Etkiler. İyi veya kötü yorumlar ayrı ayrı etkiler. İyi şeyleri gördüğümde duyduğum da sevinirken, kötü şeylere üzülürüm veya sinirlenirim. Özellikle olur olmadık yalan yanlış konuşmalara sinir oluyorum. Birde başkalarına hakkımda yalan konuşanlara sinir oluyorum. Onlar rastgele konuşuyor diğerleri de inanıyor. Başıma gelen en son ilginç olayda adam kendini aklamak için resmen beni karalamış ve 1 kişi hariç diğerleri ona inanmıştı. Yazık dedim bende o inananları engelledim. Oysa bana açıklama fırsatı verselerdi gerçeği duyduklarında şok olacaklardı.
Önyargılı biri olmadığım için önyargılı insanlar genel olarak beni rahatsız eder ortada bir anlaşılmamazlık çıkar bu sepepten. Bu ister beni beğenen biri olsun , isterse de tanıdık arkadaşlık. Beni yalnış tanımlıyorsa etkiler sadece haklı olarak bozulurum , zaten bir insanın gerçek kişiliği özel olarak bir-biriyle derinden iletişimdeyken belli olur uzaktan bakıpta yorum yapmak, yargılamak doğru değil bana göre kimseyi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Herkes etkilemez diyor ama şöyle bir şey var, eğer ben onun bahsettiği özellikte biri asla olmadiğimi düşünüyorsam zerre etkilemez, hatta ne sacmaliyon kardesim ifadesiyle dinlerim. Ama eğer söylediği şey benim kendi içimde de yarali olan bir tarafa dokunuyorsa o zaman etkilenmemem mumkun değil
Başkasını bilmemde beni çok etkiler ama kulaktan dolma laflar değil bana olumsuz yönde yersiz bir eleştiri yaptığında hemen kendimden uzaklastiririm çünkü olumsuz ve negatif enerjiye düşünce benim enerjimi düşürür mutsuz eder
Çokta takılmam aslında. İnsanlarda genel bir önyargı var mevcut. Benı dışarıdan gören abı acayip capkın hovarda bırcok kız arkadaşı olan bırıne benziyorsun der mesele çok dedıler ama aslında doğru değil. Sadece seçicı olmamın verdıgı yalnızlıkla yaşayan bir adamım :) yanı o bunu dedi şu şunu dedı takılırsak ısın içinden çıkamayız
Musade ettiğim kadarını bilirler gerisi g... lerinden uydurduklarıdır, ben istemedikçe kimse benimle ilgili bir bilgi edinemez sadece okumadan yazar. Sadece hoşlandığım birinin çabalaması hoşuma gider, diğerleri değil.
Daha önce tiryaki varken tiryakinin aynı hesabını birebir kopyalayıp geleni de gördüm tiryakinim kızmıştı şikayet edeceğimi söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ve tiryaki profiline fenomen olmadan şarkı linki veya herhangi bir link konuşmayacağını bilir. Ve ekrana daha önce hiç at koymadığını da bilirim. Sanırım bunlar senden şüphe etmem için geçerli sebepler.