 yükselen filan biliyo musun? Jdjdjdjdjdjdj Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Aslan burcuyum ve yok sadece burcumu biliyorum diğerleri ile alakam yoktur xkddkdkdkSenin burcun ne? Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Balkon demirlerinden aşağo sarkardım bu olur mu 1 3 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Umarım hala yoktur bu huyun djxjdkdkd Yorumla Mukan34 1 yıl 😂😂 arada annemi korkutmak için yaparım Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Erkek milleti şaşırtmıyor ckxkdj Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl tebeşir yemek yapıştırıcı yemek vs... Dlndskwbdbsjsn 1 2 Yorumla MelisaWest 1 yıl uç falan da yiyordum ahaha Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Yiyen gillerden cjddkdkd Yorumla
Çiçekkkgibi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. Fosforlu kalemden oje 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Her kız yapmıştır küçükken 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Burnumu çekerdim 1 4 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Burun çekmek garip bir huy mu 🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle böyle değil ama burnumdan çıkan ses beterdi Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Burnumda ki sümüğü çıkarıp yerdim 0 5 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Yaaa çok kötü bu 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçekten yapıyordum pisliğine demiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazende somanın üstünde patlatıyordum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bide uyuyanların yüzleriyle oynardım burunlarını sıkarım yanaklarını sıkardım öyle şeyler Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Maşallah kdkddkd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
alışkanlığım yok
Çocukken sıraları kurşun kalemle boyardım Tv nin kumandasının tuşlarını yerdim 😅 Sobaya tükürür kaçardım ndjdjdj
Maşallah dkdkdkddkd
Ahhaahha
Hee bi de küçükken zil çalıp kaçardıkkk
Offf Cidden o çok eğlenceli bir aktiviteydi ya 😂
Heaa yaa hala ara sıra aklıma gelip gülerim soğuk suyu kafamızdan aşağıya dökmüştü kadının biri
Umarım yaz günü yapmıştır bunu kxkxkd
Aynne herkes nasibini almıştı sonra telefon sapıklığına geçtik 😂😂😂
Yaaaa offff cidden bu kadar aynı olamaz nxkxkskssk şu an zevk alamam ama lise zamanları falan bayılırdım birilerini gizliden aramaya
Burcun ne? 😁 yükselen filan biliyo musun? Jdjdjdjdjdjdj
Aslan burcuyum ve yok sadece burcumu biliyorum diğerleri ile alakam yoktur xkddkdkdk
Senin burcun ne?
Balkon demirlerinden aşağo sarkardım bu olur mu
Umarım hala yoktur bu huyun djxjdkdkd
😂😂 arada annemi korkutmak için yaparım
Erkek milleti şaşırtmıyor ckxkdj
tebeşir yemek yapıştırıcı yemek vs... Dlndskwbdbsjsn
uç falan da yiyordum ahaha
Yiyen gillerden cjddkdkd
Fosforlu kalemden oje
Her kız yapmıştır küçükken 😂
Burnumu çekerdim
Burun çekmek garip bir huy mu 🙄
Öyle böyle değil ama burnumdan çıkan ses beterdi
😂😂
🤣🤣
Burnumda ki sümüğü çıkarıp yerdim
Yaaa çok kötü bu 😂
Gerçekten yapıyordum pisliğine demiyorum
Bazende somanın üstünde patlatıyordum
Bide uyuyanların yüzleriyle oynardım burunlarını sıkarım yanaklarını sıkardım öyle şeyler
Maşallah kdkddkd